Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, drozdu7 napisał:

Urodziny się zbliżają, kasy trochę się uwolniło i można coś dokupić do XSX. Pytanie czy lepiej Nintendoskiego Śmiecia czy najbrzydszą konsolę świata z grami na jedno kopyto?

Nintendo Switch + BOTW + MP na dobry początek. A XSX wymień na PS5, imo najlepsza opcja ;)

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 622,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
3 godziny temu, drozdu7 napisał:

Urodziny się zbliżają, kasy trochę się uwolniło i można coś dokupić do XSX. Pytanie czy lepiej Nintendoskiego Śmiecia czy najbrzydszą konsolę świata z grami na jedno kopyto?

Wybór jak pomiędzy dżumą a cholerą ale lepiej już brać znicza, kilka gierek jakich nie ma na dużych konsolach, za chwilę dlc do zeldy.

Cwelstation 4.5 nie ma nic w zapowiedziach, na ten rok tylko tylko baseball, kurwy z $ony uwaliły szrota szybciej niż vite :)

Opublikowano
4 godziny temu, drozdu7 napisał:

Steam deck 

Opublikowano
33 minuty temu, Daffy napisał:

Steam deck 

Nie no nie potrzebuje kąputerka kolejnego po Xboxie hehe

Tak jak myślę że Ms zacznie dostarczać, tak samo Sony będzie walić exami. Do tego spory backlog mam na tej platformie. Jest co nadrabiać.

Switch z zajebistymi grami ale skoro 6 lat wytrzymałem to moze wsiądę do tego pociągu w następnej generacji. 

Dylematy.

Opublikowano

Mi został jeszcze tylko pajonk do przejścia i może days gone bo mimo mieszanych opinii wydaję spoko gierką na 7 a tak w 1.5mc nadrobiłem kilka lat paździerzy $orry, największe rozczarowanie to lesbos2, dlc ragnarok i symulator kuriera :reggie:  ale wracając do tematu....

plejkurwa 4.5 bez gier znowu rozpierdolona jak gówno w polu :) 

Fqop_euWcB0LqDq?format=jpg&name=medium

Fqop_euWcAIqMjU?format=jpg&name=large

Fqop_fGWcBML4qE?format=jpg&name=large

:kekw::sonkassie::kekw:

Znowu konsolka 4x mniejsza gniecie małża.

Opublikowano

Robak jak wypełznął spod kamienia, jedyna pociecha dla zielonych przegrywow, to gra która już na poprzedniej generacji wyglądała jak kupa, a developer przy okazji tego patchu tylko potwierdził, że ma niedojebanie mózgowe. Rzeczywistość jest zupełnie inna

:banderas: PIĘKNA GENERACJA :banderas:

Opublikowano

bełchatów znowu ci opary z kopalni zatruły mózgownice  :) 

FnvVYhPakAE-0V3?format=jpg&name=large

FoUX-8dXgAMeyb4?format=jpg&name=large

:banderas:  Co się dziwić Nadjakość na Nadkonsoli, oczywiście kurwy z $orry czasami zapłacą takim ruskim żeby zrobili gorszy port i później klapy skaczą z dywanu na podłogę :) 

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

walki o to która konsola ma jakieś 5 fpsów więcej, tymczasem posiadacze PC obserwują te wojenki właśnie tak:

Sony and Microsoft over the last couple of weeks. | Simpsons ...

Opublikowano
10 godzin temu, Daddy napisał:

Mi został jeszcze tylko pajonk do przejścia i może days gone bo mimo mieszanych opinii wydaję spoko gierką na 7 a tak w 1.5mc nadrobiłem kilka lat paździerzy $orry

Mnie najbardziej intryguje Death Stranding, lezby ze względu na gameplay i Ragnarok fabuła. 

Switch to znowu kilkanaście gameplayowych potworów.

Kurwa niech ten Spencer zacznie dostarczać wkoncu 

Opublikowano

Switch ma niesamowity lineup niedostępny nigdzie indziej, wiele gier z gatunków gdzie inni mają wyyebane ale mam opory polecać w 2023 roku komukolwiek tak technicznie zacofany sprzęt w cenie 1700zl (bo do mnie liczy się tylko OLED) gdy obok steam deck robiący praktycznie wszystko kilka razy lepiej,czy wychodząc ze strefy przenosniakow, series s który jest tańszy xddd

Opublikowano
6 godzin temu, drozdu7 napisał:

Mnie najbardziej intryguje Death Stranding, lezby ze względu na gameplay i Ragnarok fabuła. 

Switch to znowu kilkanaście gameplayowych potworów.

Kurwa niech ten Spencer zacznie dostarczać wkoncu 

symulator kuriera gameplay'owo dramat ale fabuła intryguje za to w dlc rangarok gameplay bezpieczny ale przyjemny, za to fabuła sklejona pod 12 letnie dzieciaki, te ostatnie dwie godziny :balon:  tylko rozi może się tym grzać :) 

w co te biedne niebieskie frajery będą grać jak im zabiorą CODa skoro inne gierki znają tylko z YT   :kekw:

Opublikowano

Będzie dobre e3 w wykonaniu knura, pewniaki to starfield i forza :) ulaniec pieknie zaorał zielonych frajerów zeszłorocznym "wydamy wszystkie gry w ciągu 12 miesięcy":kekw: 

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

O ja jebię. Przecież spiderman zapierdoli tego bubla. Odważnie ms.

Spiderman, Baldurek. Starfield i tak w passie. Jeden egzemplarz na pewno zejdzie, bo kupie na Steamie z miłości do Todda. :psclassic:.

:psclassic:

image.png.3e667957903e86ccffa76182f11afde3.png

Nawet Nintendo już dostaje wpierdol od Sony. :psclassic:

Opublikowano

Praktycznie każda gra Bethesdy to ogromny sukces, nawet Fallout 76 został wyprowadzony na prostą. Nawet bugi obecne na premierę każdej z nich, nie przeszkadzają masie ludzi grać w ich gry. I to grać wiele lat po premierze.

No ale smieszkujmy hehe Starfield

Pajonk 2 (który będzie klonem klona Batmana) go zajebie! Bo graficzka!

A prawda jest taka że jeśli nie wydarzy się cyberpunkowa katastrofa na premierę, to może to być tytuł dla którego ludzie będą kupować Xboxy.

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał:

Praktycznie każda gra Bethesdy to ogromny sukces, nawet Fallout 76 został wyprowadzony na prostą. Nawet bugi obecne na premierę każdej z nich, nie przeszkadzają masie ludzi grać w ich gry. I to grać wiele lat po premierze.

A prawda jest taka że jeśli nie wydarzy się cyberpunkowa katastrofa na premierę, to może to być tytuł dla którego ludzie będą kupować Xboxy.

No najwyższy czas na system seller, jak nie teraz, to już nigdy...

Opublikowano
4 minuty temu, drozdu7 napisał:

Chyba jesteś niepoważny. Takie zezoki w grze u postaci czy fabularne crapy to popularne były 10 lat temu.

Opublikowano
12 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Nawet Nintendo już dostaje wpierdol od Sony. :psclassic:

7 letnia konsola która kupił praktycznie każdy chętny jej posiadania człowiek na ziemi przegrywa w sprzedaży z nowa konsola, która dopiero od niedawna jest normalnie dostępna. Niesamowita, przedziwna sytuacja, nie da się tego racjonalnie wytłumaczyć.

Opublikowano

To co miałem za darmo na ps5  od musiałem zapłacić na Microsoft :(((

CE7327EF-5110-41EB-BAC4-291948634667.jpeg

Edytowane przez Whisker