Skocz do zawartości

Call Of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Featured Replies

Opublikowano

Czekam na Modern Warfare III, gdzie pomiędzy misjami gra się wojakiem na emeryturze, który stoi na bramce w klubie dla pedalow. Coś w stylu przerywników osadzonych we współczesności w Assassin’s Creed :fsg:

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 149,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Quantum Flux
    Quantum Flux

Generalnie powtarza się schemat z premiery Modern Warfare 2019, gdzie w pierwszych dniach i tygodniach niemal całość feedbacku od graczy była głównie negatywna sprawiając wrażenie, że gra była skrajni

• Chłopy piszą doktorat z tego jak prawilnie grać w coda.     

• To, że Ty grasz w Coda jak w jakąś taktyczną gierkę i psujesz grę tym, którzy chcą grać w Coda tak jak zawsze, czyli run&gun to Twoja sprawa. Taktycznie to sobie możesz grać na S&D, inne tryby

Opublikowano

Warzonik boży to będzie złoto :drakeyeah: multi do levelowania broni. :reggie:

Opublikowano

Czy ktoś wie kiedy będzie preload kampani dla preordrow? I od kiedy będzie można pykac w kampanie

Opublikowano

Opublikowano

Będzie grane. Kampania na 5h w weekend i do Żyda :nosacz:

Opublikowano

Kupując grę na tureckim PSN trzeba liczyć się z jakimiś ograniczeniami? Czy wszystko działa normalnie jak z naszego PSN?

Pytam bo pierwszy raz planuje zakupy za granicą. Ponad stówa różnicy robi różnicę.

Opublikowano
W dniu 16.10.2022 o 23:32, sprite napisał:

Nie wymaga. Też biorę na steamie.

A steam będzie dzielił walutę z bnet? I czy wz2 będzie na steam?

Znalazłem:

Will my CoD points transfer from Battle.net to Steam? 

No, the CoD points will not transfer from Battle.net to Steam because they are client restricted. So, it is better to use all of the CoD points before switching the platform.

Wz2 ma być na steam.

Edytowane przez KrwawaRyba

Opublikowano

No to jedyny minus niestety, mi też z 700 cod pointsów pójdzie się jebać. No, ale ostatnio sprzedałem jakieś stare skiny z csa na ryneczku za 1100 zł, więc mam mw2 tak jakby "za darmola" na steamie.

Opublikowano

Ponad 50 broni na start :obama:

Opublikowano

https://www.callofduty.com/blog/2022/10/call-of-duty-modern-warfare-II-campaign-early-access-launch-overview

Polski operator

Sobieslaw “Gromsko” Kościuszko: A Polish modern-day hussar part of Jednostka Wojskowa 2305, AKA the GROM (Group for Operational Maneuvering Response). Known for his extensive medical training and ability to conduct covert operations, just as the group’s mottos would suggest.

Opublikowano
18 minut temu, MaZZeo napisał:

https://www.callofduty.com/blog/2022/10/call-of-duty-modern-warfare-II-campaign-early-access-launch-overview

Polski operator

Sobieslaw “Gromsko” Kościuszko: A Polish modern-day hussar part of Jednostka Wojskowa 2305, AKA the GROM (Group for Operational Maneuvering Response). Known for his extensive medical training and ability to conduct covert operations, just as the group’s mottos would suggest.

Już bardziej cringowego pseudonimu i imienia oraz nazwiska nie mieli chyba:pawel:

Opublikowano

Czy mogę prosić instrukcję jak kupić grę u turka :)

Opublikowano
3 godziny temu, MaZZeo napisał:

Sobieslaw "Gromsko" Kościuszko

Ciekaw jestem jak to zostało wymyślone. Siedzi jakiś amerykański John z Infinity Ward, wpisuje w neta "history of Poland" i jakoś z tego składa imię i nazwisko bardziej polskie niż sama Polska xD

Opublikowano
Czy mogę prosić instrukcję jak kupić grę u turka [emoji4]
A nie lepiej kupić wersję syfrową na spółę z kumplem w Polsce? Wychodzi 175 zydli na łeb. Polecam ten sposób życia.
Opublikowano

Elo, czy ktoś ma rozkminione czy lepiej kupić na BATTLENET czy STEAM ? Robi to jakąś różnicę w samej rozgrywce? Nie wiem dostępność serwerów cokolwiek? 

Opublikowano
1 minutę temu, Kogut napisał:

Elo, czy ktoś ma rozkminione czy lepiej kupić na BATTLENET czy STEAM ? Robi to jakąś różnicę w samej rozgrywce? Nie wiem dostępność serwerów cokolwiek? 

Wnioskując po becie to nie ma różnicy bo łączy do tych samych serwerów co Bnet i konsole. Ja biorę na Steam bo tam mam prawie całą swoją bibliotekę i przez lata ta platforma pokazała, że jest najsolidniejsza.

Opublikowano
3 minuty temu, UberAdi napisał:

Wnioskując po becie to nie ma różnicy bo łączy do tych samych serwerów co Bnet i konsole. Ja biorę na Steam bo tam mam prawie całą swoją bibliotekę i przez lata ta platforma pokazała, że jest najsolidniejsza.

Dzięki za odpowiedź mordeczko :drinks:

Opublikowano

Sama kampania ponad 60gb na ps5.

Tak sie zastanawiam jest juz lista trofeow?