Jump to content

The Best of Ósma Generacja, ćwierćfinały.

Która lepsza? 116 members have voted

1. 1. Red Dead Redemption II vs. God of War (2018)

• Red Dead Redemption II
    • God of War (2018)
  2. 2. Alien Isolation vs. Wiedźmin 3: Dziki Gon

• Alien Isolation
    • Wiedźmin 3: Dziki Gon
  3. 3. Bloodborne vs. Ghost of Tsushima

4. 4. Uncharted 4: A Thief's End vs. Marvel’s Spider-Man

• Uncharted 4: A Thief's End
    • Marvel’s Spider-Man

This poll is closed to new votes

Poll closed on 06/10/22 at 09:59 PM

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

jak można nie grać w grę i wiedzieć o niej więcej o niej więcej niż osoba która grała? 

• Replies 102
  • Views 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• messer88
    messer88

Mendruś a czy Ty w ogóle grałeś w którąś z tych gier?      

• Halo 5 i Crackdown 3 zostały niesprawiedliwie potraktowane.

• RDR 1 przeszedłem 3 razy, jedna z gier życia. W RDR2 grałem na premierę, ale nie dotarłem do "Meksyku". W zasadzie to nie wiem czy w ogóle gdzieś dotarłem, bo chyba usnąłem gdzieś na początku z nudów,

3 minuty temu, ASX napisał:

jak można nie grać w grę i wiedzieć o niej więcej o niej więcej niż osoba która grała? 

YouTube 100% walkthrough guide 

Przez 1000h NAPIERDALANIA w rdr nie miałem tej sytuacji o której napisał mejm ale co ja się będę kłócić ze ZNAWCĄ :)

38 minut temu, ASX napisał:

Mozna czytac to forum. To jest forum znawcow. 

3 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Na tym forum tylko ja znam się na grach.

W teoretyzowaniu na temat gier, w które jeszcze nie miałeś okazji pograć nie masz sobie równych :)

Już widać, że Słaby rozwój postaci 3 wygra. Może od razu 150 głosów? Dodajcie DLC z Igą Świątek i Jp2 to dopiero będzie geraldowanie. Nawet komboje dwa bez szans wobec Zalipia gameplayu. Chociaż w kategorii NUDA mogą konkurować :kekw:

Edited by Wiolku

Nie no trzeba siwemu oddać ze jest sztos giera ale benis stał bardziej przy bb….

Ale was boli, że Geralt nawet nie musi używać znaku Quen, o alchemii nie wspominając. Po prostu za rywali ma utopców. Leci młynkiem i nie ma czego zbierać. 

Czego się spodziewać po POLAKACH? Zawsze jako naród mieliśmy ciągąty do ubustwiania średniaków ciosanych z drewna :) 

4 minuty temu, Pupcio napisał:

Czego się spodziewać po POLAKACH? Zawsze jako naród mieliśmy ciągąty do ubustwiania średniaków ciosanych z drewna :) 

Możemy zawsze udawać, że Soulsy z turlaniem się w ośmiu kierunkach to zupełnie nowa gra albo że ma ona szansę z w y b i t n y m dziełem o przygodach Białego Wilka. :)

Zaraza, ależ ten gość pierdoli kocopoły :cool::lapka:

6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

>EJ MATI PA JAKOM GRĘ MAM - BLOBERN

>NO ALE TO PRZECIEŻ TO SOULSY - WALKA, ZASOBY, NO RESKIN

>NO A-ALE TURLANIE SIE I BROŃ!!

....

POSLUCHAJ MNIE KURWA

:cool: :lapka:

Spoiler

Doktor, Turn Off My Cringe Inhibitors | Doktor, Turn Off My Pain Inhibitors  | Know Your Meme

:pechowiec:

Może jeszcze 75 głosów rypnieta dla asasyna w feudal japan ? :shotgun:

No dziwne rzeczy kolega wypisuje. Niby ma być śmieszne, ale ile można.

No wszystkie gierki oprócz aliena topik, a do tego 4 open worldy:obama: wszystkie do ogrania na ps4 a to pokazuje jaka to była mocarna generacja dla niebieskich:obama:

15 godzin temu, Pupcio napisał:

Zaraza, ależ ten gość pierdoli kocopoły :cool::lapka:

Pograł 5 minut, to co ma innego pierdolić, nie ma pojęcia o tej genialnej grze :)

• Author

Uncharted vs Spiderman.

Czwarta gra z cyklu "to samo, tylko ładniej" vs. najlepsza gra z Pajonkiem w historii gamingu.

Wybierz mądrze.

Poziom wiedzy o zagrajmerstwie na tym forum to coś w okolicach tych klientów z opowieści kabiego i czeskiego :pechowiec: MASAKRA