Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie zwykła wersja w cenie 369 zł, bo w 400 zł to tak średnio wierzę.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 343,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Znajomy (37 lat) dowiedzial sie ze ma raka i zostalo mu juz kilka miechow zycia max (nie przyjmuje juz chemii bo na niego zle dziala) no i raczej nie dozyje juz nawet gta6.

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

Opublikowano

Najlepsze będzie, jak niektórzy wydawcy pomyślą, że też mogą tyle kosić za swoje gry i czeka ich twarde zderzenie z rzeczywistością ;d

Opublikowano

90 jurków to ponad 100 dolców. Zaczyna to trochę irytować.

Opublikowano
11 minut temu, Pix napisał(a):

Najlepsze będzie, jak niektórzy wydawcy pomyślą, że też mogą tyle kosić za swoje gry i czeka ich twarde zderzenie z rzeczywistością ;d

Wystarczy spojrzeć jaką pizdę odjebał Srakos z PS5 i mają klapę finansową.

Opublikowano
20 minut temu, Patapon napisał(a):

90 jurków to ponad 100 dolców. Zaczyna to trochę irytować.

U Hamburgerów jakoś inaczej jest to liczone. Pewnie podstawka będzie za 80$.

Opublikowano

Myślę że pudełko + steel to pewniaczek i w to wydanie będę celował. Może do tego lepszej jakości kartonik (coś jak deluxe TLOU2 z PS4).

Opublikowano

Pewnie będą też fanty i waluta do Online, tylko że w sumie dalej nic nie wiadomo o trybie sieciowym i czy startuje równo z premierą.

Kurde od czasu tego głośnego wycieku parę lat temu naprawdę dobrze strzegą wszelkich informacji i rozgrywają temat po swojemu

Opublikowano

R* to tak średnio w kolekcjonerki potrafił poza MP3. z drugiej strony steelbook, dlc, soundtrack (oryginalny) i może "limitowana" mapka jak w V i więcej mi nie potrzeba.

Opublikowano

Myślę, że na święta mogą odpalić online. Akurat wszyscy wolne będą mieć. Jestem więcej niż pewien, że teraz GTA+ będzie dużo bardziej agresywnie wciskane, albo wręcz wymagane...

Opublikowano
7 godzin temu, Figaro napisał(a):

r/Gamingcirclejerk - Gamers are still the most oppressed minority

gracze /

Sracze, łbie popsuty. Aż sobie sprawdziłem co ty za gówno wrzucasz - gameunlocked26 - profil powstał w marcu tego roku, jest to typowa farma contentu srająca po 100 postów dzienne, typowy slop profil sterowany przez AI. I nagle jest zagrana karta rasizmu, wymyślony problem pod kliki, odpalona promocja, 8 milionów zasięgu. No i oczywiście masz rolę w tej machinie, bo jeszcze screeny tego sztucznie wytworzonego pod gównoburzę posta screenujesz i rozsiewasz po sieci jak pożyteczny idiota, udając że to wszyscy "gracze /" w jakiejś komitywie to stworzyli, wcześniej dyplomatycznie przegłosowując jednomyślną zgodę że tą babkę trzeba przekolorować. No nie trzeba, "gracze" tego nie wymyślili, wymyślili to ragebaiterzy pod zasięgi a ty łyknąłeś przynętę pełną mordą i się oburzasz, a jeszcze to oburzenie rozsiewasz po sieci, robiąc im darmową reklamę.

Wstydź się.

Opublikowano

Masakra, figaro robi w temacie GTA to samo co Observer w politycznym.

Opublikowano
1 godzinę temu, Observer napisał(a):

Sracze, łbie popsuty. Aż sobie sprawdziłem co ty za gówno wrzucasz - gameunlocked26 - profil powstał w marcu tego roku, jest to typowa farma contentu srająca po 100 postów dzienne, typowy slop profil sterowany przez AI. I nagle jest zagrana karta rasizmu, wymyślony problem pod kliki, odpalona promocja, 8 milionów zasięgu. No i oczywiście masz rolę w tej machinie, bo jeszcze screeny tego sztucznie wytworzonego pod gównoburzę posta screenujesz i rozsiewasz po sieci jak pożyteczny idiota, udając że to wszyscy "gracze /" w jakiejś komitywie to stworzyli, wcześniej dyplomatycznie przegłosowując jednomyślną zgodę że tą babkę trzeba przekolorować. No nie trzeba, "gracze" tego nie wymyślili, wymyślili to ragebaiterzy pod zasięgi a ty łyknąłeś przynętę pełną mordą i się oburzasz, a jeszcze to oburzenie rozsiewasz po sieci, robiąc im darmową reklamę.

Wstydź się.

Zakładając ze to prawda, mam ci znaleźć sto przykładów gdzie robią takie przemianki rasowe w innych grach?

A to że profil jest farmobotem, nie znaczy, że nie jest używany w innych miejscach.