Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
10 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Hellblade 2 już wyszło, szyny, ale działało to wszystko dobrze. 

Jeśli ktoś ma wycisnąć konsolowy maks z tego silnika to będzie to The Coalition. Kilka dni temu skończyłem Gearsy 5 na XSX i wciąż nie mogę uwierzyć jak obłędnie ta gra wygląda - a HDR i oświetlenie jest tak dobre, że nic lepszego nie powstało do tej pory na konsolach. Po prostu bezkonkurencyjne.

• Odpowiedzi 33,2 tys.
  • Wyświetleń 633,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Póki co najładniejszą gry generacji to imo SH2 i niestety remake TLOU, co dużo mówi o poziomie jaki mamy. Nie wiem jak Stellar Blade, podobno chińczyki dowiozły. Na XSX nie zachwyciło mnie nic przez całą generację oprócz tego jak fajnie zboostowali parę gier z poprzedniej generacji no i oczywiście doceniam genialny design w Psychonauts 2. 

Opublikowano

Nie no Hellblade 2 wygląda obłędnie na XsX.

Opublikowano

Czytam temat szmatławca o PS3, a tam chłopy piszą, że Uncharted 1 złoto i gra definiująca giereczkowie życie.

:kekw:

That’s what a lack of X360 does to a MF.

Gen 7 to musiala być gehenna dla kogoś kto miał tylko Plejke.

Opublikowano
12 hours ago, izon said:

Póki co najładniejszą gry generacji to imo SH2 i niestety remake TLOU, co dużo mówi o poziomie jaki mamy. Nie wiem jak Stellar Blade, podobno chińczyki dowiozły. Na XSX nie zachwyciło mnie nic przez całą generację oprócz tego jak fajnie zboostowali parę gier z poprzedniej generacji no i oczywiście doceniam genialny design w Psychonauts 2. 

TLOU Part II? Bez przesady. Odpaliłem to żeby zobaczyć co PS5 potrafi i nie porwało mnie. Może gdyby to było coś nowego to bym się bardziej podjarał ale do grania znowu w to samo mam dystans. 

Opublikowano

Wezyr, przetrwasz to, poproś tylko pielęgniarkę o potrójną porcje psychotropów.

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał(a):

Wezyr, przetrwasz to, poproś tylko pielęgniarkę o potrójną porcje psychotropów.

YETI widzę że dalej się odklejasz, psychoza postępuje. Polecam odżywkę ołowiową. PS jako ikonka na potężnym systemie Microsoftu, max jedna generacja.

Opublikowano
42 minuty temu, YETI napisał(a):

[*]

Wpisujcie miasta.

Białystok [*]

Opublikowano

Temat Intergalactic powinien mieć podtytuł: Skrzywdzeni przez The Last of Us 2. To co tam się odpierdala przechodzi ludzkie pojęcie :D

Opublikowano

No oczywiście w Tlou2 nie masz żadnego problemu z tym że na kilka postaci jest lezba, kafar, trans i baba w ciąży z karabinem. Bo to oczywiście tak się może zdarzyć.

Ja lubię TloU 2, świetnie się w to gra i ten depresyjny klimat pamiętam do dziś. Ale udawanie że nie ma tam napierdolonych wizji i agendy Kokmana  to dopiero przechodzi ludzkie pojęcie 

Opublikowano

Zamkną ND i taki będzie taniec ale dickman będzie mógł na spokojnie kręcić seriale o brodatych pedziach :jim:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Jak to mówią, psy szczekają a karawana jedzie dalej. 

W przypadku Xboxa to nie karawana jedzie, tylko karawan. 

Opublikowano

Zwał jak zwał. Fakty są takie, że Xbox tworzy świetne, różnorodne gry, a na Plejce podkupione multiplatformy i podkupiona nagroda u klakiera.

2024 to już jest pogrom oferty Sony, a w 2025 to będzie anihilacja niebieskiego śmiecia.

Opublikowano

taka roznorodnosc, a nic ci nie pasuje z ich biblioteki. Mogliby popracowac nad jakoscia.