Opublikowano 22 września 20222 l 16 minut temu, drozdu7 napisał: Strasznie spadł poziom dyskusji.. Wróćmy może do tego co istotne czyli dymania klapów ze wszystkich stron a o czym tu gadać? jebanie klapów to codzienność, nudy jak w exach na PS
Opublikowano 22 września 20222 l Wszyscy wiedzą, że pieszczoszek moderacji liść ma tu specjalne prawa, a to właśnie ten typ regularnie rozpętuje user wars A dlaczego ma specjalne prawa? Nie wiem, chociaż się domyślam
Opublikowano 22 września 20222 l Gierki kurwa ludzie. Pamperek chodzi bo robisz *guzi guzi* ojej to jest interaktywne bo mogę wskoczyć na karton i zeskoczyć z kartonu no ja pierdole klaszczę ręcami. Zobacz twoja stara i ciotka już 94 lata temu grały z dziadkiem w to samo a ty się nadal tym jarasz jak pierdolony rezus. One przestały a ty nie możesz bo kochasz to gówno obesrane zrobiłbyś pierogi czy umył okna ale ty nie możesz bo ojeju muszę przeżyć interaktywną historię mojego pamperka na ekranie. Suuuuper mogę wybrać, którą stroną chodnika pójdę a w filmach? Nie mogę bo to nie jest INTERAKTYWNE panie Boże to cud co się dzieje na moim telewizorze. Spać nie mogę bo gram i bronię Tibii krzesłem taki jestem zafascynowany jak mnie moja ulubiona firma od odtwarzaczy gierek robi w ciula na hajs a ja się daje dymać i jeszcze mi dobrze. Kiedy wyjdzie sequel mojego pamperka bo już bym zagrał mimo, że kupiłem przedwczoraj 420 inny gierek bo takie mamy czasy dobrobytu. Potrzebuję kolejny sprzęt żeby zobaczyć jak działa emulator a potem o tym zapomnieć. Gierki
Opublikowano 22 września 20222 l Albo to jakaś chujowa pasta, albo mamy mocną kandydaturę na "bezbeka roku"
Opublikowano 22 września 20222 l 22 minuty temu, Pupcio napisał: 20inchDT? A taki toxic jeden toxic fucker
Opublikowano 22 września 20222 l 16 minut temu, Wredny napisał: Albo to jakaś chujowa pasta, albo mamy mocną kandydaturę na "bezbeka roku" Jak na moje, idealnie podsumował. Temat do zamknięcia
Opublikowano 22 września 20222 l Krzysiu jak zwykle wyjaśnił tfu graczy i wredny jako jeden z nich nie może się z tym pogodzić
Opublikowano 22 września 20222 l Bo podświadomie go boli i chce odrzucić granat prawdy ze swojego okopu chujowego hobby. No sorry ale żeby prawdę nazywać pastą? Syndrom wyparcia
Opublikowano 22 września 20222 l 17 października z PlayStation Plus Premium znikną dwie gry z PlayStation 3: Red Dead Redemption i Red Dead Redemption: Undead Nightmare. Jest to ostatnia szansa, by zapoznać się z przygodami w ramach abonamentu Sony. Hatfu, a akurat chciałem zagrać!
Opublikowano 22 września 20222 l 1 godzinę temu, Pupcio napisał: Krzysiu jak zwykle wyjaśnił tfu graczy i wredny jako jeden z nich nie może się z tym pogodzić @Wredny ? od zawsze wiadomo że ten user jest niewiadomo kim.
Opublikowano 22 września 20222 l 11 minut temu, LiŚciu napisał: Spencer? No może zapomnieć o FF. Nie dla psa kiełbasa.
Opublikowano 22 września 20222 l Ależ pięknie Spencer ropzierdoli ten klaperski mir jak już dopną deal z AB Edytowane 22 września 20222 l przez dee
Opublikowano 22 września 20222 l j-j-jeszcze rok czek-k-kania!!!11 bez kitu xboty robią nic, tylko czekają. Najpierw czekali na kilka gierek tej jesieni. Wszystko zostało przeniesione na wiosnę. Ale teraz są plotki że i Forza zostanie przesunięta na koniec 2023 - reakcja botów? "t-t-to było do przewidzenia, fajnie, niech dopracowują :')", chuj że pół roku temu byli przekonani że gra zaraz zostanie wydana xD bugfield to nawet nie ma wątpliwości, że zostanie przesunięty. Perfect Dark? Gra własnie przechodzi czwarty reboot, ale podobno Crystal Dynamics od generycznych tomb raiderów zrobi tam jakąś magię! co jeszcze wychodzi na tę konsolę? bo szczerze nie pamiętam, tak bardzo zapominalne są to gry. Obada się Scorn, trzeba trzymać kciuki, że aspekt "strzelania" przyciągnie trochę zielonej szarańczy
Opublikowano 22 września 20222 l Niestety na ten moment nie posiadamy żadnych informacji na wydanie kosiorów na xboxa w najbliższym czasie. Asax może wklejać jakieś zabugowane crapfieldy i strzelanki do wampirów dla dzieci w wieku 10-15 lat no ale nie bierzmy pod uwagę propagandy microsoftu. Xbox jest w fatalnym położeniu
Opublikowano 22 września 20222 l Aktualnie to Xboxa nie ma. Służy jedynie jako zapychacz pomiędzy sesjami w dobre gry na Sonce. Tudzież jako konsola z biblioteka gier dla dzieci. Lucku Tale, Rush czy Overocooked to super gierki ale dla 4 latka. Jeśli chcesz epickich tytułów to aktualnie tylko Sony PlayStation. W kategorii „konsola dla prawdziwych graczy” Xbox nie istnieje. Z czym do ludzi? Bo na pewno nie z grami. Edytowane 22 września 20222 l przez LiŚciu
Opublikowano 22 września 20222 l 34 minuty temu, LiŚciu napisał: Aktualnie to Xboxa nie ma. Służy jedynie jako zapychacz pomiędzy sesjami w dobre gry na Sonce. Tudzież jako konsola z biblioteka gier dla dzieci. Lucku Tale, Rush czy Overocooked to super gierki ale dla 4 latka. Jeśli chcesz epickich tytułów to aktualnie tylko Sony PlayStation. W kategorii „konsola dla prawdziwych graczy” Xbox nie istnieje. Z czym do ludzi? Bo na pewno nie z grami. Idealne podsumowanie, mocno zapychacz, w sensie odpale na chwile a pozniej wracam na godzinne sesje w konkretne tytuły na PSie (nawet multiplatformy bo wykorzystanie pada jest Game changerem). Z dzieckiem tez się zgodzę bo psi patrol i Pepa wiec młody gra. Chociaż teraz faza na lego a wiadomo wpisuje w wyszukiwarkę i ani JEDNEJ GRY NA XSX, wpisuje w premium i mam 8 gier Lego, konsola ideał Edytowane 22 września 20222 l przez Whisker
Opublikowano 22 września 20222 l Godzinę temu, Figaro napisał: bez kitu xboty robią nic, tylko czekają. iksde. to klapersy z playstation i klapersy cebulaki z gamepassem wiecznie czekaja i narzekaja. Ja tam mam ciągle pełen stół gierek i właśnie delektuję się deathloopem. nawet mi was nie szkoda. tylko napluc moge.