Opublikowano 13 lutego13 lut 9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a): Najlepsze gry pokazu to multiplatformy także beka z Sony od zawsze na zawsze. Tam była w ogóle jakaś gra zaprezentowana na wyłączność? Chyba nie...
Opublikowano 13 lutego13 lut 56 minut temu, drozdu7 napisał(a): Ogólnie to ta generacja (kolejne pewnie też) jest kompletnie pomijalna, w sensie że nawet nie potrzebujesz ani XsX ani Ps5 żeby grać w te mityczne exy. Kiedyś blacharze mogli coś tam zazdrościć, dokupić pleja. Dziś mają wszystko w lepszej jakości i taniej Kurwa, założę się że są Steam Deckowcy którzy ograli więcej gier Sony i MS niż posiadacze konsol. Bo do dnia dzisiejszego praktycznie wszystko działa i pozwala na komfortowe granie. A jak ktoś jest do tyłu rok czy dwa to tym bardziej Tym bardziej, że generalnie gry MS i Sony to przeważnie top optymalizacji na PC, więc komfortowo można grać nawet na przenośnych PC w ~50-60 fps. Dlatego ja nawet nie myślę już za bardzo o kolejnych konsolach. Mam 3 letniego pieca, który w ustawieniach ultra z natywnym 1440p nieosiągalnym przeważnie dla gier na XsX/PS5 ciągnął większość gier w okolicach 100 fps, gdzie na konsolach przeważnie było "stabilne" 30-40 fps. Za 3 lata kupi się jakieś topowe dzisiejsze GPU i dalej będzie lepiej niż na konsolach. Najśmieszniejsze jest, że na Xbox One X grałem w większość gier w 4K + 60 fps, a teraz konsole oferują takie combo w FHD :p Do tej pory jak się odpali Gears 5 czy nawet Quantum Break, to większość nowych gier wygląda przy tym jak gówno.
Opublikowano 13 lutego13 lut 9 minut temu, easye napisał(a): Tam była w ogóle jakaś gra zaprezentowana na wyłączność? Chyba nie... Bo wszystko wychodzi na PC? Mimo, że gracze na PC mają w dupie te ich gry bo są słabe! Wolą grać w lepsze gry z nowymi mechanikami. Jak Counter Strike i League of Legends ten tytuł housemarque to nie jest typowy scenariusz gier Sony, że najpierw konsola i po chwili PC? Edytowane 13 lutego13 lut przez Krzysztof93
Opublikowano 13 lutego13 lut Godzinę temu, Krzysztof93 napisał(a): + dla State of Play za brak czegokolwiek z rudego uniwersum Horizona obesranego nie Nawet nie wchodzę w polemikę, bo rozmowa z k l a p a m i wygląda tak. 9 minut temu, easye napisał(a): Tam była w ogóle jakaś gra zaprezentowana na wyłączność? Chyba nie... Można śmiało zakładać, że na wyłączność to pozostanie kilka gierek, bo od Sony premiera na PC to już nie kwestia czy tylko kiedy. Cośtam jeszcze się droczą, że nie będzie GT7 czy Astroboya, ale realnie wiemy jak to jest.
Opublikowano 13 lutego13 lut Teraz, Krzysztof93 napisał(a): Bo wszystko wychodzi na PC? Mimo, że gracze na PC mają w dupie te ich gry bo są słabe! Wolą grać w lepsze gry z nowymi mechanikami. Jak Counter Strike i League of Legends Bo na PS5 ludzie grają w nowe i oryginalne gry :p Nie to żeby 15 pierwszych miejsc zajmowały kolejne Call of Duty, Fifa, Madden, Minecraft, NBA i Fortnite :p
Opublikowano 13 lutego13 lut Nadrobiłem i wszystko jest na Steam poza 1 grą - Saros - 2026 od twórców Returnala więc też na PC pewnie wyjdzie.
Opublikowano 13 lutego13 lut Teraz, SnoD napisał(a): Bo na PS5 ludzie grają w nowe i oryginalne gry :p Nie to żeby 15 pierwszych miejsc zajmowały kolejne Call of Duty, Fifa, Madden, Minecraft, NBA i Fortnite :p Mimo wszystko uważam, że to na PC globalnie w największej liczbie grane są największe online ścieki a tu na forum robi się z rynku PC zbiorowisko jebanych sommelierów gamingu.
Opublikowano 13 lutego13 lut 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a): Mimo wszystko uważam, że to na PC globalnie w największej liczbie grane są największe online ścieki a tu na forum robi się z rynku PC zbiorowisko jebanych sommelierów gamingu. W największej liczbie bo to największa gamingowa platforma do grania na świecie, na której dzienny peak sięga 3X mln graczy jednocześnie No Henryczek II podobno schodzi na Steam więcej niż na pozostałych platformach, więc coś w tym jest.
Opublikowano 13 lutego13 lut Do wczoraj myślałem, że najlepsze combo to S1/2 + PS5, ale dziś już wiem - choć nie chce mi to przejść przez gardło - że jednak S1/2 + PC. Konsolowe poletko upada, najpierw Microsoft się skurwił, a teraz Sony dojebało do pieca szołem i rzecz jasna PS5 Pro betą i GaaSami widmo. PS5: konsola remasterująca PS4, ale ważne, że Jummy jest zadowolony i samo mięsko xD Nintendo nie zmieniaj się Edytowane 13 lutego13 lut przez zdrowywariat
Opublikowano 13 lutego13 lut To umniejszanie PC-tom nigdy nie przestanie śmieszyć. xD Na PC samo gówno, dzieci i cheaterzy, ale na konsolach to już koneserzy gamingu od wskakiwania pamperkiem do rur albo latania bishonenem z mieczem. Co za ludzie.
