Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Przez lata 2020-2024 byłem gotów bronić XSX i tego robiłem, kupiłem Xboxa po latach na PS4 i byłem zadowolony zarówno ze sprzętu jak i Gamepassa bo był opłacalny. Teraz mogę pochwalić tylko jakość sprzętu a całą resztę muszę jebać i trochę żałuję, że kupiłem te prawie 20 pudełek na Xboxa bo już więcej nie mam ochoty, GP też już dla mnie umarł. Dobrze, że rok temu dokupiłem PS5.

• Odpowiedzi 35,4 tys.
  • Wyświetleń 871 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

I kilka których nie ma na PlayStation + czasówki, będziemy się dalej licytować? Ssiecie chuja tej sonce jakby zależało od tego wasze życie.

Zgadzam się, że lepiej ssać Microsoftowi za jedyne 115zł miesięcznie xboxssie

Opublikowano
Teraz, Patapon napisał(a):

Coś Microsoftowego zbliżyło się do wyniku Yotei

W tym roku NA RAZIE jedynie DOOM, w zeszłym kilka gier. Mówię na razie, bo u MSu standardowo kilkukrotnie większe wsparcie niż wsparcie Sony.

3 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Forza Motorsport? awoved? Doom? South of midnight? Hellblade2?

Nieco z dupy przyklady, bo sama Forza i DOOM to topki gatunku. Z SoM, H2 i Avowed nikt nie robił mesjaszy, ale to wciąż udane gry. Każda różna, kazda w abo, a na sonce jedna gra 1st party rocznie to jest święto.

MS swoje naodpierdalał, ale siorbiecie po kule komuś kto olał wsparcie wyspanego sprzetu. Ja serio zastanawiam się jak na forum graczy 30+ w ogóle bez zająknięcia ludzie trzymają z Sony i pierdola coś o lepszej ofercie.

Opublikowano

Trzeba nie mieć szacunku do samego siebie, by bronić tego co w ostatnim czasie robi Xbox, począwszy od braku konsol w sklepach, przez podwyżki konsol, gier, a teraz abonamentu. Golarka wjechała na ostro i jeśli coś ma się zmienić na lepsze trzeba głosować portfelem.

Ja odradzam zakup XSX i Game Passa.

Opublikowano
6 minut temu, Shen napisał(a):

jakie to ma znaczenie dla mnie czy to 1st czy 3rd party? Sonka tańsza i wszystkie gry od microsoftu na nią wychodzą)

Wszystkie? Jak tam się gra w Forze Motorsport byku? No i mam nadzieję, że Gearsy to day1.

Wsparcie 1st party było zawsze najważniejsze. Tzn. było do czasu aż niebieskie karaluchy zobaczyły, że Sony zaprzestało tworzenia gier. Wtedy już nie miało to znaczenia. Byle decyzje kurwy niebieskiej wybronić. Wstydu nie macie.

Może jakbyście jeszcze nie pierdolili jak to na Xboxie jest źle, a na Sonce to el Dorado to bym się z Wami zgodził, ale dajecie tu taki festiwal hipokryzji, że jestem wręcz zdumiony.

Opublikowano

a na chuj mu forza motorsport jak ma odpowiednik w gatunku w postaci GT 7

Opublikowano
14 minut temu, Bzduras napisał(a):

Gaming jest w dupie i teraz nie wybiera się sprzętu który jest najlepszy tylko sprzęt, którego producent najmniej wali nas w pupala. Widzimy się na PC chłopaki, prędzej czy później lapka

Jeszcze trochę i trzeba będzie wyciągnąć z szafy przepaskę na oko, papugę i kapelusz CoolStoryBro

Opublikowano

Jebać xboxa. Żałuję, że grałem za 4zł w najwyżej oceniane gry w roku, bo mogłem za to samo zapłacić 200zł na sony i sie cieszyć

-mCzopek

Opublikowano
1 minutę temu, BRY@N napisał(a):

Jeszcze trochę i trzeba będzie wyciągnąć z szafy przepaskę na oko, papugę i kapelusz CoolStoryBro

Spokojnie, mniejsi wydawcy dalej napierdalają bengierami w przystępnych cenach więc z głodu nie umrzemy. Ale to też jakaś opcja jak ktoś lubi, tak zwane ultymatywne głosowanie portfelem nosacz3

Opublikowano
15 minutes ago, Beelzeboss said:

Jebać xboxa. Żałuję, że grałem za 4zł w najwyżej oceniane gry w roku, bo mogłem za to samo zapłacić 200zł na sony i sie cieszyć

-mCzopek

No właśnie, mogłem. Kiedyś. Teraz to 114 miesięcznie.

