Opublikowano 16 grudnia 202416 gru 10 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Hellblade 2 już wyszło, szyny, ale działało to wszystko dobrze. Jeśli ktoś ma wycisnąć konsolowy maks z tego silnika to będzie to The Coalition. Kilka dni temu skończyłem Gearsy 5 na XSX i wciąż nie mogę uwierzyć jak obłędnie ta gra wygląda - a HDR i oświetlenie jest tak dobre, że nic lepszego nie powstało do tej pory na konsolach. Po prostu bezkonkurencyjne.
Opublikowano 16 grudnia 202416 gru Póki co najładniejszą gry generacji to imo SH2 i niestety remake TLOU, co dużo mówi o poziomie jaki mamy. Nie wiem jak Stellar Blade, podobno chińczyki dowiozły. Na XSX nie zachwyciło mnie nic przez całą generację oprócz tego jak fajnie zboostowali parę gier z poprzedniej generacji no i oczywiście doceniam genialny design w Psychonauts 2.
Opublikowano 16 grudnia 202416 gru 2 godziny temu, izon napisał(a): Nie wiem jak Stellar Blade, podobno chińczyki dowiozły. Stellar wygląda jak gra z wczesnego PS4, ale modele dobre.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Model głównej protagonistki 11/10. Reszty już jakoś nie zauważyłem.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Czytam temat szmatławca o PS3, a tam chłopy piszą, że Uncharted 1 złoto i gra definiująca giereczkowie życie. That’s what a lack of X360 does to a MF. Gen 7 to musiala być gehenna dla kogoś kto miał tylko Plejke.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru 12 hours ago, izon said: Póki co najładniejszą gry generacji to imo SH2 i niestety remake TLOU, co dużo mówi o poziomie jaki mamy. Nie wiem jak Stellar Blade, podobno chińczyki dowiozły. Na XSX nie zachwyciło mnie nic przez całą generację oprócz tego jak fajnie zboostowali parę gier z poprzedniej generacji no i oczywiście doceniam genialny design w Psychonauts 2. TLOU Part II? Bez przesady. Odpaliłem to żeby zobaczyć co PS5 potrafi i nie porwało mnie. Może gdyby to było coś nowego to bym się bardziej podjarał ale do grania znowu w to samo mam dystans.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Wezyr, przetrwasz to, poproś tylko pielęgniarkę o potrójną porcje psychotropów.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru 2 minuty temu, YETI napisał(a): Wezyr, przetrwasz to, poproś tylko pielęgniarkę o potrójną porcje psychotropów. YETI widzę że dalej się odklejasz, psychoza postępuje. Polecam odżywkę ołowiową. PS jako ikonka na potężnym systemie Microsoftu, max jedna generacja.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru 42 minuty temu, YETI napisał(a): [*] Wpisujcie miasta. Białystok [*]
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Temat Intergalactic powinien mieć podtytuł: Skrzywdzeni przez The Last of Us 2. To co tam się odpierdala przechodzi ludzkie pojęcie
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Wiecie który niebieski zwierzak dał klauna za tę wypowiedź? Kundel Soniarzy. Zaszczekaj proszę raz jeszcze, kolejne sprzęty do gier do kupienia są już w drodze.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru No oczywiście w Tlou2 nie masz żadnego problemu z tym że na kilka postaci jest lezba, kafar, trans i baba w ciąży z karabinem. Bo to oczywiście tak się może zdarzyć. Ja lubię TloU 2, świetnie się w to gra i ten depresyjny klimat pamiętam do dziś. Ale udawanie że nie ma tam napierdolonych wizji i agendy Kokmana to dopiero przechodzi ludzkie pojęcie
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Kiedy już prawie po wszystkim ( woke spierdolenie ) to Cuckman chce zatańczyć ten ostatni raz.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Zamkną ND i taki będzie taniec ale dickman będzie mógł na spokojnie kręcić seriale o brodatych pedziach
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Jak to mówią, psy szczekają a karawana jedzie dalej. 2025 kolejny rok dominacji Microsoftu, a na Plejce czekanie na porty z klocka.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Jak to mówią, psy szczekają a karawana jedzie dalej. W przypadku Xboxa to nie karawana jedzie, tylko karawan.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Zwał jak zwał. Fakty są takie, że Xbox tworzy świetne, różnorodne gry, a na Plejce podkupione multiplatformy i podkupiona nagroda u klakiera. 2024 to już jest pogrom oferty Sony, a w 2025 to będzie anihilacja niebieskiego śmiecia.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru taka roznorodnosc, a nic ci nie pasuje z ich biblioteki. Mogliby popracowac nad jakoscia.