January 26, 20224 yr nie podoba mi się nowy design kangura ale reszta imo nawet spoczko, platformówek 3d nigdy za dużo
January 26, 20224 yr Author Bez kitu Pinger. Wrzuciliby tego rudego sc0rwensyna, dali znaczek exa i od razu by było " o jezu wygląda jak kreskówka pixara!!1"
January 26, 20224 yr Ale w niektórych aspektach chamska zrzyna z Crasha 4 (logo, design, kolorystyka) xD. Ale mówią, że jak kopiować, to od najlepszych. Może być sympatycznie, sentymentu wielkiego do Kao nie mam, ale kibicuję, żeby wyszło z tego coś więcej, niż 6/10. Edited January 26, 20224 yr by kotlet_schabowy
January 26, 20224 yr A ten Kało to był w ogóle dobry, chociaż na poziomie Croca, czy tyko dlatego jest pamiętany, że made in Poland?
January 26, 20224 yr Poziom niżej niż Croc, łatwiejszy też deko, ale spokojnie do pogrania dla fanów platformówek lub dzieciaków.
January 26, 20224 yr Author Ja w sumie grałem tylko w pierwszą część i jak ostatnio to widziałem to wygląda okropnie xD ale dwójkę ludzie też mocno chwalą i wygląda już w miarę przywoicie
January 27, 20224 yr Ja tam pogram, ze względu na poprzednie części. Szkoda że nie ma szans na nową część Raymana albo chociaż pelnoprawny remake 3 części.
February 24, 20224 yr Author Całkiem przyjemnie się gra ale niczym się nie wybija ten kangur. Jak komuś mało platformówek 3d to pewnie nie trzeba namawiać
March 28, 20224 yr Author prawie tak zła kolekcjonerka jak ta mamucia ale to chyba nie kosztuje yebane 9 bomb
March 29, 20224 yr 1 godzinę temu, Dragon13 napisał: I ciekawe czy wersja z PS4 będzie miała darmowy updated do PS5. Podejrzewam, że nie będzie żadnego update, bo to będzie jedna i ta sama wersja.