Opublikowano 14 marca 20232 l 4 minuty temu, aph napisał: Tobie się to może nie podobać, branża filmowa wie swoje. Na razie słabo przyjęty TLOU, a potem jakieś trzeciorzedne marki jest maja wyjść i zrobić wow? Dobre sobie. 6 minut temu, aph napisał: Totalne zaoranie nowymi IP w generacji PS4 jest faktem ilość a nie jakość, dywizja Sony z resztą mają najgorsze 1st party na runku, a ty wciąż jestes na wyparciu że Bloodborne nie jest ich grą. Jak już MS kupi Acti (a kupi) to pogratuluje im stworzenia IP o nazwie Call of Duty.
Opublikowano 14 marca 20232 l ZIelona frajernia komentuje coś o nowych ip od playstation xkurwa przez całe swoje marne i poniżające życie nie zrobiła tyle nowych ip co nadstation przez jedną generacje(tutaj już można wstawic obojętnie jaką) Edytowane 14 marca 20232 l przez PanKamil
Opublikowano 14 marca 20232 l 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Na razie słabo przyjęty TLOU, a potem jakieś trzeciorzedne marki jest maja wyjść i zrobić wow? Dobre sobie. Może słabo przyjęty, może nie, drugi sezon już zapowiedziany i tylko to się liczy. Tej siły już nie zatrzymacie.
Opublikowano 14 marca 20232 l XDddd może i gowno ale przynajmniej dużo! na szczęście na rynku są jeszcze dobrzy wydawcy u których nie masz efektu deja-vu jak przy każdej nudzie od Sony
Opublikowano 14 marca 20232 l 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: XDddd może i gowno ale przynajmniej dużo! na szczęście na rynku są jeszcze dobrzy wydawcy u których nie masz efektu deja-vu jak przy każdej nudzie od Sony Tandem MS z Bethesdą na pewno zaskoczy cały rynek, tak jak Nintendo z kolejnymi Pokemonami, Mario i Zeldą. Wspaniałe lata gamingu przed zagrajmerami, bez dwóch zdań.
Opublikowano 15 marca 20232 l Ratchet na PC. Klapy już płaczą. Jedyny ex jaki im zostanie to Deamon's Souls remaster
Opublikowano 15 marca 20232 l Przy każdym kolejnym potwierdzonym portem na PC mam przed oczami ten słynny post o marce i duszy reprezentujący spierdolenie umysłowe obozu klaperskiego. Oczywiście klapy jak przystało na bakterie najgorszego rodzaju przystosowały się już do nowych realiów i nawet bronią tych decyzji. Jim Ryan nie mógł trafić lepiej
Opublikowano 15 marca 20232 l 17 godzin temu, aph napisał: Tandem MS z Bethesdą na pewno zaskoczy cały rynek, tak jak Nintendo z kolejnymi Pokemonami, Mario i Zeldą. Wspaniałe lata gamingu przed zagrajmerami, bez dwóch zdań. Pokemony? Wydają to niedopracowane co rok, że też ludzie wciąż dają się golić. Ale od Mario i Zeldy to Ty się odpier.
Opublikowano 15 marca 20232 l Tak w ogóle, @schabek, wyjebałeś już zwykły kawałek konsoli bez duszy? Bo już wszystkie gry z Twojej listy są na PC...
Opublikowano 15 marca 20232 l Nie ma! Nadal nie ma The Last of Us 2, Ragnarock, GT 7, Ratchet'a, Astro, Horizon'a, Demon Soulsów - a to tylko te które pamiętam, bo ogrywałem / ogrywam ostatnio. Nowy Final w czerwcu też wychodzi tylko na PlayStation...
Opublikowano 15 marca 20232 l 9 minut temu, easye napisał: Nie ma! Nadal nie ma The Last of Us 2, Ragnarock, GT 7, Ratchet'a, Astro, Horizon'a, Demon Soulsów - a to tylko te które pamiętam, bo ogrywałem / ogrywam ostatnio. Nowy Final w czerwcu też wychodzi tylko na PlayStation... Nie nadal nie na, tylko jeszcze nie ma No i ja pisałem o liście Schabka czyli TLoU, GoW, Uncharted.
Opublikowano 15 marca 20232 l Chyba Ukukuki pisał kiedyś, że najlepsza opcja to PC + Switch i chyba miał rację po tym co czytam, bo niedługo wszystkie gry z XSX i PS5 będą na PC xD
Opublikowano 15 marca 20232 l Xsx są wszystkie, z PS5 jak się okazuje powoli każda gra od Sony Studio to tylko time ex, potem i tak ląduje na pc. Ciekawe kiedy zaczną robić równoczesne premiery.
Opublikowano 15 marca 20232 l 6 minut temu, zdrowywariat napisał: bo niedługo wszystkie gry z XSX i PS5 będą na PC xD Z XSX już są wszystkie, PS5 kwestia czasu, w tym roku wydadzą resztę exów z backlogu, który się nazbierał przez lata, potem powinno to już iść o wiele szybciej.
Opublikowano 15 marca 20232 l Godzinę temu, drozdu7 napisał: Przy każdym kolejnym potwierdzonym portem na PC mam przed oczami ten słynny post o marce i duszy reprezentujący spierdolenie umysłowe obozu klaperskiego. ew. to
Opublikowano 15 marca 20232 l Czyli microsoft jak Sega w następnej generacji zacznie robić tylko gry? Qrwa jakie gry xD A Sony zakończy działalność konsolową po PS6? I zostanie tylko Nintendo
Opublikowano 15 marca 20232 l 25 minut temu, easye napisał: Nie ma! Nadal nie ma The Last of Us 2, Ragnarock, GT 7, Ratchet'a, Astro, Horizon'a, Demon Soulsów - a to tylko te które pamiętam, bo ogrywałem / ogrywam ostatnio. Nowy Final w czerwcu też wychodzi tylko na PlayStation... Kwestia czasu, przy nowych grach PS/PC jest day one lub max 6 miesięcy. Akurat jak zdążą grę załatać.
Opublikowano 15 marca 20232 l Czyli PC dostaje gry później, ale za to zpaczowane? A mimo to wciąż zjebane xD
Opublikowano 15 marca 20232 l Teraz, zdrowywariat napisał: Czyli PC dostaje gry później, ale za to zpaczowane? A mimo to wciąż zjebane xD To zależy od gier. Ja i tak wychodzę z założenia, że lepiej kupić grę jakiś czas po premierze - już spatchowaną, często z wszystkimi DLC na nośniku, sporo taniej. Hype opadł, nikt ci niczego nie obrzydza. Nie ma dzisiaj żadnych przesłanek aby brać gry day1.
Opublikowano 15 marca 20232 l 9 minut temu, zdrowywariat napisał: Czyli PC dostaje gry później, ale za to zpaczowane? A mimo to wciąż zjebane xD Każdy ex Sony na PC jest "sportowany" idealnie, poza jednym wypadkiem przy pracy z pierwszym Horizonem na premierę (niedługo później wszystko naprawili), ale to były pierwsze koty za płoty. A i Sackboy miał też przez pierwszych kilka dni problem z kompilacją shaderów, też naprawiony. Edytowane 15 marca 20232 l przez tjery
Opublikowano 15 marca 20232 l 7 minut temu, zdrowywariat napisał: Czyli microsoft jak Sega w następnej generacji zacznie robić tylko gry? Qrwa jakie gry xD Ja uważam że w perspektywie wieloletniej Xbox stanie się przede wszystkim aplikacją, hardware zejdzie na dalszy plan bo nie będzie się opłacał.