Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
4 minutes ago, Mendrek said:

Miłego czekania aż zjemy i zrzucimy resztki z pańskiego stołu :kaz:

A i skoro nie kupiłeś aimbota, to inni kupili za ciebie. Dla nich jesteś free fragiem, a ty pewnie będziesz myślał że grają uczciwie. No ale taki jest pc gaming online... :dynia:

Ty wiesz tyle o PC gamingu online co o posiadaniu ps5, czyli tyle co przeczytałeś na ppe.pl

Trochę śmieszne ze piszesz o czekaniu jak ty nadal nie ograles gier z ps5. 
wiec czemu niby coś złego w czekaniu na port?

ja wiem ze jak gry to twoje jedyne hobby jak w twoim przypadku to ma się czas na granie we wszystko ale nie każdy siedzi na kanapie jak ty 90% czasu

Edytowane przez Wolfie_

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 814,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

A to @Mendrek dalej siedzi na tym złomie PS4? Ja pierdoole...:pawel:

Ciekawe czy jeszcze ma tv FHD:dynia:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
2 minutes ago, PIOTR8642 said:

A to @Mendrek dalej siedzi na tym złomie PS4? Ja pierdoole...:pawel:

Ciekawe czy jeszcze ma tv FHD:dynia:

Tak i głównie gra w ochłapy z ps+ które były już 500 razy za darmo na pc.

ale to gracze PC czekają jak on zje z pańskiego stołu 

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Cieszę się, że tak bardzo zachęcacie do kupna PS5. To bardzo zrozumiałe. Zdam się na waszą opinię ;)

Opublikowano
55 minutes ago, Mendrek said:

Cieszę się, że tak bardzo zachęcacie do kupna PS5. To bardzo zrozumiałe. Zdam się na waszą opinię ;)

giphy.gif?cid=ecf05e47m6xt9auaqignn5syl4

Opublikowano

Zauważyliśćie, że userzy w momencie zostania botem lub pctowcem, stają się bezbeczni (przecież ostatnim bezbekiem roku jest ASX) i tracą umiejętność pisania jakościowych postów w CW? Vide Wollfie, najświeższy przykład. Tak jakby wraz z zostaniem zakałą branży gier dochodziły jeszcze te dwa czynniki. Trochę fascynujące, trochę niepokojące...

Opublikowano

Twórcy goda przyznają, że na żadnego next gena nie ma co liczyć, bo robione pod PS4 a Ps5 to jedynie haptyka, framerate i rozdzialka i tak do końca generacji, przejebane :kekw:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

To cała maskarada o tych gierkach to tak ironicznie dla beki, prawda?

...prawda? :sadkek:

Zastanawiam się czy wy serio macie tyle kreatywności w tym udawaniu zainteresowania gierkami, bo ja od kiedy zakończyłem sezon grzybowy nie mam co tutaj robić na forum :kekw: przecież to jest wszystko jasne od dawna:

Nintedo - gej
Soyny - dają się walić na hajs
Micosoft - nie mają gustu nic a nic
kmputrery - wierzą że aby pamper poszedł do przodu trzeba wydać 12k złotych i nie lubią wygody

O co wy się kłócicie? O umierającą branżę? Czego bym nie czytał lub nie włączę filmik na YT to wszyscy zawsze narzekają. Co chwile coś jest z tymi gupimi gierkami nie tak. Najbardziej zadowoleni są pederaści od japońskiego mango. Obejrzałem ostatni Direct od Nintedo to pod moim balkonem te zjeby urządziły jakiś mango-con. Ludzie z uszami i ogonami w odbytach zaczęli mi łazić pod balkonem, rozstawili stoiska z komiksami, wszyscy mówili ,,ooooooniiiiczan'' jakbym ja niby wiedział co to znaczy. Wszystkie koty wychodzące zniknęły. Jak oglądałem zapowiedzi gier na X'a to dostałem telefon o szefa myjni samochodowej i mi powiedział ,,zapraszam jutro 8 rano pierwszy dzień pracy'' . Obejrzałem też State of Play i z konta poszło 350 zł z automatu. Lubić dziś gierki to trzeba być naprawdę

Opublikowano

przestan jesc te grzyby, bo ci na umysł padło. Jeszcze moze jesz jak czarek brudnymi łapskami w lesie osikane przez dzika i lisa ze wścieklizną. Kurwa tamten to w ogole niezły obrzydlak, solniczke ze soba bierze  XD

Opublikowano
41 minut temu, Soul napisał:

Twórcy goda przyznają, że na żadnego next gena nie ma co liczyć, bo robione pod PS4 a Ps5 to jedynie haptyka, framerate i rozdzialka i tak do końca generacji, przejebane :kekw:

Tylko tu nie ma w sumie nic dziwnego. Exy Sony na PS4 wyglądały kosmicznie, jedyne czego im brakowało to klatek i rozdziałki. Tam było spadające czasem 30 kls i 1080p, na PS5 rozdziałka skoczyła do 1440p i klatki do 60, cała moc najzwyczajniej poszła w to + mniejsze lub większe szlify, żadnych przełomów czy innych objawień po tzw. odcięciu się od starej generacji raczej nie ma się co spodziewać.

Opublikowano
2 hours ago, Mendrek said:

Zauważyliśćie, że userzy w momencie zostania botem lub pctowcem, stają się bezbeczni (przecież ostatnim bezbekiem roku jest ASX) i tracą umiejętność pisania jakościowych postów w CW? Vide Wollfie, najświeższy przykład. Tak jakby wraz z zostaniem zakałą branży gier dochodziły jeszcze te dwa czynniki. Trochę fascynujące, trochę niepokojące...

