Opublikowano 15 maja15 maj Na moje ta data i ta już jest rzucona jeszcze później niż początkowo pewnie planowaki zeby jeszcze raz nie przekladac, bo pewnie reszta branży błagała o termin, żeby zaplanować lineup. 26 maj to data ostateczna.
Opublikowano 15 maja15 maj 8 godzin temu, Plackus napisał(a):Ja cały czas sobie tłumacze że skoro jest już karta z datą na PSN to ten termin jest pewny. Druga sprawa że rockstar zawsze przesuwał grę w momencie kiedy nie miała dokładnej daty tylko np. fall 2017 itd. A gdy po tych obsuwach gra dostawała datę to ta była dotrzymana.Ciekawe czy wrócą wyzwania z Red deada np. jakiś mistrz kierownicy albo wyzwania sportowe i strzeleckie. Mam nadzieję że będzie tego od cholery. To prawdopodobnie ostatnie GTA za growego żyćka więc niech pchają kontentu i znowu zatrace się na kilka lat jak w przypadku poprzednich ich gier.I prawdopodobnie ostatnia taka premiera gdzie w kolejce tłumy będą odbierać swoje pudełeczka a za ladą nie będzie nic innego do kupienia tylko płytka z jedną grą.Mam nadzieje, że wszyscy się spotkamy u Czezkiego na nocnej premierze w odpowiednich cosplayach. Ciekawe czy gra będzie na dwóch płytach.
Opublikowano 15 maja15 maj 2 minuty temu, oFi napisał(a):Mam nadzieje, że wszyscy się spotkamy u Czezkiego na nocnej premierze w odpowiednich cosplayach. Ciekawe czy gra będzie na dwóch płytach.No i mapka w środku. Czyli prawdziwe wydanie pudełkowe :D Swoją droga takie wydanie to już relikt przeszłości : D
Opublikowano 16 maja16 maj Na mapkę bym nie liczył ale może w limitce dadzą (o ile bedzie limitka).Trzeba się cieszyć, że takie coś się dzieje, bo tylko Rockstar może zrobić taką premierę, że będziemy o niej gadać kolejne 10lat.
Opublikowano 16 maja16 maj 4 godziny temu, oFi napisał(a):Na mapkę bym nie liczył ale może w limitce dadzą (o ile bedzie limitka).Trzeba się cieszyć, że takie coś się dzieje, bo tylko Rockstar może zrobić taką premierę, że będziemy o niej gadać kolejne 10lat.Zawołają 100 $$ za pudełeczko to mapkę ładnie wszyscy w środku dostaną ;)
Opublikowano 16 maja16 maj 4 godziny temu, oFi napisał(a):Na mapkę bym nie liczył ale może w limitce dadzą (o ile bedzie limitka).Trzeba się cieszyć, że takie coś się dzieje, bo tylko Rockstar może zrobić taką premierę, że będziemy o niej gadać kolejne 10lat.To prawda, to chyba jedyna gra, na którą mam tak ogromny hype. Przy poprzednich częściach w tym nie uczestniczyłem (kwestie sprzętowe), ale teraz już nie zamierzam czekać i od pierwszych godzin chciałbym zanurzyć się w tym świecie.
Opublikowano 16 maja16 maj W edycji pudełkowej GTA V na PS5 i RDR na PS4 już nie dawali mapek także tego, ekologia Limitki nie obstawiam, ale kolekcjonerkę na bank przypierdzielą konkretną i to za miliony monet. I dobrze, wszak to będzie growe wydarzenie dekady i powinno przebiegać z odpowiednią pompą.
