Opublikowano 12 godzin temu12 godz. W kwestii cyfry wystarczy spojrzeć co dziś miało miejsce z filmami kupionymi w sklepie Sony. ;) Taka przyszłość nas niestety czeka
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. do sony jeszcze dzisiaj ea dołączyło i usunęło anthema z bibliotek użytkowników w ea app, razem ze zdobytymi osiągnieciami i innymi statystykami, więc nawet nie można sobie na profilu zobaczyć gry którą się kiedyś kupiło i ograło xd
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 7 godzin temu, MEVEK napisał(a):Podobnie jest z karta platnicza dzisiaj. Za kadym razem kiedy placisz karta udostepniasz swoje zakupy do banku i stajesz sie jego niewolnikiem. Tylko kasa i pudełka daja nam wolnosc i swobode ktora powoli bezpowrotnie tracimy.W jaki sposób płatność kartą ma mnie uczynić niewolnikiem banku? To chyba za duże uproszczenie. Zbierają te dane, przetwarzają i jakoś wykorzystują ale raczej nie w kontekście jednostki tylko zbioru danych. Ewentualnie aby proponować lepsze treści reklamowe. Ciasteczka w necie też na śledzą i algorytmy wiedzą czasem o nas więcej niż my sami. 6 godzin temu, suCCHy96 napisał(a):W kwestii cyfry wystarczy spojrzeć co dziś miało miejsce z filmami kupionymi w sklepie Sony. ;) Taka przyszłość nas niestety czekaCo Sony zrobiło dziś z filmami kupionymi w sklepie Sony? Jakiś link?1 godzinę temu, wojtas011 napisał(a):do sony jeszcze dzisiaj ea dołączyło i usunęło anthema z bibliotek użytkowników w ea app, razem ze zdobytymi osiągnieciami i innymi statystykami, więc nawet nie można sobie na profilu zobaczyć gry którą się kiedyś kupiło i ograło xdPóki co to dotyczy chyba tylko gaasów więc dopóki nie będą zabierać ludziom gier singleplayer, to wśród graczy jakoś to się rozejdzie. Nie wyobrażam sobie tego aby R* zrobiło coś takiego z GTA.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 23 minuty temu, Elitesse napisał(a):Co Sony zrobiło dziś z filmami kupionymi w sklepie Sony? Jakiś link?Sony kasuje dostęp do 551 filmów kupionych w PlayStation Store. To brutalne przypomnienie, czym naprawdę są cyfrowe zakupy - GRYOnline.pl https://share.google/JZK2e7TsjuThh6Wat
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Czy biorąc pre order za 100$ dostanę się do Kościoła Rockstara? Zamawianie cyfrowego pre ordera bez zobaczenia nawet sekundy gameplayu podchodzi pod jakiś kult.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 godziny temu, wojtas011 napisał(a):do sony jeszcze dzisiaj ea dołączyło i usunęło anthema z bibliotek użytkowników w ea app, razem ze zdobytymi osiągnieciami i innymi statystykami, więc nawet nie można sobie na profilu zobaczyć gry którą się kiedyś kupiło i ograło xdOj sprawdź dobrze bo w apce EA i Ubi zazwyczaj jak gra nie jest dostępna już to ląduje w osobnej kategorii 'Gry niedostępne' czy coś takiego.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Niby GTA 6 promowane jako ps5 główna platforma a samochód w wersji ultimate ma lampy w kształcie Xboxa hmm... Wyczuwam przekręt
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 10 godzin temu, suCCHy96 napisał(a):W kwestii cyfry wystarczy spojrzeć co dziś miało miejsce z filmami kupionymi w sklepie Sony. ;) Taka przyszłość nas niestety czekaCo to za pierdolenie w ogóle? Mam gry kupione na Steamie 20 lat temu które do tej pory mi działają i mogę je odpalić w każdej chwili, to samo z niektórymi grami cyfrowymi które kupiłem jeszcze na X360 za Microsoft points kiedy jeszcze istniały. Te gadki o „nabywaniu licencji” niektórych to chyba pisane pod wpływem wdychania oparów z plastikowych pudełek na których punkcie zafiksowani jesteście.