Opublikowano 27 maja 20222 l Oby było ciekawsze od jedynki, która mnie wymęczyła finalnie i nie skończyłem.
Opublikowano 27 maja 20222 l edit: Tylko na Current-geny i PC. Ray tracing potwierdzony. Jaram się okrutnie. Edytowane 27 maja 20222 l przez Bigby
Opublikowano 28 maja 20222 l Jedyneczka to dla mnie najlepsze singlowe Star Warsy (nie grałem w KOTORa). Fajne rozwinięcie formułu The Force Unleashed, które też uwielbiam. Czekam z niecierpliwością.
Opublikowano 28 maja 20222 l Elegancko, czekam w chooooj. Będzie pewnie szybciej niż kotorek remake super się szykują gierki dla fanów SW.
Opublikowano 28 maja 20222 l 1 godzinę temu, messer88 napisał: Elegancko, czekam w chooooj. Będzie pewnie szybciej niż kotorek remake super się szykują gierki dla fanów SW. Grubby mówi, że luty/marzec 2023, ale kto tam wie przy tych wszystkich przesunięciach.
Opublikowano 28 maja 20222 l Jedynka naśladowało Sekiro, to teraz może Bloodborne'a i używanie broni palnej. Ahh, nie mogę się doczekać, w końcu sensowna gra w świecie SW. Bo na KOTORa to jeszcze poczekamy.
Opublikowano 28 maja 20222 l Jedynka była bardzo przyjemna, dwójkę też się ogra. Na marginesie to dziwię się, że do tej pory nie ma gry z Obi-Wanem, Lukiem lub Vaderem w roli głównej.
Opublikowano 28 maja 20222 l A co to by była za przyjemność chodzić typem z prędkością żółwia, co wszystko i wszystkich rozpyerdala. Miałeś już przedsmak grania Vaderem w Force Unleashed. Ludzie chcą nowe postacie i historie w tym uniwersum a nie stare, przewałkowane filmy (a już w szczególności gry bez udziału Jedi). Z Obi Wanem były nawet dwie gry.
Opublikowano 28 maja 20222 l Zbyt oklepane te postacie, Vaderam i resztą fajnie się nawet grało w Battlefroncie ostatnim, biorąc poprawkę na chujową walkę świetlistym dildosem
Opublikowano 28 maja 20222 l Już się doczekać nie mogę. Jedyneczka mnie pochłonęła i platynka wpadła więc dwójka wejdzie musowo.
Opublikowano 28 maja 20222 l Otóż to, robić gry, filmy czy seriale w uniwersum. Vadera czy Luke'a chętnie mogę zobaczyć jako postać epizodyczna, ale jako główna to już wystarczy. A najlepiej niech w końcu zmienią całkowicie epokę, albo w ciul do przodu albo do tyłu. Potencjał jest nieskończony.
Opublikowano 28 maja 20222 l 14 minut temu, Patricko napisał: Otóż to, robić gry, filmy czy seriale w uniwersum. Vadera czy Luke'a chętnie mogę zobaczyć jako postać epizodyczna, ale jako główna to już wystarczy. A najlepiej niech w końcu zmienią całkowicie epokę, albo w ciul do przodu albo do tyłu. Potencjał jest nieskończony. Po obejrzeniu "the ninth Jedi" ze star wars visions chcę "w ciul do przodu".
Opublikowano 28 maja 20222 l Ja całkowicie rozumiem wasze zdanie... ALE gdybym dostał odpowiednik Lego Skywalker Saga w dzisiejszej oprawie i przyzwoitą mechaniką, to Michałek stoi na baczność.
Opublikowano 28 maja 20222 l Autor Czekam az ktos w koncu przeniesie trylogie dartha bane'a albo do gierek albo do kina
Opublikowano 29 maja 20222 l Możesz się nie doczekać skoro trafiły do legend i są pomijane w nowym kanonie. Chyba że wróci jak Thrown.
Opublikowano 29 maja 20222 l Ja miałem to samo. Również się odbiłem, ale większość zachwala tutaj, więc chyba trzeba dać szansę.
Opublikowano 27 lipca 20222 l https://comicbookmovie.com/sci-fi/star_wars/star-wars-jedi-survivor-action-figures-tease-new-gameplay-elements-and-some-formidable-droid-opponents-a194988#gs.7iwtuq