Rhapsody 5 Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 W dniu 6.08.2022 o 01:32, Dr.Czekolada napisał: Problem Asasynów jest taki, że mają wywalone jajca w immersję przez ten osrany Animus (no i miliard znaczników na hudzie jak to Ubi) i generalnie czwórka ma chyba jeden z gorszych początków w serii. Dokładnie genialna gra ten Balck Flag, ale co musiałem wrócić do tego Animusa to szlag mnie trafiał. Beznadzieja. Cytuj Odnośnik do komentarza
bobby 23 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Beta PS5: 8B5F-A8N9-XPMK 8B7F-AANM-9LCE 8BCQ-FDN4-BF8G 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Wykorzystałem pierwszy kod, zobaczymy co to za badziewie im wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Wczoraj widziałem kawałek jak theRadBrad grał od początku i w sumie nie wygląda to jakoś tragicznie, ale te wszystkie znaczniki i surowce śmierdzą jakąś mobilką, a zejście na ląd odbywa się bez jakiejkolwiek animacji - pływasz łódką, podpływasz i już łazisz po piasku. Animacja tego łażenia drewniana niczym w grach Piranha, samo łażenie też zbytnio sensu nie ma, ot ludzie się domagali, więc teraz możesz/musisz podejść do jakiegoś manekina by dostać/zdać questa. Gdyby nie ACIII, ACIV, AC Rogue i inne z pływaniem to może i ta gierka byłaby spoko, a tak dostajemy tylko wycinek tamtych gier bez ich całej reszty - może dla kogoś to być plus, jak nie lubi skakania po dachach i chowania się w krzakach, ale nadal to pełna cena za okrojoną grę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Gdyby to było f2p to bym ściągnął, tak to ewentualnie w jakimś promo sprawdze, bo jednak nie ma zadnych dobrych gier w pirackich klimatach. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 No i na ch#j prowokujesz kapitana ASXa? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 17 minut temu, Shen napisał: bo jednak nie ma zadnych dobrych gier w pirackich klimatach. oj tak, a temat jest dobry przydałoby się takie wysokobudżetowe ubi-sony game albo reboot klapczarted w XVII-XVIII wieku z piratami jest jeszcze to teraz Shadow Gambit: The Cursed Crew ale piracki setting zjebali jakimiś guwnami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zamiast GoT miała być gra w pirackich klimatach. Może Sucker Punch kiedyś zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 14 godzin temu, Wredny napisał: No i na ch#j prowokujesz kapitana ASXa? Shen to klap zamknięty w ekosystemie Plejki i Switcha, nie ma pojęcia co się dzieje poza tym, więc trzeba mu wybaczyć tę ignorancję Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 5 minut temu, ASX napisał: Shen to klap zamknięty w ekosystemie Plejki i Switcha, nie ma pojęcia co się dzieje poza tym, więc trzeba mu wybaczyć tę ignorancję Shen jest zamknięty w wielu ekosystemach. Sea of Thieves to znakomita gra i jedna z perełek Xboxowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 14 godzin temu, messer88 napisał: oj tak, a temat jest dobry przydałoby się takie wysokobudżetowe ubi-sony game albo reboot klapczarted w XVII-XVIII wieku z piratami jest jeszcze to teraz Shadow Gambit: The Cursed Crew ale piracki setting zjebali jakimiś guwnami. Ależ bym przytulil coś w stylu star warsow od respawn w pirackich klimatach Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Miks Uncharted i SW od Respawn Ależ mi brakuje takiego pirackiego sztosiwa... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 16 luty premiera Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Ależ to będzie niewypał i wtopa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Góra dwa miesiące i to będzie free to Play Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Oni chyba wydają tą grę tylko dlatego, bo muszą. Ciekawe czy ten rimejk Black Flag wogóle dojdzie do skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Wyjdzie i to będzie bardzo dobra gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Warto będzie w to grać solo? Czy raczej tylko multiplayer i wtedy pełne doświadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 6 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 6 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 61 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Gra w trybie wydajności to chyba Full HD, strasznie rozmazane. Przez 15 minut dwa razy gra się zawiesiła więc widać, że tyle lat developingu nie poszło na marne. Aczkolwiek fajnie się pływa, czuć ciężar łajby, strzelanie całkiem, czuć piracki i morski klimat. Rekiny atakują…Wspaniała pozycja na f2p Cytuj Odnośnik do komentarza
ozoniasty 7 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego (edytowane) Open beta wymaga PS Plus? ok już wiem - nie wymaga Edytowane 9 Lutego przez ozoniasty Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Pograłem przez chwilę i straszny paździerz. Zawiodłem się na tym. Ostatnio przerabiałem Assasiny i grałem w Black Flag i następne części, gdzie sobie pływaliśmy statkiem. Zdecydowanie tam mi się to bardziej podobało. Może za krótko grałem ale tutaj nie było możliwości uchylenia się przed ostrzałem przeciwników. Dopływając w jakieś miejsce myślałem, że wyjdę postacią na brzeg i będę pozyskiwał surowce, a tu nic z tego. Podpływam statkiem i próbuję sił w jakimś durnym QTE gdzie muszę trafić na zieloną część paska. Dodajmy do tego tą infantylną wciskaną na siłę inkluzywność i atmosfere jak w zjebanym korpo. Kobiety piraci, kolorowi, gadki na poziomie gimbazy. No kompletnie tego nie czuję. Może jeszcze kiedyś pogram w abonamencie jak wleci albo przy okazji zakupu abo od ubi. Graficznie to wygląda bardzo słabo. To jest beta, która ma mieć premierę za jakiś czas ale chyba znowu przesuną premierę, bo jest czasami niegrywalne. Naciskam Y aby przeczytać jakiś dokument/zrobić coś a postać tylko wykonuje ruch i nie czyta/nie wykonuje czynności. Po odejściu dalej po jakieś chwili włącza się dokument do czytania kilka razy. Strasznie słabe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Filmiki były mega ale beta to pazdzierz .Szkoda, kolejna lipna gierka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi