Opublikowano 22 lutego22 lut No rzeczywiście ludzi oszukali z tym PS4, bo na sam koniec 7 letniej generacji wydali alojkę na taboret. Oszustwo jak skurwysyn.
Opublikowano 22 lutego22 lut Godzinę temu, ping napisał(a): Wróciłem po nastu latach do CONSOLE WARS tylko po to, żeby napisać krótkie świadectwo. Dokonalo się. Marka Xbox stała się śmieciem. Spencer wszystkich omamił PRową gadką, a prawda była brunatna od samego początku. Wybralem X360 bo miało premierę wcześniej niż ps3. Przyciągnęli mnie acziwmentami na dobre. Przez lata moim głównym źródłem rozrywki były platformy Xboks. Utopiłem w tym gównie masę floty. Dzis ostatnim bastionem konsolowlsci jest SONY. Te sprzęty mają wszystko czego trzeba graczowi. Raz na jakiś czas coś od Nintendo wpada ale i tak dominującym graczem na rynku jest zasłużenie SOBY. Gdyby nie niebieski obóz, nie byłbym już graczem. Za dwa lata po zielonym śmieciu zostanie tylko ikonka w telewizorze. Będziesz mógł kupić kolorowego pada albo abo na gamepassa. Granie w chmurze w smieciuchy tworzone z pomocą AI, jakieś indyki dla furasów i co druga gra taka sama jak na składance 999999 in 1. To jest ten wasz gamepass ha tfu. Selekcja nieciekawa jak na netflixie. Obudźcie się. Czy to napisał ten sam Ping co tylko w tym miesiącu nabił już prawie 19.000 GS na jakiś gównogierkach z Windowsa? Serio pytam, bo te teksty o Netflix mi się w tej sytuacji nie spinają :p
Opublikowano 22 lutego22 lut Kłamczuch przynajmniej sprzeda coś tej forzy - mało kto brał bo jest w pasie a Sony lordzi kupia pudełko. w ogóle beka, forza na kloca to towar kolekcjonerski xD ludzie stówę płacą za horizona 3 a latał po 20 jak był w pasie @SnoD odpaliłem parę gier bo wleciały title updates - odpalasz grę i z marszu dostajesz dodatkowe 1000gs od każdej - tyle jest ten gamescore wart (ale opłaca się zbierać bo masz pasa za darmo i ms wysyła ci sprzęt. Series x nawet nie musiałem kupować)
Opublikowano 22 lutego22 lut Paolo dobrze gada. Taka jest prawda. 10 minutes ago, ASX said: Ogólnie jak ktoś chcę moze sobie negować istnienie i granie na PC. Kwestia osobistych preferencji. Ale pecety jak najbardziej są konkurencją dla konsol i to właśnie one zyskują popularność. To Steam, a nie PSN czy Xbox Store jest największym cyfrowym sklepem z grami. w tej chwili to rynek napędza głównie PC, bo gdy konsole są od wielu lat w stagnacji, to rynek PC ciągle rośnie. A jakie to rewolucyjne i hitowe gry powstały z myślą o PC i zachęcają do kupna PC? Żadne. Wszystko robione jest z myślą o PlayStation.
Opublikowano 22 lutego22 lut Ale trochę zakłamujecie rzeczywistość (dyplomatycznie rzecz ujmując). Poza Nintendo to teraz niemal wszystkie gry są robione z myślą o konsolach i PC.
Opublikowano 22 lutego22 lut Wszystkie hitowe gry, z wyjątkiem gier Nintendo już są lub będą dostępne na PC. Mało tego to właśnie tam najlepiej się sprzedają, choćby Black Myth Wukong, czy nawet gra Playstation jak Helldivers 2 sprzedały się najlepiej na PC
Opublikowano 22 lutego22 lut Jebanie Spencera, a nie jebanie zarządu Sony to czysta hipokryzja. Porównajcie sobie bibliotekę gier PSX, PS2 i PS3 do biblioteki PS4 i PS5, jeśli Xbox się skończył na Xbox Series to Sony skończyło się po PS3, które mimo, że długo się rozkręcało to dostało masę wspaniałych gier, a od PS4, poza wychwalanym tu Bloodborne, jest bieda, na PS5 sytuację trochę ratuje jeden Astro i remaki. Fenomenem jest dla mnie, że PS4 rozeszło się w ponad 100mln z taką biedną biblioteką, jednak marka robi swoje i bezkrytyczne przywiązanie klapów. Edytowane 22 lutego22 lut przez zdrowywariat
Opublikowano 22 lutego22 lut 11 minutes ago, ASX said: Wszystkie hitowe gry, z wyjątkiem gier Nintendo już są lub będą dostępne na PC. Mało tego to właśnie tam najlepiej się sprzedają, choćby Black Myth Wukong, czy nawet gra Playstation jak Helldivers 2 sprzedały się najlepiej na PC No dobra ale pecety to sprzęt dla pasjonatów większość idzie i kupuje konsole za ułamek tej ceny. Obie te gry są też na PlayStation ale nie ma ich na Xboxa hehhehe
Opublikowano 22 lutego22 lut jeśli PC to sprzęt dla pasjonatów i większość kupuje konsole za ułamek ceny PC. To dlaczego ta większość nie kupuję więcej gier i gry sprzedają się najlepiej na Steamie?
