Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Ahahah wiedziałem że przyleci cziłała z Kioto xd

Już klepią dla Ciebie drugie dlc do małpy za 90zl

• Odpowiedzi 35,4 tys.
  • Wyświetleń 873 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Baba Samuraj kusi bardzo, gdy zamykam oczy widzę siebie szczęśliwego gdy za oknem jesienna chujnia, grzyby się suszą a ja sobie popierdalam przez Chiny na koniu.

1 minutę temu, Pupcio napisał(a):

Bezgusty tak mają drozdu, świetnie odnalazłbyś sie na plejkurwie z tą niebieską hołotą która o grach ma takie pojęcie ile przecztała 30 lat temu w psx extreme)

Ale gdyby sugerowali się opiniami forumkowych psycholi to teraz by grali w SW Outlaws od ubisoftu na tablecie Manty. Czaisz to? Czasami naprawdę lepiej nie przesuwać krzesła w przypadku podróży w czasie bo się dzieją rzeczy pojebane. Totalna sieczka.

Opublikowano

Totalne pojeby to są Krzysztofie a takich nie brakuje na każdej platformie!

Opublikowano

Ja bardzo lubię jak pewna grupa użytkowników robi z siebie takich zagrajmerskich nestorów co guwna nie tykają i uważają się za lepszych.

W większości to Nintendoskie pajace, gameplay, kreatywność, Mario Słoń, rozwalanie, szczyty giereczkowa xd

Ja jestem gościem przed 40ka i lubię czasem wyjebać się w fotelu grając w ładną grę, czasem prymitywną głupia czy coś ale lubię, relaksuje mnie to.

Opublikowano

Chłopaki drozda to lepiej nie słuchajcie bo ten zboczeniec lubi grać w final fantasy 16

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Chłopaki drozda to lepiej nie słuchajcie bo ten zboczeniec lubi grać w final fantasy 16

Tak gram właśnie, pod względem zadań pobocznych i mechanik walki to to jest o wiele wieksza abominacja niż Bethesdowy Starfield.

No ale jest ładnie, szybko, efektownie i na teraz mi wystarcza

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Trzeba przyznać, że dobrze się dzieje w giereczkowie, bo ruch w CW jak dawno nie. Aż serce rośnie. <3

no niby tak ale co z tego, teraz są grzyby

Opublikowano

Potezny niszczator pro w 1080p niczym 2013 rok, ochlap od Sony rzucony jak zgnile mieso

Opublikowano

Już nawet szefowie Xboxa mówią że Playstation wygrało a Xbox jest martwy, kiedy to dotrze do botów na tym forum?

Zrzut ekranu 2025-09-30 040536.png

Opublikowano

No w kwestii hardware to oczywiście będzie chyba tylko coraz gorzej.

Jednocześnie jeśli ktoś ma Xsx/xss to wychodzi na nie chyba najwięcej gier w historii. Będzie też kolejny XBOX i też będą wychodzić na niego gry (minus exy Sony).

Więc jest martwy i nie martwy, ale widać ludzie potrzebują tego przekonania że wygrali, że wybrali dobrze ;)

Opublikowano

Tak stawiają sprawę osoby raczej biedne, których stać tylko na jedną konsole i wybrały PlayStation z którym muszą się utożsamiać.

Opublikowano

Xbox przegrywa wojnę konsol od ponad dekady, myślę że dla nikogo kto kupował ich konsole nie jest to raczej żadne zaskoczenia i nie muszą czytać na Twitterze Ybarry by się o tym dowiedzieć.

Kolejna oczywistością jest to że następny Xbox też przegra "wojnę konsol".

Opublikowano

Fajnie jakby faktycznie wydali kolejną przed PS6. Na żadną hajpu juz nie mam, bo ta generacja mnie rozczarowała lekko, ale taki pakiecik nowy xbox fh6 i girsy to bym sie pokusił.

Ciekawi mnie czy Sony na premierę ps6 tym razem juz nie da żadnego exa czy dopiero na ps7.

Opublikowano

Sony wygralo „tylko” słupkami sprzedaży bo wiadomo, że jeżeli chodzi o sam hardware to XSX bije na głowę to odpustowe gowienko :) Jakby popatrzeć na gry to na palcach jednej ręki można policzyć tytuły, w których zagramy na Sonce, a na XSX nie. Więc tak, Sony wygrało jako korporacja bo lepiej zgoliło frajerstwo ale niebieskie graczyki nie wygrały niczego :)

Opublikowano

No wspominajcie sobie zielone robaczki bo przyszłości to wy nie macie )

Opublikowano

Wojnę wygrało Nintendo, bo za 450$ sprzedaje miliony sprzętu o mocy średniej jakości kalkulatora z ekranen gorszym niż podłej jakości najtańsze chińskie smartfony. W dodatku bez gier. Mistrzowie kurwa świata

Opublikowano
4 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Wygrała konsola, a przegrali gracze.

Czyli sytuacja zgoła odwrotna do tej xboxowej.

Ciężko się nie zgodzić