Opublikowano 16 maja16 maj 6 minut temu, jimmy napisał(a):W edycji pudełkowej GTA V na PS5 i RDR na PS4 już nie dawali mapek także tego, ekologia Limitki nie obstawiam, ale kolekcjonerkę na bank przypierdzielą konkretną i to za miliony monet. I dobrze, wszak to będzie growe wydarzenie dekady i powinno przebiegać z odpowiednią pompą.Fakt, miałem na uwadze GTA V na PS3 a tam mapka była. Ale RDR 2 na PS4 była mapka. Liczę że będzie ;)
Opublikowano 16 maja16 maj Była, ale z tego co kojarze w późniejszych egzemplarzach też już sie pozbyli, nawet ktoś na forumku się tak naciął
Opublikowano 16 maja16 maj 3 minuty temu, Pupcio napisał(a):Była, ale z tego co kojarze w późniejszych egzemplarzach też już sie pozbyli, nawet ktoś na forumku się tak naciąłFaktycznie dokopałem się na reddicie i później przestali dodawać. No cóż można tylko liczyć że będą łaskawi i w grze wartej tyle co dysk do konsoli dodadzą kawałek papieru
Opublikowano 16 maja16 maj 1 minutę temu, Plackus napisał(a):Faktycznie dokopałem się na reddicie i później przestali dodawać.No cóż można tylko liczyć że będą łaskawi i w grze wartej tyle co dysk do konsoli dodadzą kawałek papieru W kształcie dysku z kodem dla cyfrówki zamiast płyty? Bardzo możliwe
Opublikowano 16 maja16 maj A myślałem, że gra ważniejsza. Tak czy siak, za dużo po firmie to się chyba nie spodziewamy, same płyty dadzą i jakaś instrukcja.
Opublikowano 16 maja16 maj 43 minuty temu, Faka napisał(a):A myślałem, że gra ważniejsza. Tak czy siak, za dużo po firmie to się chyba nie spodziewamy, same płyty dadzą i jakaś instrukcja.Wywalili w powietrze z bańke na zrobienie strony internetowej, którą zobaczy promil graczy.Jestem w stanie uwierzyć we wszystko co może zrobić Rockstar podczas tej premiery.Na tubie wyskoczył mi fajny materiał o tym jak to się zaczeło:
Opublikowano 16 maja16 maj 1 godzinę temu, Faka napisał(a):A na co wam ta mapa?Mapę trzeba dotknąć i powąchać
Opublikowano 16 maja16 maj W kolekcjonerki to rockstar nigdy specjalnie nie umiał. V miała czapeczkę i torebkę za dodatkowe 300zł, a RDR2 boxa bez gry za 400zł
Opublikowano 16 maja16 maj rdr2 miałem dwie limitki i kolekcjonerkę bez gry. w kolekcjonerce gtav świetna była mapa na ultrafiolet szkoda, że już później jej nigdzie wcisnęli.
Opublikowano 16 maja16 maj 6 godzin temu, jimmy napisał(a):W edycji pudełkowej GTA V na PS5 i RDR na PS4 już nie dawali mapek także tego, ekologia Limitki nie obstawiam, ale kolekcjonerkę na bank przypierdzielą konkretną i to za miliony monet. I dobrze, wszak to będzie growe wydarzenie dekady i powinno przebiegać z odpowiednią pompą.No właśnie, ekologia. Chcecie mapkę, a dostaniecie może apkę. Każdy będzie sobie mógł odpalić ją na PC, telefonie czy tablecie z androidem, bo planeta płonie.
Opublikowano 17 maja17 maj W skrócie wielki wodzu mówi że jeśli podają datę to znaczy że mogą ja dotrzymać. I że opóźnienie nie jest tak długie jak się niektórym może wydawać
Opublikowano 18 maja18 maj Prędzej bym uwierzył dziwce, że mnie kocha niż CEO dużej korporacji co do jego biznesu.
Opublikowano 18 maja18 maj Autor Na jednym screenie jest łącznie prawie dwa razy więcej pojazdów niż w całym GTA3 :D
Opublikowano 19 maja19 maj W dniu 17.05.2025 o 23:02, Plackus napisał(a):Gość jest jak cyborg, idzie po swoje z fantastycznymi wynikami finansowymi.I podoba mi się, że wprost mówi, że nie jest graczem i nie gra w gry, a jego rolą jest zebranie największych talentów i dostarczenie najwyższej jakości w branży. Nie czuć ściemy w przeciwieństwie do np. takiego Spencera.