Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Trailer spoko, zobaczymy jak będzie z całym sezonem. Alan wspominał że chciałby ich 10. Nie jest to niewykonalne, bo 5 już tworzą.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Uwielbiam Reachera, zarówno książki jak i serial (zwłaszcza pierwszy sezon był świetny) ale ten czwarty to tak średnio mi pasuje. Nie dlatego, że wygląda słabo tylko najbardziej lubię te książki gdzie akcja ma miejsce w małych miasteczkach gdzieś na zadupiu. Mam nadzieję, że kiedyś zekranizują Czasami warto umrzeć. To jest chyba najbardziej wstrząsająca książka z całej serii.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ja bym chciał "Zmuś mnie", tam też takie trochę zadupie. Albo "Nic do stracenia", bo klimat też podobny.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Dobrze, że wciąż pamięta się o dobrym ,,PrimeVideo" - idealna subskrypcja, no prawie, bo te 50 czy 70zł na rok? xD. I o to chodzi. Dopiero teraz sobie przypomniałem, że PV ma w ofercie oprócz nowego ,,GITS" drugi sezon ,,Wieśniak mistrzem miecza", gdzie sam s01 oceniam na mocno solidny. No i dobra nasza, że ,,o Mocy, przybywaj" He-Man wpadł do oferty PV, i to chyba w tej jakości obrazu i dźwięku 4K, Dolby etc.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. A już w piątek drugi sezon Batman Caped Crusader. No i wszystkie odcinki od razu.