Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

I tak ten trailer przekonuje graczy, żeby czekać do premiery.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 209,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

• Pewnie będzie to napakowana córka jakiegoś NPCa, którego rozjechaliśmy przypadkiem w GTA5.

Opublikowano

Jak ktoś automatycznie nie łapie fujary do łapy po tej zarzutce Rockstara to znaczy, że już go nic w tym hobby nie zadowoli i trzeba szukać innego.

Opublikowano

Dotychczasowe kawałki, które pojawiły się w obydwu trailerach.

Opublikowano

Obejrzalem juz dwa razy w 4k i graficzka dojebana jak nie wiem. To bedzie najlepiej wydane 439zł w zyciu

Opublikowano

PS5 Pro będzie błyszczało przy tym tytule. Może się skuszę na zakup, bo taka chwila jest raz w życiu, a Rockstar wykorzystuje każdy zakamarek specyfikacji konsol. Czekanie na wydanie pecetowe w 2028/2029 będzie kiepskim i czasochłonnym rozwiązaniem.

Opublikowano
1 minutę temu, KrossOver napisał(a):

PS5 Pro będzie błyszczało przy tym tytule. Może się skuszę na zakup, bo taka chwila jest raz w życiu, a Rockstar wykorzystuje każdy zakamarek specyfikacji konsol. Czekanie na wydanie pecetowe w 2028/2029 będzie kiepskim i czasochłonnym rozwiązaniem.

Nie chce być złym prorokiem, ale RDR'a 2 na PS4 Pro skopali akurat.

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał(a):

Nie chce być złym prorokiem, ale RDR'a 2 na PS4 Pro skopali akurat.

Jak skopali? Nie pamiętam, nie kojarzę, żeby mi gra chodziła źle na PS4 Pro, a też na premierę brałem?? W każdym bądź razie żadnych bugów, technicznych baboli nie uświadczyłem.

Opublikowano

Mnie sama historia i bohaterowie za bardzo nie kręcą w przypadku szóstki, ale chciałbym już zobaczyć ten świat i go poeksplorować, żeby zobaczyć co oni tam wymyślili i zaimplementowali.

Przecież to będą długie godziny jeżdżenia po świecie i oglądanie wszystkiego z rozdziawioną japą. hype

Opublikowano
3 minuty temu, Faka napisał(a):

Jak skopali? Nie pamiętam, nie kojarzę, żeby mi gra chodziła źle na PS4 Pro, a też na premierę brałem?? W każdym bądź razie żadnych bugów, technicznych baboli nie uświadczyłem.

Może źle to ująłem, gra chodziła dobrze, ale jednak do wersji z One X nie miała startu, a jedyne co było w wyraźnie wyższej rozdziałce niż na bazowej czwórce to HUD.

Opublikowano

Czekałem po pierwszym trailerze, poczekam tym bardziej po drugim. Gameplayowo nie martwię się zbytnio. Jedyny aspekt jaki mnie zastanawia to czy będzie dużo makiet budynków bez możliwości wejścia. Bo wielkich kartonów bez możliwości wejścia do nich to ja już nie chcę.

Opublikowano

Trailer taki se bez szału jak dla mnie ale te screeny to o Jezusie święty. Mogłem nie widzieć to by tak nie bolało czekanie do przyszłego roku. Kuźwa jak by to wychodziło 26 maja tego roku to chyba by mnie rozpieprzylo z hajpu na kawałki.

Opublikowano

Dalej uważam że moja śmieszna teoria może się sprawdzić. Jason to wtyka policji D

We więzieniu klawisz się zapytał czy już go wcześniej nie widział ...

Opublikowano

To jest chyba pierwsza gra od RDR2, która ponownie ulepsza fizykę w grach. Tu chodzi wszystko nawet mięśnie na klacie podczas wyciskania na ławeczce, animacje to jakiś pojebany poziom, przełom graficzny jakiego nie ma od lat, a ludzie dalej narzekają...

Widać jebanie graczy remasterami i grami kopiuj wklej robionym na UE5 z tymi samymi asetami, animacjami i zjebanym oświetleniem wywołało już syndrom sztokholmski

quo vadis forumek

Opublikowano
13 minut temu, Plackus napisał(a):

Dalej uważam że moja śmieszna teoria może się sprawdzić. Jason to wtyka policji D

Taka teoria to była chyba o wszystkich postaciach rockstara chyba. Dżejson ma kryminalną przeszłość.

https://www.reddit.com/r/reddeadredemption/comments/80lnqh/arthur_morgan_is_a_pinkerton_agent_expanding_on/

Opublikowano

Jak przy obecnym stanie branzunii i tym co sie pokazuje w trailerach kogoś nie rusza to, to chyba pora ne emeryturę gracza.

Opublikowano
23 minuty temu, Plackus napisał(a):

I skąd śmieszny klawisz miałby wiedzieć, że jest wtyką?

Opublikowano
3 minuty temu, Bartg napisał(a):

Jak przy obecnym stanie branzunii i tym co sie pokazuje w trailerach kogoś nie rusza to, to chyba pora ne emeryturę gracza.

Możliwe, natomiast granie w chociażby Clair Obscure sprawia mi radość więc raczej nie. Musicie zrozumieć że nie każdy dokonuje samogwałtu do trailerów gier i wiedząc że jeszcze rok czekania kompletnie nie mam hype na te grę. Może po prostu wyrosłem z tego i po prostu gram zamiast oglądać trailery.

Opublikowano
9 minut temu, Bartg napisał(a):

Ruszają to mnie gry z dojebanym gameplayem jak ostatnio Ekspedycja 33, gdzie grałem z siurem w łapie, a nie jakiś cinematic bez gameplayu na youtubereggie

Opublikowano

Mnie nie rusza, nie skonczylem zadnej czesci GTA, a do kazdej podchodzilem przynajmiej po 2 razy, nigdy nie rozumiem fenomenu tej serii, za duzo murzynizmow dla mnie, no moze przy 6 uda sie przejsc chociaz story.

Opublikowano
3 minuty temu, Square napisał(a):

I skąd śmieszny klawisz miałby wiedzieć, że jest wtyką?

Klawisz tego nie wie. Ale mówi że chyba już go gdzieś widział. Nawiązanie że niby ma kryminalna przeszłość a tak serio to pewnie widział go już kiedyś w policji

Opublikowano

Gra wyprzeda się na PS Store i zablokuje PSN na 2 dni, w związku z czym nie będzie można jej pobrać. Dobrze, że jest wersja na Xbox.

Opublikowano

@Plackus ale dużo bardziej prawdopodobne jest, że już go widział wcześniej na odwiedzinach albo w samym pierdlu.