Opublikowano 31 stycznia31 sty Myślę, że naturalną ścieżką kariery dla Phila jest teraz zostanie twarzą Novo Nordisk.
Opublikowano 31 stycznia31 sty 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał(a): Lubię te udawane nieczekanko na GTA6 xd Niestety studio od GTA-killerów zdechło, bo kazano im robić nudę pokroju GTA. Także GTA VI może czuć się niezagrożone...
Opublikowano 31 stycznia31 sty Teraz, Mendrek napisał(a): Niestety studio od GTA-killerów zdechło, bo kazano im robić nudę pokroju GTA. Także GTA VI może czuć się niezagrożone... Które to studio?
Opublikowano 31 stycznia31 sty 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Które to studio? Wstyd, że pytasz, ale dobra...
Opublikowano 31 stycznia31 sty 1 minutę temu, Mendrek napisał(a): Wstyd, że pytasz, ale dobra... Że Święte Rowy to były GTA killery? Ja raczej team Sleeping Gods, swoją drogą ich już też zaorali.
Opublikowano 31 stycznia31 sty 36 minut temu, YETI napisał(a): Wybór jest jeden Przyznam że zaśmiałem się bo czasem widziałem tego gościa filmiki, taki xbxoowy łagodny fanboj..był Mocne mocne
Opublikowano 31 stycznia31 sty wyjebane na gta, co innego jakby robili grę dla dojrzałych graczy czyli RDR. Od samochodzików będzie w tym roku W CHUJ lepszych i ciekawszych gier.
Opublikowano 31 stycznia31 sty 13 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Od trzech stron Pablo nie widać! Skitrał się jebaniutki xD Gra w Forze póki nie ma na plejstejszyn.
Opublikowano 31 stycznia31 sty Teraz, messer88 napisał(a): wyjebane na gta, co innego jakby robili grę dla dojrzałych graczy czyli RDR. Od samochodzików będzie w tym roku W CHUJ lepszych i ciekawszych gier. I wszystek na nintendo
Opublikowano 31 stycznia31 sty za jakąś chwilę zagrają na Laptopendo i nawet na Samsungu S[wstaw liczbę bo nie znam się na telefonach]
Opublikowano 31 stycznia31 sty Najgorsze że sporą część klapów ominie ta Forza, bo to chyba cyfra i nie można jej wsadzić do paczkomatu
Opublikowano 31 stycznia31 sty Wszyscy z branży komentują "nowe podejście Microsoftu" jako coś wyjątkowego, a prawda jest taka, że Microsoft wybrał drogę multiplatform tylko dlatego, że nigdy Xbox nie wygrał z PlayStation, a od dwóch generacji te konsole to szroty przeokrutne i ludzie mają na nie wywalone. Przecież gdyby Xbox był dobrą konsolą i sprzedawałby się co najmniej tak dobrze jak PlayStation, albo choćby jak Switch, to wuja by było, a nie Forza na PlayStation. Jim Ryan to musi mieć kaca jak szafa, po tym jak spłakiwał się przed sądami o to, że CoD nie może iść w ręce MS-u bo ci zrobią z niego ex'a i zmonopolizują rynek. A tymczasem w kącie Xbox napierniczał się gazrurką po głowie...
Opublikowano 31 stycznia31 sty No raczej nikt normalny nie myślał, że po przejęciu CoD nastapi przejęcie przyjaciol, rodzin grajacych w cod na sonce. A nie sorry. Zielona choroszcz myslala.
Opublikowano 31 stycznia31 sty To raczej oczywiste że gdyby konsole sprzedawałyby się super, to nie byłoby gier na inne platformy. No ale jest jak jest