Opublikowano 15 lutego15 lut No Kryszak akolita straszny. Każdy przecież będzie mógł sprawdzić, ale on już próbuje udowodnić że jest guwno i tyle. Albo Gregu obrońca lezbijek i transów u Sonego, ale tu mu przeszkadza wszystko
Opublikowano 15 lutego15 lut Dostał chłopak umysłowy prikaz z bazy PSSR w Sony i musi dzielnie walczyć z najmniejszymi objawami zadowolenia posiadaczy Xboxa.
Opublikowano 15 lutego15 lut Nawet sytuacja xboxa nie jest tak pojebana jak to, co dzieje sie w temacie avowed. Edytowane 15 lutego15 lut przez Beelzeboss
Opublikowano 15 lutego15 lut 23 minuty temu, Beelzeboss napisał(a): Nawet sytuacja xboxa nie jest tak pojebana jak to, co dzieje sie w temacie avowed. No widzisz, gdybyś kupił premium to pisalibyśmy o twojej grze. A tak to zdaje się premiera za kilka dni.
Opublikowano 15 lutego15 lut Ja bede grał od przyszłego tygodnia, a ty będziesz wciąż szukał negatywnych opinii w necie na potwierdzenie swoich uprzedzeń.
Opublikowano 15 lutego15 lut Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ukryj zawartość Ta walka, coś wspaniałego XD
Opublikowano 16 lutego16 lut Szybkie pytanie, temat chyba dobry... Da się jakoś Game Pass na PC cebulić? Nie mając Xbox i Xbox Live i nie mająć styczności z Xbox i jego chujową społecznością? No bo płacę te 48zł nie wiem po co, ale zastanawiam się czy można jeszcze bardziej przyjanuszyć.
Opublikowano 16 lutego16 lut Coś taki ciekawy, wsadź sobie nos do kubka gorącej kawy. A najlepiej w odbyt. Edytowane 16 lutego16 lut przez Beelzeboss
Opublikowano 16 lutego16 lut 10 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a): No widzisz, gdybyś kupił premium to pisalibyśmy o twojej grze. A tak to zdaje się premiera za kilka dni. A kiedy przeczytamy o Twojej grze? Bo na razie masz do powiedzenia najwięcej, a nawet koło megabajta tej gierki nie stałeś. Nie ma takiej wady gry xboxa której nie wypierdolisz w kosmos rozmiarami i nie ma takiej wady gry sonki, której nie wybronisz fantazjując, że na pewno tak nie jest i to przykrywka dla MEGATONY która nigdy nie odpala.
Opublikowano 16 lutego16 lut Jimmy, Krychu i ten trzeci klap random którego zapomniałem to jest klaperska martwica mózgowa jakiej to forum nie widziało od czasu duetu yetixmendras. S I E C Z K A
Opublikowano 16 lutego16 lut 8 hours ago, MarekCol said: Szybkie pytanie, temat chyba dobry... Da się jakoś Game Pass na PC cebulić? Nie mając Xbox i Xbox Live i nie mająć styczności z Xbox i jego chujową społecznością? No bo płacę te 48zł nie wiem po co, ale zastanawiam się czy można jeszcze bardziej przyjanuszyć. Można taniej kupować kody na Kinguin.
Opublikowano 16 lutego16 lut Najlepsze że z tego Awoved NIKT, nawet Xboxowcy zagorzali nie robią nie wiadomo czego. Ot solidna gra i tyle. Jak na Obsydian pewnie tylko tyle. Ale nie, to musi być guwno i już. Jak przy Starfieldzie. Pojebane typy, które bronią tych ubisofciaków jak Days Gone czy Tsushima (które notabene mają podobne średnie Podejrzewam że te nieszczesne dialogi w Awoved to i tak jest wyższy poziom niż ta spierdolina w Horizon czy S2
Opublikowano 16 lutego16 lut Godzinę temu, Pupcio napisał(a): Jimmy, Krychu i ten trzeci klap random którego zapomniałem to jest klaperska martwica mózgowa jakiej to forum nie widziało od czasu duetu yetixmendras. S I E C Z K A Szczerze to tęsknie za wojownikiem Mendrkiem bo aktualne klapy to jakieś nieudane eksperymenty.
Opublikowano 16 lutego16 lut 20 minut temu, drozdu7 napisał(a): Ale nie, to musi być guwno i już. Jak przy Starfieldzie. Wczoraj zacząłem Starfielda, już na start na XSX 60 klatek i DV, więc odbiór jest zgoła inny. Stay tuned for S Z C Z E R A opinia, bo jakieś stękanie nero69, dżumiego czy Krychy to wiadomo, tam gdzie nie sięga światło słoneczne. Na start mogę powiedzieć, że pieczołowitość i design chociażby startowego statku to jest topka branży, luźno ten samo co pomieszczenia w TLOU - jakość tekstur, szczegółowość nawet w trybie wydajności, spójność świata. Gier o kosmosie, tym bardziej nie będących jakimiś luźnymi AA pokroju NMS czy TOW po prostu brak.
Opublikowano 16 lutego16 lut Krychu, powodzenia w walce z chorobą! Jak chcesz to załatwię ci czopki na receptę, bo nie dość, że dupsko cię piecze to jeszcze przecieka.
Opublikowano 16 lutego16 lut Tak się kończy bezgrowie na kurwie niebieskiej - jedna gra MSu i natychmiastowo klapy zapominają o wszystkim co wysmażyło Sony. Sea of Thieves od niedobitków z RARE z trzema szkieletami na krzyż kilka razy lepsza sprzedaż niż Astrobieda podsumowująca 3 dekady historii PS. nie ma czegoś takiego jak legenda PlayStation
Opublikowano 16 lutego16 lut Myślę, że np. Polyphony nie za bardzo cieszy się z faktu, że na PS5 wjedzie ostatnia odsłona najlepszej i najpopularniejszej serii wyścigowej na świecie :p Ich klienci mogą zweryfikować pewne ustalenia. Edytowane 16 lutego16 lut przez SnoD
Opublikowano 16 lutego16 lut 4 minutes ago, SnoD said: Myślę, że np. Polyphony nie za bardzo cieszy się z faktu, że na PS5 wjedzie ostatnia odsłona najlepszej i najpopularniejszej serii wyścigowej na świecie :p Ich klienci mogą zweryfikować pewne ustalenia. Gran Turismo ma coś czego Forza mieć nie będzie - tradycję
Opublikowano 16 lutego16 lut No tradycyjnie dymają swoich klientów od czasu odsłon na PS3. Wszystko się zgadza.
Opublikowano 16 lutego16 lut 12 minut temu, Czoperrr napisał(a): Gran Turismo ma coś czego Forza mieć nie będzie - tradycję Playstation ma też coś takiego, czego Xbox mieć nie będzie - tradycję, spuściznę, honor.