Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jakie swoje exy? Zostało im gier faktycznie na wyłączność z 5, z czego wydają je raz na ruski rok. To “wszystko” z Xboxa to wciąż 1/10 oferty Microsoftu, no ale Xbox może się zbierać, bo dzisiaj bierzesz i grasz w te same gry co na Xboxie. Niesamowite, że o sile konsoli miały zawsze stanowić gry jej twórców, a szybciutko się sympatycy Sony wyuczyli, że w sumie jest w co grać, nie muszą to być exy. Noooo, szkoda, że jak MS zaczął wydawać gry na PC to klaperskim poleciał z dupy gòwniany deszcz, a dzisiaj kilka ich gier na Xboxie i jedna na Nintendo, połączona z fatalnym wsparciem 1st party to no biggie.Gracze są “niesamowici”.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. edit: jeszcze ten Donek piszący o grach będących mocnym wydarzeniem w branży i megahypowankiem które stanowić ma o sile PS i których to nie ma przecież Xboxa. Cudownie będzie się czytało podsumowania generacji i tę litanię zachwytów nad kosiorami które ów generację wyznaczyły jak Spiderman 2 albo Horizon Forgotten West, a na końcu wisienka na torcie Ghost of Yotei. A nie, nikt tak nie napisze, bo to “wielkie hypowanko” kończy się najczęściej w dniu premiery gdzie temat ucicha po kilku/kilkunastu stronach i mało kto o tych grach w ogóle wspomina, a co dopiero jako wybitnych tytułach.Piękne będzie to podsumowanie które składać się będzie z praktycznie samych multiplatform.1 minutę temu, Bzduras napisał(a):Paweł, it's over. Nie walcz z tym.Z jebaną hipokryzja? Zawsze. Klap do wora i wór do jeziora.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No nie przebije to i tak tego jak MS zabiło własną konsole w ciągu kilku lat mając nieograniczone zasoby. I tak czuje ze najlepsze przed nami, bo ci durnie chcą wydać składaka z allegro pod nazwą xbox, albo zdechłbox.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Spener za bycie dziwką Microsoftu zgarnia miliony. Pablo za darmo to robi
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 4 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):No nie przebije to i tak tego jak MS zabiło własną konsole w ciągu kilku lat mając nieograniczone zasoby. I tak czuje ze najlepsze przed nami, bo ci durnie chcą wydać składaka z allegro pod nazwą xbox, albo zdechłbox.Podobno na końcu liczą się gry, exów mieć nie trzeba, więc i ze składakiem sobie poradzą.Przynajmniej wersja “pro” tych gier będzie na przesunięcie suwaczków w prawo zamiast wycofywania się z PSSR i liczenie na łaskę developeròw.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Jedyne gry, które straciły na Słońce status exa to Helleivers 2 i DS2 oraz FF16. Cala reszta to dalej exy. Wydawanie gier na PC nie zmienia tego statusu. PC jest po.prostu możliwością pokazania całego ich potencjału.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Teraz, Homelander napisał(a):Spener za bycie dziwką Microsoftu zgarnia miliony. Pablo za darmo to robiPohamuj się Greg. To że jesteś jebanym hipokrytą jak to na klapa jest wymagane nie upoważnia Cię do rzucana takimi hasłami.Teraz, Donatello1991 napisał(a):Wydawanie gier na PC nie zmienia tego statusuChyba, że to działo się na Xboxie, to wtedy jest to absolutny deal breaker.Jesteś kurwa bezczelny.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Paweł serio nie ma co już walczyć o Xboxa, nie bądź jak ten japończyk co do lat 90 się ukrywał w dżungli nie wiedząc, żę już dawno po wojnie. XSX wspaniała konsola na pożegnanie z marką, ale trzeba iść dalej i nie patrzeć się za siebie.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Tu nie chodzi o Xboxa a o hipokryzję klapów. Mi nie robi na czym docelowo ogram te gierki, ale widząc jak zmienia się narracja odnośnie rzeczy które do tej pory były otwarcie uważane za złe, a w przypadku ulubionej firmy nie stanowią już ŻADNEGO problemu. Obok tak frajerskiego zachowania nie da się przejść obojętnie nie nazywając kogoś takiego frajerem do czasu aż to uświadomi. No takie życie.Dodaj do tego fakt, że robią to w tag teamie asy jak pojeb co życzył mi śmieci bo obrażałem Eve z Astral Sworda, piwniczak z Wrocławia żyjący w 2006 i gość który zasłynął z ejakulacji na pada. No takie rzeczy trzeba pokazywać palcem.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 9 minutes ago, Paolo de Vesir said:Tu nie chodzi o Xboxa a o hipokryzję klapów. Mi nie robi na czym docelowo ogram te gierki, ale widząc jak zmienia się narracja odnośnie rzeczy które do tej pory były otwarcie uważane za złe, a w przypadku ulubionej firmy nie stanowią już ŻADNEGO problemu. Obok tak frajerskiego zachowania nie da się przejść obojętnie nie nazywając kogoś takiego frajerem do czasu aż to uświadomi. No takie życie.a grać w coś jeszcze na Xboxie czy tylko na PLAYSTATION Portable?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 21 minutes ago, Paolo de Vesir said:Pohamuj się Greg. To że jesteś jebanym hipokrytą jak to na klapa jest wymagane nie upoważnia Cię do rzucana takimi hasłami.W sensie upodło Cię, że dziwka czy, że za darmo? :)
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Teraz, Czoperrr napisał(a):a grać w coś jeszcze na Xboxie czy tylko na PLAYSTATION Portable?Połowę gier w tym roku skończyłem na XSX.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Dodaj do tego fakt, że robią to w tag teamie asy jak pojeb co życzył mi śmieci bo obrażałem Eve z Astral SwordaKłamcą jesteś, od zawsze ;)
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Kurde no można lubić Xboxa ale żeby akceptować to zamieszanie jakie robią wokół siebie bo oni ,,szukają swojej drogi na rynku'' no ja pierdole od 25 lat siedzą w tym konsolowym gównie i oni nadal ,,szukają siebie '' no ja pierdole gdybym ja tak grzybów szukał to by nie było z czym pierogów na święta robić. PS Jebać Xboxa
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ponoć zainteresowanym kupnem Xboxa przed finalizacją transakcji podsyłają posty Wizyra
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Każdy szuka swojej drogi na rynku, bo kto się nie zmienia ten ginie. Nintendo musiało się wymyślić na nowo przy okazji Switcha. Nawet Playstation cały czas ewoluuje i nie jest już tą samą firmą co 10 czy 15 lat temu, czego dowodzi na przykład wczorajsza zapowiedź. gry Playstation na Xboxa. MS może szuka tej drogi w sposób bardziej bardziej gwałtowny i bardziej chaotyczny, ale nie jest tu jakimś wyjątkiem. No i na pewno nie pomaga mu w tym że działa w ramach MS, gdzie z dnia na dzień wyrzuca się tysiące ludzi.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Paolo to musi być jakiś nowy projekt AI od Nutelli na którego poszły te wszystkie cięcia w microsofcie
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 20 godzin temu, YETI napisał(a):AktualizacjaHahaha, Paweł i reszta pomyleńców od 4 lat walczyła w CW ta grafika i szybciej wszystkie studia zamknął niż wypuszcza jakąś dobrą gre…
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 6 minut temu, ASX napisał(a):Każdy szuka swojej drogi na rynku, bo kto się nie zmienia ten ginie.ale, że co tydzień?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ale im te zakupy Bethesdy i Acti uratowały dupę, bo MGS dosłownie miało dwie gry AAA w okresie od premiery series x do teraz.