Ty znowu widzę tabletek zapomniałeś? Po co mam się starać jak ty jak te typy w gifach psychoza totalna i ślepa miłość do Sony.

kiedy ty i @LiŚciu oficjalnie ogłosicie swój związek bo typ lata i minusuje  każdy post który cię obraża  

Opublikowano
2 minuty temu, Wolfie_ napisał:

kiedy ty i @LiŚciu oficjalnie ogłosicie swój związek bo typ lata i minusuje  każdy post który cię obraża  

Minusa dostałeś bo jesteś Bezbek pierwszej wody. Wrzuciłeś jeden gif z typem w kaftanie cytując mendrka, dostałeś kilka plusów i podniecony wrzucasz to samo już trzeci dzień. Trzeba wiedzieć kiedy zamknąć mordę wilczuś.

Opublikowano
11 minutes ago, LiŚciu said:

Minusa dostałeś bo jesteś Bezbek pierwszej wody. Wrzuciłeś jeden gif z typem w kaftanie cytując mendrka, dostałeś kilka plusów i podniecony wrzucasz to samo już trzeci dzień. Trzeba wiedzieć kiedy zamknąć mordę wilczuś.

Wiesz, ja wiem ze będąc fanem playstation w życiu nic ci innego nie zostało tylko plusiki na forum. Ale weź mnie nie wrzucaj do tego samego kosza. Mnie plusiki i minusiki grzeją 

Opublikowano
Teraz, Wolfie_ napisał:

Mnie plusiki i minusiki grzeją 

Tak Cie grzeją ze już drugi czy trzeci raz mnie wywołujesz bo Ci minusa wyebalem, xddd

Opublikowano
50 minut temu, tjery napisał:

Exy Sony na PS4 wyglądały kosmicznie, jedyne czego im brakowało to klatek i rozdziałki.

Tak się składa, że guvnogierkom na plejśmieciare5 wciąż brakuje klatek i rozdzielczości. Ciekawe, co znowu poszło nie tak :shieeet:

Opublikowano

Ale wina Xbox series S a nie dewelopera 

Karta za 2000€ która wciąga każda grę z palcem w dupie na ultra 4K120fps  :dynia: 

Opublikowano
1 minutę temu, Wolfie_ napisał:

Ale wina Xbox series S a nie dewelopera 

Karta za 2000€ która wciąga każda grę z palcem w dupie na ultra 4K120fps  :dynia: 

Tu akurat karta nie ma znaczenia - użycie gpu koło 50%. Zajebiście to ktoś optymalizował. Ale 80 klatek przy niecałych 50% użycia, nie jest źle ;)

Opublikowano

Kupowanie coraz to lepszych podzespołów do PC żeby utrzymać gierki w dobrej płynności i grafice to przyzwolenie na opierdzielanie się przy produkcji tych głupich gierek

Change my mind

Ich brak talentu/chęci/dobrego zarządzania ludzie rekompensują sobie rzucając własnymi pieniędzmi w komputer żeby to chodziło lepiej = niszczą już zniszczoną branżę
Te nieroby co tylko siedzo i w komputer klikają należy zakuć w łańcuchy i kazać im klikać tyle żeby to w końcu dobrze śmigało w końcu gierki swoje kosztują a oni sobie siedzą na zdalnym i płaczą, że im ciągle mało mocy. W ich dupach jest mało mocy. Koniec nauki zdalnej! Do biur wy nieroby zasrane i optymalizować to gówno. Więcej mocy to do walenia w wasze plery z bicza by się przydało.
Ktoś pytał? Nie. W temacie? Nie. Napisałem? Ta

Opublikowano

Xbotom i pecetowcom nie przetłumaczysz Krzysiu bo oni mają mózg wielkości orzeszka :) 

Opublikowano
6 minutes ago, Krzysztof93 said:

Kupowanie coraz to lepszych podzespołów do PC żeby utrzymać gierki w dobrej płynności i grafice to przyzwolenie na opierdzielanie się przy produkcji tych głupich gierek

Change my mind

Ich brak talentu/chęci/dobrego zarządzania ludzie rekompensują sobie rzucając własnymi pieniędzmi w komputer żeby to chodziło lepiej = niszczą już zniszczoną branżę
Te nieroby co tylko siedzo i w komputer klikają należy zakuć w łańcuchy i kazać im klikać tyle żeby to w końcu dobrze śmigało w końcu gierki swoje kosztują a oni sobie siedzą na zdalnym i płaczą, że im ciągle mało mocy. W ich dupach jest mało mocy. Koniec nauki zdalnej! Do biur wy nieroby zasrane i optymalizować to gówno. Więcej mocy to do walenia w wasze plery z bicza by się przydało.
Ktoś pytał? Nie. W temacie? Nie. Napisałem? Ta

Prawie nikt  tak nie robi chyba ze ma więcej kasy niż rozumu, tylko w waszym konsolowy świecie tak wam się wydaje ze granie na PC tak wyglada. Ja dalej mam 1060 :lapka: dopiero teraz będę robił upgrade żeby sobie na tv w 4K grać 

Opublikowano

Można po prostu nie kupować / nie wspierać abonamentami  takich słabych, ledwie działających i źle zoptymalizowanych półproduktów i w ten sposób nie dawać przyzwolenia na takie akcje jak Gotham Knight.