Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Pełna lokalizacja - cenię bardzo. https://www.youtube.com/watch?v=R2AsE3KMd9E
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Wiadomo jaka cena? Jak się odgrzebię z grami to może by człowiek wziął na premierę.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 24 minuty temu, Kuba0101 napisał(a):Pełna lokalizacja - cenię bardzo. https://www.youtube.com/watch?v=R2AsE3KMd9EI to dzięki graczom, bo na początku nie planowali nawet napisów. (było dyskutowane w zeszłym roku na stronie 5)
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 19 minut temu, BRY@N napisał(a):Wiadomo jaka cena? Jak się odgrzebię z grami to może by człowiek wziął na premierę.Steam 259zł.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Fajnie, że to będzie taki klasyczny Tomb Raider jak za starych czasów, prawilne wdzianko Lary, takie jakie powinno być, no i propsy za pełną lokalizację. Niech studio bloober team się uczy, a nie, tylko polskie napisy i angielski dubbing.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 25 minut temu, Faka napisał(a):Niech studio bloober team się uczy, a nie, tylko polskie napisy i angielski dubbing.Bloober sam robił i wydawał Cronosa. Nowe IP. Nie ta skala i kasa.A Lara elegancka. Szkoda, że opóźnili, ale czekam mocno. Ciekawe, czy Catalyst wyleciał automatycznie na 2028. Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez wrog
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Szacunek dla twórców, że wzięli tę petycję pod uwagę i rzeczywiście postąpili zgodnie z wolą graczy.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Co to wyglądu to fajna dupera z tej Lary, ale ja mam bardzo niskie standardy więc się nie liczy. Mogliby chociaż dać suwaczek z rozmiarem biustu do opcji, żeby zadowolić każdego, od lewaka do największego zboka. Wiadomo, że na pc się to naprawi.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 6 minut temu, Sebas napisał(a):Co to wyglądu to fajna dupera z tej Lary, ale ja mam bardzo niskie standardy więc się nie liczy. Mogliby chociaż dać suwaczek z rozmiarem biustu do opcji, żeby zadowolić każdego, od lewaka do największego lewaka. Wiadomo, że na pc się to naprawi.Fix'd
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 4 godziny temu, Sep napisał(a):Podoba mi się wygląd Lary w tej odsłonie, bardzo fajna babka.No właśnie wciąż jestem zdziwiony, że w dzisiejszych czasach można jeszcze stworzyć ładną kobietę - chyba Flying Wild Hogs mają na ten tytuł większy wpływ niż myślałem, bo Crystal Dynamics bym o to nie posądzał.W ogóle orientuje się ktoś, jak to wygląda z tym co-developingiem tego tytułu?Kto tu odwala główną robotę?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 godzinę temu, Wredny napisał(a):W ogóle orientuje się ktoś, jak to wygląda z tym co-developingiem tego tytułu?Kto tu odwala główną robotę?Ponoć nasi robią grę, a Crystal tylko nadzoruje, bo sami są zajęci nową odsłoną TR.