Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Przed chwilą gogle Meta Quest 3S a teraz jeszcze współpraca z Thermomixem
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 15 minutes ago, Krzysztof93 said:Przed chwilą gogle Meta Quest 3S a teraz jeszcze współpraca z Thermomixem Spoko, warto się zastanowić nad przejściem z Thermomixa 6.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 9 minut temu, YETI napisał(a):To może jest szansa jeszcze przejść na Decimę i kontrakt z Sony xD.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. MS skasował 2 z kilkunastu gier w produkcji, a w jebanym niebieskim bezgrowiu małpy obchodzą już święto lasu. W sumie się nie dziwię, na PlayStation takie coś oznaczałoby kolejne 5 lat bez gry 1st party.Zwierzęta.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jak mówi stare zagrajmerskie powiedzenie, jak konsola to tylko z Japonii.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Konsola “z Japonii” bez studiów w Japonii, zaprojektowana przez Amerykanina i produkowana w Chinach.To PlayStation jest dzisiaj równie japońskie co ja.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Paweł jak w końcu przyznasz przed sobą że xbox umarł to zobaczysz jaką ulgę poczujesz, większą jakbyś wyszedł z choroszczy na stałe a nie tylko na przepustkę
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, suteq napisał(a):Paweł jak w końcu przyznasz przed sobą że xbox umarł to zobaczysz jaką ulgę poczujesz, większą jakbyś wyszedł z choroszczy na stałe a nie tylko na przepustkęTo byłoby kłamstwo. Jak mam pisać, że przegrał Xbox który wciąż wydaje świetne gry, a wygrało - z automatu - PlayStation które praktycznie zaprzestało gier 1st party?Napisanie, że Xbox umarł to zrobienie dobrze niebieskim zwierzętom i zwykłe kłamstwo. Więc nie dam satysfakcji tym kundlom.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie możesz grać na nintendo jak normalny gracz? Matka sie o Ciebie martwi a ja nie wiem co powiedzieć tej kobiecie żeby sie nie martwiła dla syna
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 15 godzin temu, Beelzeboss napisał(a):ale potenga klapy sie nie pozbierajomAktualizacja
Opublikowano 47 minut temu47 min 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):Wciaz 3x wiecej gier niz Sony. Jebanie klapów to norma.Przecież to są gry, w które zagrasz w najlepszej wersji na konsoli Sony.
Opublikowano 41 minut temu41 min 4 minuty temu, YETI napisał(a):Przecież to są gry, w które zagrasz w najlepszej wersji na konsoli Sony.Nie ma to żadnego sensu - najlepsza wersja jest na PC gdzie jest pełna integracja z Xboxem. Kupić na PlayStation? Ani opłacalne, ani sensowne.Ale przynajmniej macie w co tam grać na tym niebieskim bezgrowiu, na kolana przed spencerem klapie.