Opublikowano 8 lipca8 lip Ghost on the Shell na Amazon, a przynajmniej pierwszy odcinek to jest taki kurwa cymes, że nie mogę się doczekać kolejnego odcinka Niech tylko nikt nie nastawia się na poważny klimat z poprzednich kinówek. Tutaj humor idzie po drodze z ciężkimi tematami.
Opublikowano 8 lipca8 lip No fajnie, ale wychodzi na to, że już stworzyli 4 linie czasowe w tym uniwersum.
Opublikowano 8 lipca8 lip 1 minutę temu, Masorz napisał(a):No fajnie, ale wychodzi na to, że już stworzyli 4 linie czasowe w tym uniwersum.Teraz jadą zgodnie z mangą
Opublikowano 8 lipca8 lip Ciekawe, ,,Sprawiedliwość Owiec" już na PrimeVideo... Oglądał ktoś z Was ten łagodny, komediowy, taki w sam raz na chill i złapanie dobrego vibe'u film? Rzekomo dość dobra rzecz.A co do ,,animu" Prime nowości... hmmm., do końca oglądania klasycznego Hokuto no Ken zostało mi około 25 odcinków. Przypadkowo znalazłem... jakiś remake HNK? Graficznie... to trochę zalatuje mi tu paskudą... :D. No ale czego tu nie ma teraz z ,,animu" na PV... Od siebie polecę ,,Incydent Darwina" - ciekawa kreska, główny MC to ,,szympoludź", xD, no i problematyka moralności i człowieczeństwa zmuszająca do refleksji. Takie tymczasowe: 7,5/10. ł
Opublikowano 9 lipca9 lip Nadrobiłem w końcu Farmę i tak średnio bym powiedział ten sezon. Pierwsze przynajmniej były zabawne, tutaj ten udawany show już męczy trochę bułę.
Opublikowano 9 lipca9 lip 13 godzin temu, McDrive napisał(a):Ghost on the Shell na Amazon, a przynajmniej pierwszy odcinek to jest taki kurwa cymes, że nie mogę się doczekać kolejnego odcinka Niby fajne, ale ogólnie spory chaos w tym odcinku dla niezaznajomionych.
Opublikowano 10 lipca10 lip Zrobiłem rewatch Pluton. Genialne kino, ciężkie, brudne, pokazujące absurdu wojen. Świetna obsada i oczko dla fanów Masa Effect. Pewnie wszyscy już to widzieli, ale jeśli ktoś ominął to szybko nadrabiać.Wojna aż ciężko się chwiali to ogląda. Świetnie wyszkoleni, najlepszy sprzęt, a człowiek przerażony do szpiku kości. Udźwiękowienie bardzo dużą rolę zagrało. Edytowane 12 lipca12 lip przez Sedrak
Opublikowano 16 lipca16 lip ,,Projekt Hail Mary" na głównej Prime'a. Naaajsik, nawet nie wiedziałem, że Prime dodaje ostatnio do swojej oferty tak dużo całkiem nowych i odwrotnie... całkiem starych kultowych pozycji dla abonentów PV. :D... I jeśli kiedykolwiek dojdzie do tego, że Crunchyroll będzie miał polskie menu i przynajmniej napisy we wszystkich tytułach platformy, to ogarniam i tu ,,suba" przez Prime'a.
Opublikowano 17 lipca17 lip Ryan Hurst zerwał biceps przy kręceniu God of War i muszą zmienić aktora xD
Opublikowano 17 lipca17 lip Patrząc jak to wyglądało na zdjęciach z planu: dobrze się stało. W sensie szkoda typa, ale kurwa na Kratosa to on nie pasował.
Opublikowano 17 lipca17 lip Pasował zajebiście i szkoda wielka, ale i tak chuj im w dupę za zaczęcie od mitologii nordyckiej.
Opublikowano 17 lipca17 lip Słowo klucz to "budżet". Pewnie przez 3/4 sezonu będą chodzić po lesie i górach, jednak jest to łatwiejszy materiał do nakręcenia niż walki w jakichś monumentalnych świątyniach czy napierdalanie krakena na wzburzonym morzu.
Opublikowano piątek o 18:562 dni W dniu 21.07.2026 o 11:57, Colin napisał(a):jutro Władcy Wszechświata mają trafić do Prime.Dobre to jest. Fajnie, że nie zrobili tego na poważnie. Taki klimat obrońców galaktyki.
Opublikowano piątek o 19:522 dni Ja tego BR2099 sprawdzę, amazon umie w seriale, niektórzy dalej patrzą przez pryzmat rings of pała.
Opublikowano sobota o 11:021 dzień Obejrzeć się obejrzy. A jak będzie gówno, to się spuści w kiblu i wystawi odpowiednią ocenę.
Opublikowano sobota o 13:311 dzień Zwiastun 3 sezonu rings of pała też się pojawił, ale darujmy to sobie ok?Co do wrzuconych Obcych, dziwne że Aliens jest tylko z napisami. Już mogli dać tą wersję reżyserską, bo jest o wiele lepsza. Chyba trzeba BD sprzed dekady odpalić.
Opublikowano sobota o 13:421 dzień 9 minut temu, PiotrekP napisał(a):Co do wrzuconych Obcych, dziwne że Aliens jest tylko z napisami. Już mogli dać tą wersję reżyserską, bo jest o wiele lepsza.A jaką mieli dać, lektora?W reżyserskiej co jest nowego?
Opublikowano sobota o 14:191 dzień Początek jak żyją koloniści i znalezienie statku, oraz trochę dodatkowych scen. W sumie 21 minut więcej.
Opublikowano sobota o 20:311 dzień Rozumiem, że GITS, ten nowy na PV, to... faktycznie ,,nowy!" i zrebootowany/zremakeowany obraz klasyka sprzed dekad (tu jeśli chodzi o serial)? Tak się zastanawiam, czy zacząć oglądać tego GITSa na PV, czy nie... bo kusi, mimo iż dopiero 3 epki za nami. A ,,kreska" i streszczenia odcinków, WoW!, mają ten vibe klasyku. :D