Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Życzenia główne:1. Większa swoboda w rozgrywaniu misji bez wielkiej na cały ekran informacji że misja nieudana bo pojechałem inną ulicą lub zrobiłem coś w nie takiej kolejności.2. Poprawione działanie policji w każdym zakresie, od łapania gwiazdek aż po sposób zatrzymywania.3. Odrobinę mniej tej "wariackości" w postaciach. RDR to nie jest ale myślę, że jakieś mroczniejsze czy poważniejsze wątki dobrze wpłyną na całość, można to w końcu zbalansować nawet jeśli motywem przewodnim będzie co widać na trailerach. Wariaci są potrzebni, to w końcu USA ale mniejsze stężenie tego.4. Mniejsza "pudełkowatość" samochodów.5. Więcej pierdół do robienia w mieście co pogłębi tylko ten świat i będzie odskocznią gdy będziemy chcieli odpocząć od wątków fabularnych.Osobiście bardzo też liczę na dalszy rozwój interakcji z NPC, w tym losowe wydarzenia bo świetnie to wygląda w takim RDR2. O resztę w sumie się nie boję, dla mnie jednak brak poprawy w wyżej wymienionych aspektach będzie tak naprawdę stagnacją. Większa mapa, więcej aut, różne sylwetki, grafika...tak, jak najbardziej ale bolączki leżą gdzieś indziej niż w ilości. Wydaje mi się jednak, że tym co może pozostać to sposób prowadzenia misji. Zobaczymy. Na więcej wnętrz budynków się nie nastawiam specjalnie (a szkoda) choć ciekawą kwestią pozostaje ile tak naprawdę zobaczymy w samej grze o czym póki co nie słychać i nie widać. A tak bardziej przyziemnie to bardzo miło mi się zrobiło na myśl powrotu na ulice VC. W ogóle początek gdy Jason jedzie autem gdzie w tle kogoś zatrzymują i ten fragment muzyczny leci... Czekam bardzo, jeśli nie będzie problemów technicznych i nowego pułapu cenowego to biorę blisko premiery.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Dobra tam, nie będę czekał do następnego roku, zaczynam już teraz, musiałem zwolnić 300GB na dysku ale co tam