Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prime Video

Featured Replies

Opublikowano

Ghost on the Shell na Amazon, a przynajmniej pierwszy odcinek to jest taki kurwa cymes, że nie mogę się doczekać kolejnego odcinka banderas

Niech tylko nikt nie nastawia się na poważny klimat z poprzednich kinówek. Tutaj humor idzie po drodze z ciężkimi tematami.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 195,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Zapowiada się powtórka z Wiesława. Jeżeli ktoś nie zna dobrze materiału źródłowego, a lubi fantasy, to jest szansa, że będzie bawił się całkiem dobrze przed telewizorem. Dla reszty będzie to profanacj

• Reacher wraca 15 grudnia   

Opublikowano

No fajnie, ale wychodzi na to, że już stworzyli 4 linie czasowe w tym uniwersum.

Opublikowano
1 minutę temu, Masorz napisał(a):

No fajnie, ale wychodzi na to, że już stworzyli 4 linie czasowe w tym uniwersum.

Teraz jadą zgodnie z mangą

Opublikowano

Ciekawe, ,,Sprawiedliwość Owiec" już na PrimeVideo... Oglądał ktoś z Was ten łagodny, komediowy, taki w sam raz na chill i złapanie dobrego vibe'u film? Rzekomo dość dobra rzecz.

A co do ,,animu" Prime nowości... hmmm., do końca oglądania klasycznego Hokuto no Ken zostało mi około 25 odcinków. Przypadkowo znalazłem... jakiś remake HNK? Graficznie... to trochę zalatuje mi tu paskudą... :D. No ale czego tu nie ma teraz z ,,animu" na PV... Od siebie polecę ,,Incydent Darwina" - ciekawa kreska, główny MC to ,,szympoludź", xD, no i problematyka moralności i człowieczeństwa zmuszająca do refleksji. Takie tymczasowe: 7,5/10.

image.pngł

Opublikowano

Nadrobiłem w końcu Farmę i tak średnio bym powiedział ten sezon. Pierwsze przynajmniej były zabawne, tutaj ten udawany show już męczy trochę bułę.

Opublikowano
13 godzin temu, McDrive napisał(a):

Ghost on the Shell na Amazon, a przynajmniej pierwszy odcinek to jest taki kurwa cymes, że nie mogę się doczekać kolejnego odcinka banderas

Niby fajne, ale ogólnie spory chaos w tym odcinku dla niezaznajomionych.

Opublikowano

Zrobiłem rewatch Pluton. Genialne kino, ciężkie, brudne, pokazujące absurdu wojen. Świetna obsada i oczko dla fanów Masa Effect. Pewnie wszyscy już to widzieli, ale jeśli ktoś ominął to szybko nadrabiać.

Wojna aż ciężko się chwiali to ogląda. Świetnie wyszkoleni, najlepszy sprzęt, a człowiek przerażony do szpiku kości. Udźwiękowienie bardzo dużą rolę zagrało.

Edytowane przez Sedrak

Opublikowano

,,Projekt Hail Mary" na głównej Prime'a. Naaajsik, nawet nie wiedziałem, że Prime dodaje ostatnio do swojej oferty tak dużo całkiem nowych i odwrotnie... całkiem starych kultowych pozycji dla abonentów PV. :D... I jeśli kiedykolwiek dojdzie do tego, że Crunchyroll będzie miał polskie menu i przynajmniej napisy we wszystkich tytułach platformy, to ogarniam i tu ,,suba" przez Prime'a.

Opublikowano

Patrząc jak to wyglądało na zdjęciach z planu: dobrze się stało. W sensie szkoda typa, ale kurwa na Kratosa to on nie pasował.

Opublikowano

Pasował zajebiście i szkoda wielka, ale i tak chuj im w dupę za zaczęcie od mitologii nordyckiej.

Opublikowano

Słowo klucz to "budżet". Pewnie przez 3/4 sezonu będą chodzić po lesie i górach, jednak jest to łatwiejszy materiał do nakręcenia niż walki w jakichś monumentalnych świątyniach czy napierdalanie krakena na wzburzonym morzu.

Opublikowano

jutro Władcy Wszechświata mają trafić do Prime.

Opublikowano

Ależ ten GITS to jest złoto.

Opublikowano
W dniu 21.07.2026 o 11:57, Colin napisał(a):

jutro Władcy Wszechświata mają trafić do Prime.

Dobre to jest. Fajnie, że nie zrobili tego na poważnie. Taki klimat obrońców galaktyki.

Opublikowano

Ja tego BR2099 sprawdzę, amazon umie w seriale, niektórzy dalej patrzą przez pryzmat rings of pała.

Opublikowano

Pewnie będzie gówno ale może za to ładne gówno

Opublikowano

Obejrzeć się obejrzy. A jak będzie gówno, to się spuści w kiblu i wystawi odpowiednią ocenę.

Opublikowano

Zwiastun 3 sezonu rings of pała też się pojawił, ale darujmy to sobie ok?

Co do wrzuconych Obcych, dziwne że Aliens jest tylko z napisami. Już mogli dać tą wersję reżyserską, bo jest o wiele lepsza. Chyba trzeba BD sprzed dekady odpalić.

20260725_153105.jpg

Opublikowano
9 minut temu, PiotrekP napisał(a):

Co do wrzuconych Obcych, dziwne że Aliens jest tylko z napisami. Już mogli dać tą wersję reżyserską, bo jest o wiele lepsza.

A jaką mieli dać, lektora?

W reżyserskiej co jest nowego?

Opublikowano

Początek jak żyją koloniści i znalezienie statku, oraz trochę dodatkowych scen. W sumie 21 minut więcej.

Opublikowano

Rozumiem, że GITS, ten nowy na PV, to... faktycznie ,,nowy!" i zrebootowany/zremakeowany obraz klasyka sprzed dekad (tu jeśli chodzi o serial)? Tak się zastanawiam, czy zacząć oglądać tego GITSa na PV, czy nie... bo kusi, mimo iż dopiero 3 epki za nami. A ,,kreska" i streszczenia odcinków, WoW!, mają ten vibe klasyku. :D