Opublikowano 13 lutego13 lut Opary tajemniczej gierki krzysia doprowadziły go do SZOKUJĄCYCH wniosków: dużo ludzi na PC gra w konter strajka!
Opublikowano 13 lutego13 lut Pamiętacie jeszcze po ogłoszeniu FH5 na PS5, jak Pablo się stracił na 3 dni? Teraz Jummiego nie widać od kilku stron xD
Opublikowano 13 lutego13 lut Nintendo do grania pc do tracenia zajawki z grania i zarabiania pięniążków na gry nintendo
Opublikowano 13 lutego13 lut Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): To umniejszanie PC-tom nigdy nie przestanie śmieszyć. xD Na PC samo gówno, dzieci i cheaterzy, ale na konsolach to już koneserzy gamingu od wskakiwania pamperkiem do rur albo latania bishonenem z mieczem. Co za ludzie Nigdzie nie napisałem, że na konsolach są koneserzy gamingu. Tylko śmieszy mnie ta ,,weryfikacja'' czy gra jest dobra zależna od sprzedaży na PC. Nastolatkowie z laptopem do LoL'a mają kupować gry za 300 PLN? Oni potrzebują hajsu na Riot Pointsy. Może ci od WoW'a (siema Paweł ) gierka na abonament z dodatkowym sklepikiem, którego nigdy miało nie być? Sebixy od CS'a nie wiedzą, że są inne gry niż CS. PC to mój rodzinny problem bo League of Legends zrobiło z mojego młodszego brata pizdę co nie radzi sobie w powolnym Dark Souls 1, gra w ten jebany szajs od podstawówki po teraźniejsze studia, chuja w tej grze osiągnął i nigdy nic nie osiągnie ale ciągle wraca do tego jebanego LoL'a a skilla w grach to ma na poziomie obesranego planktonu między zębami wieloryba. Gdyby grał na konsoli nigdy by się nie stał Lolarzem
Opublikowano 13 lutego13 lut 15 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Pamiętacie jeszcze po ogłoszeniu FH5 na PS5, jak Pablo się stracił na 3 dni? Dobra, ale to były przymusowe wakacje, bo mnie admin ujebal za niewinność BTW widzieliście już komentarze, po WuHang, LiuKang czy jakieś tam inne Blades/Sword of Anihillation? Kolejna chińska kalka kalki kalki innego tytułu. To wszystko jest tak do siebie tak podobne, że już nie rozróżniam co jest czym - połowy z nich nie wymieniłbym z nazwy, nie powiedział nic o bohaterze, a w temacie już walenie na krzyżak. Jeszcze niech pokażą gameplay z soulsów żeby zwieńczyć bingo spierdolenia chińskiego gamedevu.
Opublikowano 13 lutego13 lut To jak to było Jimmy? "Jak Sonka robi pokaz to wszyscy prasują garnitury" Chyba kurwa dresy z bazaru
Opublikowano 13 lutego13 lut Jimmy pewnie troche smutny bo liczył na jeszcze większe dymańsko ze strony sony no ale i tak chłopak sobie kupi te chińskie czasowe exy 7/10 i powie że sony król
Opublikowano 13 lutego13 lut Stellar Blade? Spoko gierka prawie tak dobra jak Lies of P. Ale to co wyprawiają spermiage to nadaje się do lekarza, albo piszą kilka stron o "DLC" bez historii za to ze strojami żeby pół cysia można zobaczyć. A Jimmy od rana już na takim szpagacie jest że torba może pęknąć.
Opublikowano 13 lutego13 lut No gry z brzydkimi babami się nie sprzedają, pozdrawiam Concord i Dragon Age.
Opublikowano 13 lutego13 lut Niby człowiek wiedział ale się łudził, że Sony nie wepcha kolejnego, szpetnego diodosa w dupę klaperskich. To już remaster GOWa 1&2 mógł uratować ten pokaz, ale kurwa Medium Gone Remaster? Sony wzięło sobie za cel wydanie remasterow wszystkich 7/10 poprzedniej generacji? No i dla posiadaczy PRO ładna lepa, pół słowa nie było o optymalizacji kolejnych gier, czy w ogóle jakichkolwiek gier sony przebija swoją słabością nawet generacje z PS3..
Opublikowano 13 lutego13 lut https://www.ppe.pl/news/363432/days-gone-z-ps-plus-nie-ulepszycie-do-days-gone-remastered-gracze-musza-kupic-gre-w-pelnej-cenie.html ale ruchańsko niebieskich frajerów, jimmi już zamówił po cztery kopie do każdej konsoli
Opublikowano 13 lutego13 lut A tu człowiek popierdala właśnie po genialnym Szanghaju w cudownie zoptymalizowanym na XSX Indianie. Zaraz Awowed, gdzie już są opinie o świetnej wersji na Xboxa. Studia Microsoftu bez wysiłku dostarczają killery na leciwego Xboxa, a Japonce nie umieją dostarczyć pół porządnej gry na PROteze