Skocz do zawartości

Star Wars Jedi Survivor

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 110,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Taa, dobrze, że na konsolach jest superrr za to   Resident - jakość obrazu ze Switcha, spadki do 40 fps w trybie performance Dead Space - to samo co powyżej Hogwarts Legacy - każdy

• Miałem z początku obawy, czy znacznie większe lokacje nie będą działały na szkodę metroidvaniowej struktury gry, ale zostały one kompletnie rozwiane. Miejscówki bardzo fajnie się ze sobą łączą, dużo j

Opublikowano

:ohboy:

edit:

Tylko na Current-geny i PC. 

Ray tracing potwierdzony. Jaram się okrutnie. :fsg:

FTyydcjUUAA44uV?format=jpg&name=large

FTyylKYVsAADc7D?format=jpg&name=large

FTyybhHUAAANhUe?format=jpg&name=large

FTyyhNXVsAAbqR-?format=jpg&name=large

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Jedyneczka to dla mnie najlepsze singlowe Star Warsy (nie grałem w KOTORa).

Fajne rozwinięcie formułu The Force Unleashed, które też uwielbiam.

Czekam z niecierpliwością.

Opublikowano

No i super oby jakiś gameplay w czerwcu dali dla zagrajmera 

Opublikowano

Elegancko, czekam w chooooj. Będzie pewnie szybciej niż kotorek remake :) super się szykują gierki dla fanów SW. 

Opublikowano
1 godzinę temu, messer88 napisał:

Elegancko, czekam w chooooj. Będzie pewnie szybciej niż kotorek remake :) super się szykują gierki dla fanów SW. 

Grubby mówi, że luty/marzec 2023, ale kto tam wie przy tych wszystkich przesunięciach. :)

Opublikowano

Jedynka naśladowało Sekiro, to teraz może Bloodborne'a i używanie broni palnej. Ahh, nie mogę się doczekać, w końcu sensowna gra w świecie SW. Bo na KOTORa to jeszcze poczekamy.

Opublikowano

Jedynka była bardzo przyjemna, dwójkę też się ogra. Na marginesie to dziwię się, że do tej pory nie ma gry z Obi-Wanem, Lukiem lub Vaderem w roli głównej.

Opublikowano

A co to by była za przyjemność chodzić typem z prędkością żółwia, co wszystko i wszystkich rozpyerdala. Miałeś już przedsmak grania Vaderem w Force Unleashed. Ludzie chcą nowe postacie i historie w tym uniwersum a nie stare, przewałkowane filmy (a już w szczególności gry bez udziału Jedi). Z Obi Wanem były nawet dwie gry.

Opublikowano

Zbyt oklepane te postacie, Vaderam i resztą fajnie się nawet grało w Battlefroncie ostatnim, biorąc poprawkę na chujową walkę świetlistym dildosem

Opublikowano

Już się doczekać nie mogę. Jedyneczka mnie pochłonęła i platynka wpadła więc dwójka wejdzie musowo.

Opublikowano

Otóż to, robić gry, filmy czy seriale w uniwersum. Vadera czy Luke'a chętnie mogę zobaczyć jako postać epizodyczna, ale jako główna to już wystarczy. A najlepiej niech w końcu zmienią całkowicie epokę, albo w ciul do przodu albo do tyłu. Potencjał jest nieskończony.

Opublikowano
14 minut temu, Patricko napisał:

Otóż to, robić gry, filmy czy seriale w uniwersum. Vadera czy Luke'a chętnie mogę zobaczyć jako postać epizodyczna, ale jako główna to już wystarczy. A najlepiej niech w końcu zmienią całkowicie epokę, albo w ciul do przodu albo do tyłu. Potencjał jest nieskończony.

Po obejrzeniu "the ninth Jedi" ze star wars visions chcę "w ciul do przodu".

Opublikowano

Ja całkowicie rozumiem wasze zdanie... ALE gdybym dostał odpowiednik Lego Skywalker Saga w dzisiejszej oprawie i przyzwoitą mechaniką, to Michałek stoi na baczność. 

Opublikowano
  • Autor

Czekam az ktos w koncu przeniesie trylogie dartha bane'a albo do gierek albo do kina :smutas:

Opublikowano

Możesz się nie doczekać skoro trafiły do legend i są pomijane w nowym kanonie. Chyba że wróci jak Thrown.

Opublikowano

Ja miałem to samo. Również się odbiłem, ale większość zachwala tutaj, więc chyba trzeba dać szansę. 

• 1 miesiąc temu...