Opublikowano 28 lipca 20231 r Jest bo jeszcze kiedyś wbiłem do rozgrywki w tryb zainfekowany czy jakoś tak też nigdy nie zaznaczałem tego trybu. Mam nadzieję, że po zmianie całego silnika graficznego, netcodu, wymianie 70% pracowników, słuchania community MW3 będzie lepiej działało dla graczy.
Opublikowano 28 lipca 20231 r 9 minutes ago, Krzysztof93 said: Jest bo jeszcze kiedyś wbiłem do rozgrywki w tryb zainfekowany czy jakoś tak też nigdy nie zaznaczałem tego trybu. Mam nadzieję, że po zmianie całego silnika graficznego, netcodu, wymianie 70% pracowników, słuchania community MW3 będzie lepiej działało dla graczy. Przecież ten sam silnik graficzny, netcode, interfejs, setki bundli, świecące bronie i operatorzy szczury koty myszy rapujący murzyni to będzie codzienność MW3.
Opublikowano 28 lipca 20231 r Co więcej, ja się nie zdziwię jak MW3 będzie "nakładką" na MW2 i obie gry się połączą, działając na tym samym interfejsie. Przypominam, że MW3 miało w tym roku nie powstać i prawdopodobnie content który w tej grze będzie to w dużej części content który pierwotnie miał trafić w przyszłych sezonach do MW2.
Opublikowano 28 lipca 20231 r 38 minutes ago, Bartg said: operatorzy szczury koty myszy rapujący murzyni
Opublikowano 28 lipca 20231 r W ogóle ta gra jest wybitna, mam przegrane z 22h gram tylko multi - i mam zero trofeów xD co robię źle?
Opublikowano 28 lipca 20231 r 2 minuty temu, michu86- napisał: W ogóle ta gra jest wybitna, mam przegrane z 22h gram tylko multi - i mam zero trofeów xD co robię źle? Lol ja mam ponad 400h i tylko 1 trofeum, a ty po 22h chcesz nie wiem co.
Opublikowano 31 lipca 20231 r "Macie 3 miesiące na zrobienie z tej gry takiego gówna żeby w październiku wszyscy polecieli po MW3." ~Bobby
Opublikowano 31 lipca 20231 r 3 godziny temu, jimmyyy8 napisał: "Macie 3 miesiące na zrobienie z tej gry takiego gówna żeby w październiku wszyscy polecieli po MW3." ~Bobby No nie musieli się mocno starać. Wystarczy, że przyszli do roboty
Opublikowano 31 lipca 20231 r W ogóle mnie nie dziwi, że oni w ten sposób zarabiają, bo takie jest zapotrzebowanie. Ale że ludzie mogą być tak zjebani i tego chcieć? Co jest fajnego w połączeniu militarnych klimatów i mordy szczura? Patrzcie, moja postać ma maskę szczura, zwróćcie na mnie uwagę, dajcie mi trochę atencji, to ja, jestem fajny! Ale zjebane te dzieci teraz xd
Opublikowano 31 lipca 20231 r Fortnite zaczyna mieć godnego rywala pod względem śmieciowych skórek i wisiorków
Opublikowano 31 lipca 20231 r 2 godziny temu, McDrive napisał: No nie musieli się mocno starać. Wystarczy, że przyszli do roboty Niestety skiny przechodzą, więc MWIII na starcie będzie kupą gówna.
Opublikowano 31 lipca 20231 r 1 godzinę temu, Hubert249 napisał: Niestety skiny przechodzą, więc MWIII na starcie będzie kupą gówna. Kupą gówna ze starymi mapami.
Opublikowano 3 sierpnia 20231 r 11 minut temu, jimmyyy8 napisał: Nowy sezon wjechał, jest coś ciekawego? No. Dużo wolnego czasu od gry
Opublikowano 3 sierpnia 20231 r 4 godziny temu, jimmyyy8 napisał: Nowy sezon wjechał, jest coś ciekawego? Strike
Opublikowano 3 sierpnia 20231 r Punta Mar też całkiem spoko. Tu serio wystarczy dać normalne mapy i to wszystko fajnie się zazębia. Ale co zrobić, przyszło żyć w czasach pokolenia fortnajta i mamy co mamy.
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r https://www.ppe.pl/news/324284/top-10-gier-na-ps5-i-ps4-w-polsce-wedlug-sony-polacy-siegaja-po-znane-ip.html Dziękuję za ogromne wsparcie dla mojej ulubionej marki.
Opublikowano 21 września 20231 r Nawet postacie z Diablo będą XD to jest już dosłownie Fortnite dla „niby” dorosłych.
Opublikowano 21 września 20231 r Warzone skończył się w dniu jak zmieniono pierwszą mapę A dwójka z fajnym patentem głosowym przeciwników to za mało.
Opublikowano 22 września 20231 r Do tego Szkieletory, Diabla, Klauny. Jebać te całe fortnajtowe pokolenie graczy.