Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Pełna lokalizacja - cenię bardzo. https://www.youtube.com/watch?v=R2AsE3KMd9E
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Wiadomo jaka cena? Jak się odgrzebię z grami to może by człowiek wziął na premierę.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 24 minuty temu, Kuba0101 napisał(a):Pełna lokalizacja - cenię bardzo. https://www.youtube.com/watch?v=R2AsE3KMd9EI to dzięki graczom, bo na początku nie planowali nawet napisów. (było dyskutowane w zeszłym roku na stronie 5)
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 19 minut temu, BRY@N napisał(a):Wiadomo jaka cena? Jak się odgrzebię z grami to może by człowiek wziął na premierę.Steam 259zł.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Fajnie, że to będzie taki klasyczny Tomb Raider jak za starych czasów, prawilne wdzianko Lary, takie jakie powinno być, no i propsy za pełną lokalizację. Niech studio bloober team się uczy, a nie, tylko polskie napisy i angielski dubbing.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 25 minut temu, Faka napisał(a):Niech studio bloober team się uczy, a nie, tylko polskie napisy i angielski dubbing.Bloober sam robił i wydawał Cronosa. Nowe IP. Nie ta skala i kasa.A Lara elegancka. Szkoda, że opóźnili, ale czekam mocno. Ciekawe, czy Catalyst wyleciał automatycznie na 2028. Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez wrog
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Szacunek dla twórców, że wzięli tę petycję pod uwagę i rzeczywiście postąpili zgodnie z wolą graczy.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Co to wyglądu to fajna dupera z tej Lary, ale ja mam bardzo niskie standardy więc się nie liczy. Mogliby chociaż dać suwaczek z rozmiarem biustu do opcji, żeby zadowolić każdego, od lewaka do największego zboka. Wiadomo, że na pc się to naprawi.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 6 minut temu, Sebas napisał(a):Co to wyglądu to fajna dupera z tej Lary, ale ja mam bardzo niskie standardy więc się nie liczy. Mogliby chociaż dać suwaczek z rozmiarem biustu do opcji, żeby zadowolić każdego, od lewaka do największego lewaka. Wiadomo, że na pc się to naprawi.Fix'd
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 4 godziny temu, Sep napisał(a):Podoba mi się wygląd Lary w tej odsłonie, bardzo fajna babka.No właśnie wciąż jestem zdziwiony, że w dzisiejszych czasach można jeszcze stworzyć ładną kobietę - chyba Flying Wild Hogs mają na ten tytuł większy wpływ niż myślałem, bo Crystal Dynamics bym o to nie posądzał.W ogóle orientuje się ktoś, jak to wygląda z tym co-developingiem tego tytułu?Kto tu odwala główną robotę?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 godzinę temu, Wredny napisał(a):W ogóle orientuje się ktoś, jak to wygląda z tym co-developingiem tego tytułu?Kto tu odwala główną robotę?Ponoć nasi robią grę, a Crystal tylko nadzoruje, bo sami są zajęci nową odsłoną TR.