Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prime Video

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 201,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Zapowiada się powtórka z Wiesława. Jeżeli ktoś nie zna dobrze materiału źródłowego, a lubi fantasy, to jest szansa, że będzie bawił się całkiem dobrze przed telewizorem. Dla reszty będzie to profanacj

• Reacher wraca 15 grudnia   

Opublikowano

Trailer spoko, zobaczymy jak będzie z całym sezonem.

Alan wspominał że chciałby ich 10. Nie jest to niewykonalne, bo 5 już tworzą.

Opublikowano

Uwielbiam Reachera, zarówno książki jak i serial (zwłaszcza pierwszy sezon był świetny) ale ten czwarty to tak średnio mi pasuje. Nie dlatego, że wygląda słabo tylko najbardziej lubię te książki gdzie akcja ma miejsce w małych miasteczkach gdzieś na zadupiu. Mam nadzieję, że kiedyś zekranizują Czasami warto umrzeć. To jest chyba najbardziej wstrząsająca książka z całej serii.

Opublikowano

Ja bym chciał "Zmuś mnie", tam też takie trochę zadupie. Albo "Nic do stracenia", bo klimat też podobny.

Opublikowano

Dobrze, że wciąż pamięta się o dobrym ,,PrimeVideo" - idealna subskrypcja, no prawie, bo te 50 czy 70zł na rok? xD. I o to chodzi. Dopiero teraz sobie przypomniałem, że PV ma w ofercie oprócz nowego ,,GITS" drugi sezon ,,Wieśniak mistrzem miecza", gdzie sam s01 oceniam na mocno solidny. No i dobra nasza, że ,,o Mocy, przybywaj" He-Man wpadł do oferty PV, i to chyba w tej jakości obrazu i dźwięku 4K, Dolby etc.

Opublikowano

A już w piątek drugi sezon Batman Caped Crusader. No i wszystkie odcinki od razu.

Opublikowano

W pierwszym sezonie tego Batmana dostaliśmy oswalidzice pingwinice, w tym też musieli dokonać kolejnej takiej zmiany. W trzecim pewnie dostaniemy Robinice, bo czemu nie. Chyba, że tylko złoli będą tak traktować.

Opublikowano

Ja obejrzałem może ze dwa odcinki pierwszego sezonu i pomijając już ten fakt konwersji, to w ogóle mnie nie wciągnęło i tak zostawiłem.

Jak już musieli zmieniać płeć, to dobrze by było to jakoś umotywować czy uzasadnić i dać coś ciekawego postaci, a tak to była tylko zmiana dla zmiany. Pewnie żeby punkt odhaczyć i ewentualnie wkurzyć fanów, a przy okazji dać powód do dyskusji.

Opublikowano

Finał sezonu 3 ,,Vox Machiny"... już niedługo! To znaczy, on dopiero przede mną. Wiem, no.4 poczeka, ale przy s03e10 robi się naprawdę ,,gorąco!". Ta cała fantasy-klimacikowo smocza rozgrywka - jakie to jest kurłaaa mocne, cholernie angażujące. I obejrzałbym jakiś Spin-Off z Thordakiem i tym całym Smoczym Konklawe, bez kitu! <3

W dniu 26.07.2026 o 15:31, Zwyrodnialec napisał(a):

A już w piątek drugi sezon Batman Caped Crusader. No i wszystkie odcinki od razu.

Tak, właśnie wbiło na PV... Będzie oglądane, ale to z czasem... Inne zaległości z Prime'a zobowiązują... :D

Opublikowano

U mnie batman wleci pewnie w całości w niedzielę, bo pogoda się zapowiada idealna na seans z czymś zimnym w szklaneczce.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie zmęczył 3ci sezon. Będę musiał się przymusić więc 4ty niech sobie spokojnie czeka aż wszystkie odcinki wjadą.

Opublikowano

Mnie akurat 2 wymęczył a 3 był spoko, jak nie będę miał co oglądać to zapuszcze.

Opublikowano

Obejrzałem te trzy odcinki no i średnio na razie, zdecydowanie najsłabszy start sezonu.

Opublikowano

,,The Ghost in The Shell" w tej swojej nowej wersji (czy to jest w ogóle jakiś reboot/remake? Sam nie mogę dojść co to jest za wersja tego animu... xD Wygląda na remake) spisuje się na PV kapitalnie. 6 ,,epków" za nami i... siada tutaj wszystko: fabuła, ,,kreska" (kapitalna robota - współczesny pokłon ,,klasyce"!), rzeczywistość Cyberpunkowych realiów etc. No kurłaaa, nic tylko oglądać. Mocne 9/10, jak na razie!

Opublikowano
3 godziny temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a):

,,The Ghost in The Shell" w tej swojej nowej wersji (czy to jest w ogóle jakiś reboot/remake? Sam nie mogę dojść co to jest za wersja tego animu... xD Wygląda na remake) (...)

To pierwsza wierna adaptacja materiału źródłowego.

Opublikowano

Hail mary tak samo a ma bardzo wysokie oceny, Bezosa raczej stać

Opublikowano

Reacher nic odkrywczego te 3 odcinki, ale czego się spodziewać- wszystko klepane według schematu, można tylko obstawić jak wielkolud załatwi kolejnych złoli.

Opublikowano

PrimeVideo... no nie powiem, zaczynam watching tego całego ,,Nippon Sangoku". No i kurnia balans: po 1 ,,epku"... kruci, ależ to jest dobreeee, no i lektor nawet zawitał, co w anime jest kurłaa turbo rzadkością. Historia poucza i porusza, ale jest i troszku w tym wszystkim akcji. ,,Grafa", i tu zaskoczonko: rzadko spotykam tak szarpany styl graficzny, tu to pasuje. :D

P.S. Ktoś subskrybuje te całe MGM, Filmboxy i inne z Prime'a? Bo te małe kanały na PV bodaj kosztują do 10zł za miesiąc?