Opublikowano

Jak to napisał Gabriel García Márquez. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko ciesz się, że ci się to przytrafiło. Teraz jak Xbox i GP zrobił się chuyowy trzeba po prostu iść dalej, anulować subkrybcje i grać tam gdzie bardziej się to opłaca.

Opublikowano
25 minut temu, Patapon napisał(a):

Zgadzam się, że lepiej ssać Microsoftowi za jedyne 115zł miesięcznie xboxssie

Daj se siana, Paolo już dawno odleciał do Choroszczy i nawet jakby go MS dymał cięxżarówką, to on by zapłacił za to 1000 PLN miesięcznie i dalej pisał o wygranej.

Już tyle razy próbowano go tu uratować proponując PlayStation z większą ilością ex'ów, lepszym abonamentem, lepszymi wersjami multiplatform, większą ilością GOTY, większą ilością ex'ów powyżej 90 na MC, itd.

I nic. To ciężki przypadek gracza z zachowaniami autodestrukcyjnymi nadający się na oddział zamknięty by nie robił sobie i innym krzywdy ;)

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Wciąż lepsza oferta niż grać na akord aby w poniedziałek zrobić sprint do paczkomatu.

Czym to się różni od grania na akord, żeby się wyrobić przed końcem okresu rozliczeniowego XGP?

Opublikowano
Teraz, DarkStar napisał(a):

Czym to się różni od grania na akord, żeby się wyrobić przed końcem okresu rozliczeniowego XGP?

30 dni na ogranie kilku gier >> 2 dni na ogranie jednego tytuły

Pisałem już w innym temacie jaki jest problem XGP w tym ujęciu, ale zdecydowanie nie jest to czas. Jak przysiądę za kilka tygodni do XGP i skończę nawet za pełne 115zł Ninja Gaiden 4, TOW2 i Keepera to NIE MA opcji, że opłaci mi się to bardziej na Plejaku.

Opublikowano

Wciąż lepsza oferta niż grać na akord aby w poniedziałek zrobić sprint do paczkomatu.

Niebieskie zwierzęta bez godności.

Screenshot_20251002-103231~2.png

Opublikowano

Paolo płaci 360zł tym złodziejom a i tak musi kupić silent hilla za 3 bomby bo spencer przecież dobrej gry by nie dał haha zostaje udawana radość z ogrywania najgorszego dooma JEB JEB ZE STRZELBY

Opublikowano

30 dni na ogranie kilku gier >> 2 dni na ogranie jednego tytuły

Pisałem już w innym temacie jaki jest problem XGP w tym ujęciu, ale zdecydowanie nie jest to czas. Jak przysiądę za kilka tygodni do XGP i skończę nawet za pełne 115zł Ninja Gaiden 4, TOW2 i Keepera to NIE MA opcji, że opłaci mi się to bardziej na Plejaku.

fakty nie opinie i tu nie ma co dyskutować

polecanie Plejki z ich podłym wsparciem 1st party i czerstwymi usługami to działanie na szkodę innym i ostry mendrek move, zastanówcie się nad sobą

Opublikowano

Niech ci uje z ms ujawnią w końcu swoje plany i pc z ograniczeniami konsol i płatnym online. Człowiek już by chciał przejść żałobę i przenieść się na steam.

Opublikowano

Może przez ten stres? W temacie praca tez niezle sie popisał ostatnio, broniąc interesów korpo wartych miliardy.

Opublikowano

Jak na Xboxie nie było gier od XGS to deal breaker, jak były gry na PC to po co Xbox, a jak na Plejce nie ma gier od PSS to jest to najlepsze miejsce do grania, a jak można zagrać na PC to "kto gra na PC dynia".

Nieźle Was korpo wytresowało, naprawdę, czapki z głów i jeszcze mi coś pisze jeden z drugim o odklejce.