Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe, czy się trudniej będzie nią jeździło autem. Pewnie odwrócone kierunki przy skręcaniu będą. 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 235,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

• Pewnie będzie to napakowana córka jakiegoś NPCa, którego rozjechaliśmy przypadkiem w GTA5.

Opublikowano

widze link z PPE i dalej nie czytam

Opublikowano

Na GTA forums też to analizują, ale tam jest kilkadziesiąt, albo kilkaset postów dziennie o analizach leaków, więc żadna nowość.

Opublikowano

Mogliby już coś rzucić bo niby już waidomo że robią ale przez to że 5ka imo słabizna w chuy, w międzyczasie studio opuściły ważne osoby a samo r* stało się złem wcielonym branży to nie potrafię się tym jarać

Opublikowano

Tym bardziej, że premiera oddalona, a człowiek już po 30, więc każdy dzień na wagę złota.

Opublikowano

Za moich czasów to nie zdążyłeś ograć jednej rockstarowej perły a już wychodziła kolejna :nosacz:

No nie chciałbym być dzieciakiem zagrajmerem w tych czasach

Opublikowano

No kiedyś to było, ogromne SA wyszło 3 lata po rewolucyjnej III i 2 lata po znakomitym VC. Niecałe 4 lata później GTA IV, które znowu było rewolucyjne, a w międzyczasie 2 mobilne Stories i równo z SA jeszcze wersja Advance na Game Boya. A przy tym jeszcze inne gry od nich wychodziły, choć z innego studia.

Opublikowano

Generacja ps3/x360 też mocna. No aż mnie c0rwa serce boli jak widzę dzisiejsze r*  :/

Opublikowano

Od generacji PS3/X360 R* zaczął się psuć jak zobaczyli że lepiej pompować $$$ w jedną/dwie gry i wydać porty już gotowych tytułów niż tworzyć coś nowego co się nie sprzeda w 10+ mln egzemplarzy w ciągu roku. Ale skoro nawet takie kasztany jak Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition się sprzedają to po co inwestować w więcej IP. Jak kiedyś wyjdzie GTA6 to też się sprzeda świetnie i też będzie maglowane przez 10 lat.

Opublikowano

10 lat to dosyć optymistyczna wizja :pawel: ja to mam obawy że 6ka może być ostatnim gta w formie jaką znamy. Ehh mam nadzieje że dożyje jeszcze rdr 3

Opublikowano

lepiej jakby juz 6tka byla w jakiejs nowej formie a nie na tym samym patencie co dwie dekady temu, w sensie nowych mechanik a nie modelu sprzedazy i contentu

Opublikowano

Przede wszystkim mogliby darować sobie te pierwsze nudne tutorialowe misje i zanim się rozkręci to mijają 3 godziny.

Opublikowano

Oby nie bo to zawsze mój ulubiony etap gry w każdym gta

Opublikowano

Bez kitu, ja uwielbiam te lajtowe wstępy. Zaczynasz od wożenia dziwek, obczajasz sobie miasto i nawet się nie obejrzysz, a bierzesz udział w turbo rozróbach i pościgach.

Opublikowano

W sumie fajnie by było teraz zagrać żeńską postacią w tym GTA. Męskie cioty już mi się przejadły, a tak to by było trochę urozmaicenie w fabule grając damską postacią. Mogla by być podobna, no coś na wzór Sadie Adler z RDR2, charakterna baba, no ikrę miała i się nie pierdoliła z lamusami. 

Opublikowano
18 minut temu, Faka napisał:

W sumie fajnie by było teraz zagrać żeńską postacią w tym GTA. Męskie cioty już mi się przejadły, a tak to by było trochę urozmaicenie w fabule grając damską postacią. 

Dobrze powiedziane! Albo mogli by zaimplementować kreator własnej postaci, jak w SR. Człowiek bardziej by się utożsamiał z własnym avatarem zamiast grać narzuconym szablonem, który można jedynie lekko zmodyfikować u fryzjera lub w sklepie/szafie z ubraniami.

Opublikowano
6 minut temu, SebaSan1981 napisał:

Dobrze powiedziane! Albo mogli by zaimplementować kreator własnej postaci, jak w SR. Człowiek bardziej by się utożsamiał z własnym avatarem zamiast grać narzuconym szablonem, który można jedynie lekko zmodyfikować u fryzjera lub w sklepie/szafie z ubraniami.

Nie no, z kreatorem to dajmy spokój, lepiej żeby była dobrze napisana żeńska postać i tyle. 

Kreator to może być w tym nowym GTA online, którego pewnie nigdy nie odpalę.

Opublikowano

Mam nadzieje, ze jesli dodadza watek ekonomiczny z rozbudowa imperium to zrobia to ciekawie i z rozsadkiem a nie w mialkim stylu yakuzy bo zwymiotuje.

Takie zagrywki w grze akcji to ryzykowne podejscie.

Opublikowano
48 minut temu, okens napisał:

Mam nadzieje, ze jesli dodadza watek ekonomiczny z rozbudowa imperium to zrobia to ciekawie i z rozsadkiem a nie w mialkim stylu yakuzy bo zwymiotuje.

