Opublikowano 31 stycznia31 sty 42 minuty temu, Homelander napisał(a): Forza Horizon to jest coś co brakowało Playstation od kilku generacji. Nie wymieniaj tego Ubicrapu z Forzą w jednym zdaniu nawet Zagraj w Motorfest zalicz kilka playlist i pogadamy, przy nim Horizon to wersja demo porządnego sandboxa wyścigowego Różnorodność i jakość zaskoczy, gwarantuje ps. FH5 zaliczyłem na XSX robiąc praktycznie wszystko Edytowane 31 stycznia31 sty przez Whisker
Opublikowano 31 stycznia31 sty 5 godzin temu, zdrowywariat napisał(a): Brzmi, jakby trup ratował trupa No w najgorszym momencie Sonki przychodzi MS z kroplówką. Teraz Sony może spokojnie pracować, wydać nawet dwie gry rocznie bo będą mieli to co wydaje MS na bieżąco, plus porty starszych gier. Idealnie się to dla nich ułożyło.
Opublikowano 31 stycznia31 sty Z tą Forzą to smiechłem nawet ja. Nigdy nie byłem fanbojem żadnej konsoli i nie prowadzę console wars, ale MS tym ruchem pozbawił Xboxa swojej wieloletniej tożsamości. Pewnie niebawem Halo i Girsy na PS i Xbox całkowicie straci swoje DNA
Opublikowano 31 stycznia31 sty Trochę jednak strach kupować ex-exy od MS, bo to jednak 4 liga, a nie ekstraklasa PlayStation. Sam MS wciska je do paczki chrupek, więc no z szacunku do samego siebie nie warto się upokarzać Może jak dadzą tą Forzę w promce za 17,99 PLN to się zastanowię. Póki co Motorfest, który wielu uważa za lepszego od Forzy, ale to chyba żadne osiągnięcie
Opublikowano 31 stycznia31 sty Ty piszesz że strach, ale patrząc na wyniki sprzedaży na PSN w Europie w 2024 r. gdzie takie 6 letnie Sea of Thieves sprzedało się lepiej niż Astrobot to chyba jednak są chętni na te śmieci z Game Passa na PS5.
Opublikowano 31 stycznia31 sty 3 minuty temu, ASX napisał(a): Ty piszesz że strach, ale patrząc na wyniki sprzedaży na PSN w Europie w 2024 r. gdzie takie 6 letnie Sea of Thieves sprzedało się lepiej niż Astrobot to chyba jednak są chętni na te śmieci z Game Passa na PS5. Każda dobra gra usługa lepiej się sprzeda od niszowej gry.
Opublikowano 31 stycznia31 sty 7 minut temu, ASX napisał(a): Ty piszesz że strach, ale patrząc na wyniki sprzedaży na PSN w Europie w 2024 r. gdzie takie 6 letnie Sea of Thieves sprzedało się lepiej niż Astrobot to chyba jednak są chętni na te śmieci z Game Passa na PS5. A co, dodali już piątego szkieletora? Cóż, casuale nie są zbyt wymagający. Na mobilkach też jakieś gry o budowaniu wioski zarabiają zawrotne sumy. Ja mam na myśli hardkorowych graczy, którzy się szanują i omijają nudne gry pokroju Sea of Nuda czy Bekfield
Opublikowano 31 stycznia31 sty Musze przyznać że oczekiwanie na najnowszy kombajn ze stajni big n w akompaniamencie umierającego xboxa i tego plejszczocha to wspaniała sprawa która jeszcze bardziej napędza mój H Y P E na ostatnią prawdziwą konsole z prawdziwymi konsolowymi perełkami
Opublikowano 31 stycznia31 sty Będzie kolejny remaster małpy z bananami, czy już wszystko z NESa przenieśli?
Opublikowano 31 stycznia31 sty Teraz jak Mikrosoft zwinął Xboxa to faktycznie jedynie Switch 2 zostaje dla zagrajmera. Konsola wspaniała, ale siedzenie w jednym community z nawiedzonymi nie napawa optymizmem Macie jakiś poradnik jak odróżnić małpę od szympansa? Nie chciałbym urazić uczuć co poniektórych
Opublikowano 31 stycznia31 sty Straszne czasy nastały, już nawet sekcie pecetowców nie można ufać, bo im się VRAM kończy.
Opublikowano 31 stycznia31 sty Totalna nuda, można zagrać w Forze Horizon 5 to tak jakby gier od MSu nie można było ograć na totalnie wszystkim nawet na kałuży po deszczu. Każdy już pojeździł na tyle żeby stwierdzić, że FH4 to jednak lepsza część była. Rozumiem, że MS jest taki przebiegły bo on teraz będzie zarabiać wielki hajs na głupich klapach... ale jakim cudem skoro te kurwy na plejśmieciu grają tylko w Fifkę? Nie mam nic przeciwko ekskluzywności i nigdy nie miałem lubiłem to, że gdy chciało się zagrać w coś niedostępne na mojej konsoli to ,,trzeba było sobie radzić'' i to też miało jakiś tam klimacik.
Opublikowano 31 stycznia31 sty 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): Totalna nuda, można zagrać w Forze Horizon 5 to tak jakby gier od MSu nie można było ograć na totalnie wszystkim nawet na kałuży po deszczu. Każdy już pojeździł na tyle żeby stwierdzić, że FH4 to jednak lepsza część była. Rozumiem, że MS jest taki przebiegły bo on teraz będzie zarabiać wielki hajs na głupich klapach... ale jakim cudem skoro te kurwy na plejśmieciu grają tylko w Fifkę? Nie mam nic przeciwko ekskluzywności i nigdy nie miałem lubiłem to, że gdy chciało się zagrać w coś niedostępne na mojej konsoli to ,,trzeba było sobie radzić'' i to też miało jakiś tam klimacik. FH4 ma milion razy lepszą, ciekawszą, doskonalszą, bardziej epicką, chłodną, angielską mapę niż FH5. Ostatnia dobra gra samochodowa, która nie nazywa się Gran Turismo i The Crew.
Opublikowano 31 stycznia31 sty A to akurat ciekawe będzie ile kopii FH5 zejdzie na pleju. Oby podali takie dane po kilku miesiącach
Opublikowano 31 stycznia31 sty osiem sztuk się sprzeda i tyle przecież tam nikt nie gra w gierki na tej kurwie sonowskiej
Opublikowano 31 stycznia31 sty 7 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Straszne czasy nastały, już nawet sekcie pecetowców nie można ufać, bo im się VRAM kończy. Dawaj Krychu nową karte za 15k która bez chujlls ledwo odpali gre w 60fpsach
Opublikowano 31 stycznia31 sty 3 godziny temu, drozdu7 napisał(a): No w najgorszym momencie Sonki przychodzi MS z kroplówką. Teraz Sony może spokojnie pracować, wydać nawet dwie gry rocznie bo będą mieli to co wydaje MS na bieżąco, plus porty starszych gier. Idealnie się to dla nich ułożyło. Sonka + Switch zestaw dla ludzi ktorzy kochają gry, od poprzedniej generacji to powtarzam.
Opublikowano 31 stycznia31 sty Ledwo odpali grę w 60 fpsach to nadal o ledwo 48 klatek więcej niż ten switch w usb jebany, hehe
Opublikowano 31 stycznia31 sty Płacenie za gry? W łbach xbotów to się nie mieści, dlatego microsoft musi wydawać na playstation i płacić haracz Sony
Opublikowano 31 stycznia31 sty Kiedys najpotezniejsza konsola na rynku, dzisiaj najpotezniejszy wydawca. Ale milosc przezwyciezy wszystko.