Opublikowano 7 marca 20232 l 1 godzinę temu, drozdu7 napisał: Urodziny się zbliżają, kasy trochę się uwolniło i można coś dokupić do XSX. Pytanie czy lepiej Nintendoskiego Śmiecia czy najbrzydszą konsolę świata z grami na jedno kopyto? Nintendo Switch + BOTW + MP na dobry początek. A XSX wymień na PS5, imo najlepsza opcja
Opublikowano 7 marca 20232 l 3 godziny temu, drozdu7 napisał: Urodziny się zbliżają, kasy trochę się uwolniło i można coś dokupić do XSX. Pytanie czy lepiej Nintendoskiego Śmiecia czy najbrzydszą konsolę świata z grami na jedno kopyto? Wybór jak pomiędzy dżumą a cholerą ale lepiej już brać znicza, kilka gierek jakich nie ma na dużych konsolach, za chwilę dlc do zeldy. Cwelstation 4.5 nie ma nic w zapowiedziach, na ten rok tylko tylko baseball, kurwy z $ony uwaliły szrota szybciej niż vite
Opublikowano 7 marca 20232 l 4 godziny temu, drozdu7 napisał: Urodziny się zbliżają, kasy trochę się uwolniło i można coś dokupić do XSX. Pytanie czy lepiej Nintendoskiego Śmiecia czy najbrzydszą konsolę świata z grami na jedno kopyto? Steam deck
Opublikowano 7 marca 20232 l 33 minuty temu, Daffy napisał: Steam deck Nie no nie potrzebuje kąputerka kolejnego po Xboxie hehe Tak jak myślę że Ms zacznie dostarczać, tak samo Sony będzie walić exami. Do tego spory backlog mam na tej platformie. Jest co nadrabiać. Switch z zajebistymi grami ale skoro 6 lat wytrzymałem to moze wsiądę do tego pociągu w następnej generacji. Dylematy.
Opublikowano 7 marca 20232 l Mi został jeszcze tylko pajonk do przejścia i może days gone bo mimo mieszanych opinii wydaję spoko gierką na 7 a tak w 1.5mc nadrobiłem kilka lat paździerzy $orry, największe rozczarowanie to lesbos2, dlc ragnarok i symulator kuriera ale wracając do tematu.... plejkurwa 4.5 bez gier znowu rozpierdolona jak gówno w polu Znowu konsolka 4x mniejsza gniecie małża.
Opublikowano 7 marca 20232 l Robak jak wypełznął spod kamienia, jedyna pociecha dla zielonych przegrywow, to gra która już na poprzedniej generacji wyglądała jak kupa, a developer przy okazji tego patchu tylko potwierdził, że ma niedojebanie mózgowe. Rzeczywistość jest zupełnie inna PIĘKNA GENERACJA
Opublikowano 8 marca 20232 l bełchatów znowu ci opary z kopalni zatruły mózgownice Co się dziwić Nadjakość na Nadkonsoli, oczywiście kurwy z $orry czasami zapłacą takim ruskim żeby zrobili gorszy port i później klapy skaczą z dywanu na podłogę Edytowane 8 marca 20232 l przez Daddy
Opublikowano 8 marca 20232 l walki o to która konsola ma jakieś 5 fpsów więcej, tymczasem posiadacze PC obserwują te wojenki właśnie tak:
Opublikowano 8 marca 20232 l 10 godzin temu, Daddy napisał: Mi został jeszcze tylko pajonk do przejścia i może days gone bo mimo mieszanych opinii wydaję spoko gierką na 7 a tak w 1.5mc nadrobiłem kilka lat paździerzy $orry Mnie najbardziej intryguje Death Stranding, lezby ze względu na gameplay i Ragnarok fabuła. Switch to znowu kilkanaście gameplayowych potworów. Kurwa niech ten Spencer zacznie dostarczać wkoncu
Opublikowano 8 marca 20232 l Switch ma niesamowity lineup niedostępny nigdzie indziej, wiele gier z gatunków gdzie inni mają wyyebane ale mam opory polecać w 2023 roku komukolwiek tak technicznie zacofany sprzęt w cenie 1700zl (bo do mnie liczy się tylko OLED) gdy obok steam deck robiący praktycznie wszystko kilka razy lepiej,czy wychodząc ze strefy przenosniakow, series s który jest tańszy xddd
Opublikowano 8 marca 20232 l Bębny bębny w głębinach https://www.ppe.pl/news/314981/baldurs-gate-3-opoznione-na-xsx-przez-slabsza-moc-xss-digital-foundry-chce-by-microsoft-zmienil-polityke.html
Opublikowano 8 marca 20232 l 24 minuty temu, aph napisał: Bębny bębny w głębinach https://www.ppe.pl/news/314981/baldurs-gate-3-opoznione-na-xsx-przez-slabsza-moc-xss-digital-foundry-chce-by-microsoft-zmienil-polityke.html Kiedyś zaorali się tv tv tv , teraz xss. Zamiast jak książę Sony wydać po prostu wersję Digital. No cóż. Xszmata.
