Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Mustang napisał:

Natomiast warto przypomnieć sobie trailer V, żeby docenić postęp w grafice

Trailer z ps3 to poprzeczka nie byla zbyt wysoka :niki:

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 194,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

• Pewnie będzie to napakowana córka jakiegoś NPCa, którego rozjechaliśmy przypadkiem w GTA5.

Opublikowano

Tak właśnie myślę, należy się zachwycać bo to R*, zwłaszcza że poprzednia gra R* to nadal jedyna gra AAAA na rynku i nic nawet blisko nie jest w kreacji świata, a to już 5 lat :dunno:

Opublikowano

Ja jestem zadowolony, po pierwszym obejrzeniu trailera nie chwyciło, ale obejrzałem drugi raz, przyjrzałem się detalom i jest mega dobrze. Jeżeli rzeczywiście ma to być przed kwietniem 2025, to tak na dobrą sprawę zostało nam jakieś 1,5 roku albo i ciut mniej, zauważcie że mamy już grudzień :P

Jedynie co mi się nie podoba, to dwójka bohaterów, którymi będziemy sterować. Już przy GTA V dość mocno mnie to odrzuciło, o ile w GTA IV mogłem wczuć się bardzo dobrze w historię postaci, tak w V irytowało mnie wymuszanie przełączania w trakcie misji, czy też żeby pchnąć fabułę. Zwłaszcza, że różnica pomiędzy całą trójką była ogromna...ale wierzę, że po tylu latach ograją może ten system w jakiś ciekawy sposób. Tutaj sprawa będzie utrudniona ze względu na płeć, jakoś nie widzę tego żeby iść do strip clubu jako dziewczyna i zamawiać prywatny taniec :D

Opublikowano

Mam nadzieję, że jakiegoś remasterka poprzednich gier chociaż dostaniemy w oczekiwaniu na premierę GTA VI :nosacz3:

Opublikowano

40 latkowie zmęczeni życiem liczyli że rockstar zrobi im gierke pod nich, urocze  :) te gadki o downgoradzie to warto przemilczeć bo chłopy chyba przespały ostatnie 2 gry tej firmy skoro pierdolą te kocopoły 

Opublikowano
1 minute ago, oFi said:

Trailer z ps3 to poprzeczka nie byla zbyt wysoka :niki:

Ale w takiej formie większość tutaj ogrywała V 10 lat temu, ja na 360.

Opublikowano

O takiego Cyberpunka 2077 nic nie robiłem ;)

Opublikowano

Piosenkę z trailera musze pochwalić, Tom Petty rządzi!

Opublikowano

Wymodelowanie tych towarów na półkach :obama:

JIdWj5J.gif

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
11 minut temu, Rooofie napisał:

Najlepiej ślepo sie zachwycać bo tO pRzEcIeRZ rOkStAr

Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

Opublikowano

Kurwa, ale ta typiara to taka prawdziwa badass, nie no, już chcę nią grać i napierdalać w kurwy milycjne. 

Opublikowano
38 minut temu, Rooofie napisał:

image.thumb.png.515b60a7d4feb7ae24b57dfdaf6ca2e0.png

Tak prawda. Biedny @Rozi juz nie zagra :lapka:

Opublikowano
11 minut temu, Mustang napisał:

Natomiast warto przypomnieć sobie trailer V, żeby docenić postęp w grafice

Postęp jest od razu widoczny i ja się jaram GTAVI.

Opublikowano
3 minuty temu, Mustang napisał:

Ale w takiej formie większość tutaj ogrywała V 10 lat temu, ja na 360.

Ja również.

Tak tylko mówię, że kiedyś to definiowało branże, ta graficzka wtedy robiła.

A po tylu latach można zobaczyć jaki skok jakościowy został zrobiony przez te wszystkie lata. Rockstar bullshotow nigdy nie robił więc mam nadzieję ze te powiewające włosy wyglądające jak życie będą w nowym gta zaimplementowane.

Opublikowano
3 minuty temu, Daffy napisał:

Wymodelowanie tych towarów na półkach :obama:

JIdWj5J.gif

Do poziomu yakuzy jeszcze daleka droga :gigabeta:

Opublikowano
15 minut temu, Rooofie napisał:

Najlepiej ślepo sie zachwycać bo tO pRzEcIeRZ rOkStAr

W sumie, nic słabego, albo niedopracowanego nie wyszło z ich rąk.

Opublikowano

Cieszy mnie że rockstar dalej potrafi w 1.30 wykreować lepszą bohaterkę niż sony przez 2 części takiej jednej gry 

Opublikowano

Każdy prawdziwy zagrajmer czeka na kolejne GTA jak na zasiłek z Zusu, ale modne jest marudzić w tych czasach :kaz: Ja czekam na każde odkąd kupiłem jedynkę w pieknym wielkim kartonowym pudełku w Empiku w czasach, gdzie sprzedawanie takiej gry 15 latkowi nie było niczym nadzwyczajnym.

Opublikowano

c00rwa, dobrze że mam tę konsolkę od microsoftu za tysionc, to sobie zagram jak człowiek, a w wersje pc to już pewnie na nowym pececie :yao:

Opublikowano

Fizyka to największe rozczarowanie w V względem IV, także mam nadzieję że to ogarną.

A no i fabuła o niczym. To też bolączka V.

Edytowane przez tlas

Opublikowano

Jest hajpik, jest. Dobrze, że wczoraj za pamięci ściągnąłem GTA V, bo trzeba pograć w coś na ostudzenie hajp ciufci.

A narzekacze dupa cicho

Opublikowano

Tjery z kompem z nasa może sobie do 2030 pograc co najwyżej w zelde w 60 klatkach :kekw:

Opublikowano

mam nadzieje, że tym razem nomen omen dowiozą model jazdy. jeden chuj ile będzie miał wspólnego z realizmem, oby była przyjemność z grania i patrzenia jak w IV

Opublikowano
49 minut temu, PiotrekP napisał:

@KrYcHu_89 no ci przebierańcy to trochę przesadzone i niezbyt prawdziwe- no ale światy w GTA to zawsze trochę pastisz, więc można trochę wybaczyć.

czy ty kurwa byles kiedys na florydzie xD 

biedni pipolinio ;/