Opublikowano 22 lutego22 lut 10 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Jebanie Spencera Jebiemy Spencera bo zwyczajnie kurwa kłamał. Kłamał kiedy mówił że kupił Bethesde by dostarczyć ekskluzywne gry wszędzie tam gdzie istnieje Gamepass. Dziś nie ma ani ekskluzywnych gier, ani premier w standardowym GP. Kłamał kiedy mówił że to tylko 4 gry, choć wiedział że to będzie jebany Indiana Jones i Starfield. Aaa aale inni też klamio!! Guwno mnie obchodzą inni
Opublikowano 22 lutego22 lut 2 minutes ago, ASX said: jeśli PC to sprzęt dla pasjonatów i większość kupuje konsole za ułamek ceny PC. To dlaczego ta większość nie kupuję więcej gier i gry sprzedają się najlepiej na Steamie? Spytaj Spencera czemu nikt nie kupuje gier na Xboxa.
Opublikowano 22 lutego22 lut Ale dzisiaj Panowie dostarczają . A ASX stawiający konsole koło PC to odleciany fest jest.
Opublikowano 22 lutego22 lut No odklejka fest. Konsole to przecież zupełnie co innego, na konsolach po prostu wkładam plyte i gram, żadnych zabaw w ustawienia graficzne, instalacje i ściąganie patchy
Opublikowano 22 lutego22 lut 11 minutes ago, ASX said: No odklejka fest. Konsole to przecież zupełnie co innego, na konsolach po prostu wkładam plyte i gram, żadnych zabaw w ustawienia graficzne, instalacje i ściąganie patchy Dokładnie tak. Na PC nawet płyty nie włożysz.
Opublikowano 22 lutego22 lut Po prostu Spencer załatwił że Xbox to taki pakiet podstawowy, a każda inna konsola to pakiet ekstra
Opublikowano 22 lutego22 lut 35 minut temu, Czoperrr napisał(a): Na PC nawet płyty nie włożysz. Kompletny absurd. Na konsolach to nie do pomyślenia żeby jakaś konsola nie miała wbudowanego napędu. Płyty to podstawa. Jestem przekonany że konsole nigdy z nich nie zrezygnują
Opublikowano 22 lutego22 lut Pinger, człowiek który mial wszystkie pudełkowe gry wydane na xboxa ładne dzisiaj bomby prawdy sadzi. No ale po tym się poznaje prawdziwego mezczyzne, że potrafi się przyznać do błędu, kilku farmazonów tu dalej idzie w zaparte i żyje w alternatywnej rzeczywistości, w której xbox nie zdechł.
Opublikowano 23 lutego23 lut Krychu odklejeniec w temacie Avowed osiągnął piątą gęstość spierdolenia jak widzę. Brawo sekciarzu, zesrańsko piękne bo Microsoft zrobił grę.
Opublikowano 23 lutego23 lut Dzięki za darmowe lokum w twojej głowie. Jest tu (nie)zaskakująco dużo miejsca!
Opublikowano 23 lutego23 lut Chłop z 78 rocznika, a kłóci się z trzydziestoletnią młodzieżą. Nie podoba się, to nie wchodź.
Opublikowano 23 lutego23 lut Dzień krychy? - wstać rano, zjeść śniadanie i takie tam - włączyć kompa - zerknąć na SteamDB Avowed żeby zobaczyć ile jest graczy - odkopać skriny z zeszłego dnia i obliczyć różnicę - przetrzepać portale gamingowe, reddita i twittera z hasztagiem #avowed w nadziei, że coś negatywnego się znajdzie - oczywiście ignore na pozytywy, to nas nie interere - przetrzepać jutuba, może pojawiło się jakieś nowe critique video - profilaktycznie F5 na SteamDB, może coś jeszcze spadło - napisać status tak, żeby nie użyć tytułu gry, ale żeby jej pojechać - sprawdzić maila czy przypadkiem ktoś w temacie nie odpowiedział, bo jest obserwowany (jest jeden niejawny obserwujący - hmm, ciekawe kto to) - wrzucić coś do CW - F5 na SteamDB - wejść do tematu i napisać post w tonie "kurczę, ale mi szkoda, że ta gra jest guwnem pierdolonym naprawdę mi smutno, uwierzcie chłopaki, siedzę i szlocham" - jak ktoś wytknie palcem to niedojebanie: napisać ALE MNIE TA GRA W OGÓLE NIE OBCHODZI