Opublikowano 8 marca 20232 l 6 godzin temu, drozdu7 napisał: Mnie najbardziej intryguje Death Stranding, lezby ze względu na gameplay i Ragnarok fabuła. Switch to znowu kilkanaście gameplayowych potworów. Kurwa niech ten Spencer zacznie dostarczać wkoncu symulator kuriera gameplay'owo dramat ale fabuła intryguje za to w dlc rangarok gameplay bezpieczny ale przyjemny, za to fabuła sklejona pod 12 letnie dzieciaki, te ostatnie dwie godziny tylko rozi może się tym grzać w co te biedne niebieskie frajery będą grać jak im zabiorą CODa skoro inne gierki znają tylko z YT
Opublikowano 8 marca 20232 l Będzie dobre e3 w wykonaniu knura, pewniaki to starfield i forza ulaniec pieknie zaorał zielonych frajerów zeszłorocznym "wydamy wszystkie gry w ciągu 12 miesięcy"
Opublikowano 8 marca 20232 l https://www.ppe.pl/news/315017/sony-sugeruje-ze-microsoft-zadba-o-bledy-w-call-of-duty-w-wersji-na-ps5-tworcy-maja-opracowac-bugi.html Tak się poniżyć, żeby tylko Spencer nie kupił Acti.
Opublikowano 8 marca 20232 l Godzinę temu, Donatello1991 napisał: O ja jebię. Przecież spiderman zapierdoli tego bubla. Odważnie ms. Spiderman, Baldurek. Starfield i tak w passie. Jeden egzemplarz na pewno zejdzie, bo kupie na Steamie z miłości do Todda. . Nawet Nintendo już dostaje wpierdol od Sony.
Opublikowano 8 marca 20232 l Praktycznie każda gra Bethesdy to ogromny sukces, nawet Fallout 76 został wyprowadzony na prostą. Nawet bugi obecne na premierę każdej z nich, nie przeszkadzają masie ludzi grać w ich gry. I to grać wiele lat po premierze. No ale smieszkujmy hehe Starfield Pajonk 2 (który będzie klonem klona Batmana) go zajebie! Bo graficzka! A prawda jest taka że jeśli nie wydarzy się cyberpunkowa katastrofa na premierę, to może to być tytuł dla którego ludzie będą kupować Xboxy.
Opublikowano 8 marca 20232 l 1 minutę temu, drozdu7 napisał: Praktycznie każda gra Bethesdy to ogromny sukces, nawet Fallout 76 został wyprowadzony na prostą. Nawet bugi obecne na premierę każdej z nich, nie przeszkadzają masie ludzi grać w ich gry. I to grać wiele lat po premierze. No ale smieszkujmy hehe Starfield Pajonk 2 (który będzie klonem klona Batmana) go zajebie! Bo graficzka! A prawda jest taka że jeśli nie wydarzy się cyberpunkowa katastrofa na premierę, to może to być tytuł dla którego ludzie będą kupować Xboxy. No najwyższy czas na system seller, jak nie teraz, to już nigdy...
Opublikowano 8 marca 20232 l 4 minuty temu, drozdu7 napisał: Praktycznie każda gra Bethesdy to ogromny sukces, nawet Fallout 76 został wyprowadzony na prostą. Nawet bugi obecne na premierę każdej z nich, nie przeszkadzają masie ludzi grać w ich gry. I to grać wiele lat po premierze. No ale smieszkujmy hehe Starfield Pajonk 2 (który będzie klonem klona Batmana) go zajebie! Bo graficzka! A prawda jest taka że jeśli nie wydarzy się cyberpunkowa katastrofa na premierę, to może to być tytuł dla którego ludzie będą kupować Xboxy. Chyba jesteś niepoważny. Takie zezoki w grze u postaci czy fabularne crapy to popularne były 10 lat temu.
Opublikowano 8 marca 20232 l 12 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Nawet Nintendo już dostaje wpierdol od Sony. 7 letnia konsola która kupił praktycznie każdy chętny jej posiadania człowiek na ziemi przegrywa w sprzedaży z nowa konsola, która dopiero od niedawna jest normalnie dostępna. Niesamowita, przedziwna sytuacja, nie da się tego racjonalnie wytłumaczyć.
Opublikowano 8 marca 20232 l To co miałem za darmo na ps5 od musiałem zapłacić na Microsoft :((( Edytowane 8 marca 20232 l przez Whisker