Skocz do zawartości

Call Of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Featured Replies

Opublikowano

Jest bo jeszcze kiedyś wbiłem do rozgrywki w tryb zainfekowany czy jakoś tak :dafuq: też nigdy nie zaznaczałem tego trybu. Mam nadzieję, że po zmianie całego silnika graficznego, netcodu, wymianie 70% pracowników, słuchania community MW3 będzie lepiej działało dla graczy.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 149,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Quantum Flux
    Quantum Flux

Generalnie powtarza się schemat z premiery Modern Warfare 2019, gdzie w pierwszych dniach i tygodniach niemal całość feedbacku od graczy była głównie negatywna sprawiając wrażenie, że gra była skrajni

• Chłopy piszą doktorat z tego jak prawilnie grać w coda.     

• To, że Ty grasz w Coda jak w jakąś taktyczną gierkę i psujesz grę tym, którzy chcą grać w Coda tak jak zawsze, czyli run&gun to Twoja sprawa. Taktycznie to sobie możesz grać na S&D, inne tryby

Opublikowano
9 minutes ago, Krzysztof93 said:

Jest bo jeszcze kiedyś wbiłem do rozgrywki w tryb zainfekowany czy jakoś tak :dafuq: też nigdy nie zaznaczałem tego trybu. Mam nadzieję, że po zmianie całego silnika graficznego, netcodu, wymianie 70% pracowników, słuchania community MW3 będzie lepiej działało dla graczy.

Przecież ten sam silnik graficzny, netcode, interfejs, setki bundli, świecące bronie i operatorzy szczury koty myszy rapujący murzyni to będzie codzienność MW3.

Opublikowano

Co więcej, ja się nie zdziwię jak MW3 będzie "nakładką" na MW2 i obie gry się połączą, działając na tym samym interfejsie.

Przypominam, że MW3 miało w tym roku nie powstać i prawdopodobnie content który w tej grze będzie to w dużej części content który pierwotnie miał trafić w przyszłych sezonach do MW2.

Opublikowano
38 minutes ago, Bartg said:

operatorzy szczury koty myszy rapujący murzyni

Opublikowano

W ogóle ta gra jest wybitna, mam przegrane z 22h gram tylko multi - i mam zero trofeów xD co robię źle?

Opublikowano
2 minuty temu, michu86- napisał:

W ogóle ta gra jest wybitna, mam przegrane z 22h gram tylko multi - i mam zero trofeów xD co robię źle?

Lol ja mam ponad 400h i tylko 1 trofeum, a ty po 22h chcesz nie wiem co.

Opublikowano

Opublikowano

"Macie 3 miesiące na zrobienie z tej gry takiego gówna żeby w październiku wszyscy polecieli po MW3."

~Bobby 

Opublikowano
3 godziny temu, jimmyyy8 napisał:

"Macie 3 miesiące na zrobienie z tej gry takiego gówna żeby w październiku wszyscy polecieli po MW3."

~Bobby 

No nie musieli się mocno starać. Wystarczy, że przyszli do roboty:pawel:

Opublikowano

W ogóle mnie nie dziwi, że oni w ten sposób zarabiają, bo takie jest zapotrzebowanie. Ale że ludzie mogą być tak zjebani i tego chcieć? Co jest fajnego w połączeniu militarnych klimatów i mordy szczura? Patrzcie, moja postać ma maskę szczura, zwróćcie na mnie uwagę, dajcie mi trochę atencji, to ja, jestem fajny! Ale zjebane te dzieci teraz xd

Opublikowano

Fortnite zaczyna mieć godnego rywala pod względem śmieciowych skórek i wisiorków 

Opublikowano
2 godziny temu, McDrive napisał:

No nie musieli się mocno starać. Wystarczy, że przyszli do roboty:pawel:

Niestety skiny przechodzą, więc MWIII na starcie będzie kupą gówna. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Hubert249 napisał:

Niestety skiny przechodzą, więc MWIII na starcie będzie kupą gówna. 

Kupą gówna ze starymi mapami.

Opublikowano
11 minut temu, jimmyyy8 napisał:

Nowy sezon wjechał, jest coś ciekawego?

No. Dużo wolnego czasu od gry:pawel:

Opublikowano
4 godziny temu, jimmyyy8 napisał:

Nowy sezon wjechał, jest coś ciekawego?

Strike :wub:

Opublikowano

Punta Mar też całkiem spoko. Tu serio wystarczy dać normalne mapy i to wszystko fajnie się zazębia. Ale co zrobić, przyszło żyć w czasach pokolenia fortnajta i mamy co mamy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Warzone skończył się w dniu jak zmieniono pierwszą mapę :( A dwójka z fajnym patentem głosowym przeciwników to za mało.

Opublikowano

Do tego Szkieletory, Diabla, Klauny. Jebać te całe fortnajtowe pokolenie graczy.