Takie zagrywki w grze akcji to ryzykowne podejscie.

O czym ty mówisz? Mam nadzieje że nie o najlepszej minfabułce z yakuzy 0 w budowanie biznesu bo już szykuje pięści :)

Opublikowano

Ja niebardzo widze na czym R* mialby teraz budowac nastepne gta. To zawsze byly gry, ktore raz ze czerpaly z jakiejs epoki, gatunku czy subkultury a dwa, ze troche obsmiewaly amerykanskie spoleczenstwo. Tylko, ze dzisiaj to co jest jakas subkultura? Tiktokerzy, karyny, lgbt? Poprzednie gierki mialy latwiej bo zycie (takze to przestepcze) toczylo sie zdala od telefonow i komputerow. Byly strzelaniny w LA na ulicach kiedy raperzy walczyli o swoje "terytoria". A dzisiaj to co, przekret na nigeryjskiego ksiecia na olx czy wyludzenia przez whatsappa. Ostatnia dekada? Ludzie chodzacy jak zombie z komorkami po ulicach, jutuberzy goniacy za wyswietleniami i lajkami, wyzywanie sie w necie. No zbyt cyfrowo moim zdaniem zeby cos tu lepic.

Na sam r* dzisiaj tez niektorzy juz patrza inaczej i np. zarty z transow czy gejow w poprzednich gta ludziom sie juz nie podobaja. Robi sie progresywnie i kto wie czy tym razem nie bedzie sterowania ta baba. Tylko w jakim setingu? Moim zdaniem gta6 powinno trzymac sie z dala od usa bo nic juz z tego dobrego nie bedzie. Tylko, ze przenosiny na inny kontynent tez slabo bo swiat sie troche zhomogenizowal i wszedzie to samo a przypal robic gta w japonii skoro jest juz jakuza. 

Opublikowano

Coś było mówione wcześniej, że Szóstka ma się kręcić wokół narkotyków, handlu i przemytu, a to może być ciekawym podłożem i daje mnóstwo możliwości. W tym chociażby dodanie Meksyku. Taka naprawdę duża, szczegółowa i bogata w smaczki i aktywności, mapa byłaby też sporą innowacją. 

Opublikowano
32 minuty temu, krupek napisał:

narkotyków, handlu i przemytu

Brzmi jak kazde gta a juz w szczegolnosci VC.

34 minuty temu, krupek napisał:

Taka naprawdę duża, szczegółowa i bogata w smaczki i aktywności, mapa byłaby też sporą innowacją. 

No to w 5 i online jest taka. Tylko ze to znow jest zbaczanie w kierunku simsow dla doroslych. W sensie ja rozumiem, ze fani chca jeszcze raz to samo, ale ja patrze troche z boku i szukam nowosci zwiazanych z fabula jak heisty z 5ki.

Opublikowano

Nie napalam się, bo wiem ze Rockstar to i tak spieprzy i pójdzie za kasa, nie zdziwiłbym się jak gra była by Online z wbudowanym Singlem, tak jak ostatni update do GTA Online The Contract z Dr.DRE i Franklinem

Opublikowano
57 minut temu, Mejm napisał:

Ja niebardzo widze na czym R* mialby teraz budowac nastepne gta. To zawsze byly gry, ktore raz ze czerpaly z jakiejs epoki, gatunku czy subkultury a dwa, ze troche obsmiewaly amerykanskie spoleczenstwo. Tylko, ze dzisiaj to co jest jakas subkultura? Tiktokerzy, karyny, lgbt? Poprzednie gierki mialy latwiej bo zycie (takze to przestepcze) toczylo sie zdala od telefonow i komputerow. Byly strzelaniny w LA na ulicach kiedy raperzy walczyli o swoje "terytoria". A dzisiaj to co, przekret na nigeryjskiego ksiecia na olx czy wyludzenia przez whatsappa. Ostatnia dekada? Ludzie chodzacy jak zombie z komorkami po ulicach, jutuberzy goniacy za wyswietleniami i lajkami, wyzywanie sie w necie. No zbyt cyfrowo moim zdaniem zeby cos tu lepic.

Na sam r* dzisiaj tez niektorzy juz patrza inaczej i np. zarty z transow czy gejow w poprzednich gta ludziom sie juz nie podobaja. Robi sie progresywnie i kto wie czy tym razem nie bedzie sterowania ta baba. Tylko w jakim setingu? Moim zdaniem gta6 powinno trzymac sie z dala od usa bo nic juz z tego dobrego nie bedzie. Tylko, ze przenosiny na inny kontynent tez slabo bo swiat sie troche zhomogenizowal i wszedzie to samo a przypal robic gta w japonii skoro jest juz jakuza. 

No to jest największy problem bo od 2013 nic się nie zmieniło więc drugi raz obśmiewać to samo trochę słabo a w to że się przeniosą wstecz a tym bardziej opuszczą ameryczke to nie wierze