Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Pewnie zwykła wersja w cenie 369 zł, bo w 400 zł to tak średnio wierzę.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Najlepsze będzie, jak niektórzy wydawcy pomyślą, że też mogą tyle kosić za swoje gry i czeka ich twarde zderzenie z rzeczywistością ;d
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 11 minut temu, Pix napisał(a):Najlepsze będzie, jak niektórzy wydawcy pomyślą, że też mogą tyle kosić za swoje gry i czeka ich twarde zderzenie z rzeczywistością ;dWystarczy spojrzeć jaką pizdę odjebał Srakos z PS5 i mają klapę finansową.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 20 minut temu, Patapon napisał(a):90 jurków to ponad 100 dolców. Zaczyna to trochę irytować.U Hamburgerów jakoś inaczej jest to liczone. Pewnie podstawka będzie za 80$.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Myślę że pudełko + steel to pewniaczek i w to wydanie będę celował. Może do tego lepszej jakości kartonik (coś jak deluxe TLOU2 z PS4).
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Pewnie będą też fanty i waluta do Online, tylko że w sumie dalej nic nie wiadomo o trybie sieciowym i czy startuje równo z premierą.Kurde od czasu tego głośnego wycieku parę lat temu naprawdę dobrze strzegą wszelkich informacji i rozgrywają temat po swojemu
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. R* to tak średnio w kolekcjonerki potrafił poza MP3. z drugiej strony steelbook, dlc, soundtrack (oryginalny) i może "limitowana" mapka jak w V i więcej mi nie potrzeba.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Myślę, że na święta mogą odpalić online. Akurat wszyscy wolne będą mieć. Jestem więcej niż pewien, że teraz GTA+ będzie dużo bardziej agresywnie wciskane, albo wręcz wymagane...
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 7 godzin temu, Figaro napisał(a):gracze Sracze, łbie popsuty. Aż sobie sprawdziłem co ty za gówno wrzucasz - gameunlocked26 - profil powstał w marcu tego roku, jest to typowa farma contentu srająca po 100 postów dzienne, typowy slop profil sterowany przez AI. I nagle jest zagrana karta rasizmu, wymyślony problem pod kliki, odpalona promocja, 8 milionów zasięgu. No i oczywiście masz rolę w tej machinie, bo jeszcze screeny tego sztucznie wytworzonego pod gównoburzę posta screenujesz i rozsiewasz po sieci jak pożyteczny idiota, udając że to wszyscy "gracze " w jakiejś komitywie to stworzyli, wcześniej dyplomatycznie przegłosowując jednomyślną zgodę że tą babkę trzeba przekolorować. No nie trzeba, "gracze" tego nie wymyślili, wymyślili to ragebaiterzy pod zasięgi a ty łyknąłeś przynętę pełną mordą i się oburzasz, a jeszcze to oburzenie rozsiewasz po sieci, robiąc im darmową reklamę. Wstydź się.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Masakra, figaro robi w temacie GTA to samo co Observer w politycznym.
Opublikowano 8 minut temu8 min 1 godzinę temu, Observer napisał(a):Sracze, łbie popsuty. Aż sobie sprawdziłem co ty za gówno wrzucasz - gameunlocked26 - profil powstał w marcu tego roku, jest to typowa farma contentu srająca po 100 postów dzienne, typowy slop profil sterowany przez AI. I nagle jest zagrana karta rasizmu, wymyślony problem pod kliki, odpalona promocja, 8 milionów zasięgu. No i oczywiście masz rolę w tej machinie, bo jeszcze screeny tego sztucznie wytworzonego pod gównoburzę posta screenujesz i rozsiewasz po sieci jak pożyteczny idiota, udając że to wszyscy "gracze " w jakiejś komitywie to stworzyli, wcześniej dyplomatycznie przegłosowując jednomyślną zgodę że tą babkę trzeba przekolorować. No nie trzeba, "gracze" tego nie wymyślili, wymyślili to ragebaiterzy pod zasięgi a ty łyknąłeś przynętę pełną mordą i się oburzasz, a jeszcze to oburzenie rozsiewasz po sieci, robiąc im darmową reklamę.Wstydź się.Zakładając ze to prawda, mam ci znaleźć sto przykładów gdzie robią takie przemianki rasowe w innych grach? A to że profil jest farmobotem, nie znaczy, że nie jest używany w innych miejscach.