Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

SoT im świetnie wyszedł, mocny vibe RARE z N64, ale w przyszłości liczę na bardziej singlowe doświadczenia. 

A tam, piraci nijak się mają do patrzenia jak kopulują robaczki i na nasz ogród jak schodzą się goście :banderas:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

SoT im świetnie wyszedł, mocny vibe RARE z N64, ale w przyszłości liczę na bardziej singlowe doświadczenia. 

Ile tam godzin spędziłeś w tej świetnej grze RARE?

2? 3?

Jest taka świetna, że grać się nie chce? :dynia:

Opublikowano

no juz nie moge sie doczekac nowej zeldy metoda ctrl+c ctrl+v, ale bedzie eksploracja ja pierdole tak samo wygladajace stables, tak samo wygladajace osady z takimi samymi vendorami, tak samo wygladajace questy :notlikethis: a na dodatek tarmoszenie siusiaka przez to ze jak masz metalowa bron to cie pierdolnie piorun o jezu jakie to dobre i zaawansowane, swiat ije jest gotowy na takie rarytasy

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie miałem na czym grać, ale te kilka godzin które pograłem - ma swój charakter, czego nie mogę powiedzieć o ubisofciakach od karaluchów niebieskich. :)

To faktycznie przekozak gra, ja się męczyłem 360h w przehypowanej Zeldzie, zamiast kupić Xa i ogrywać piratów, heh.

Sztos na 2h to jest sztos, ma być krótko, zwięźle, ale na temat! Musiało to być ponadczasowe i na tyle głębokie doświadczenie, że pewnie musiałeś jeszcze do tego robić sobie przerwy :obama:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
20 minut temu, zdrowywariat napisał:

To faktycznie przekozak gra, ja się męczyłem 360h w przehypowanej Zeldzie, zamiast kupić Xa i ogrywać piratów, heh.

Sztos na 2h to jest sztos, ma być krótko, zwięźle, ale na temat! Musiało to być ponadczasowe i na tyle głębokie doświadczenie, że pewnie musiałeś jeszcze do tego robić sobie przerwy :obama:

Zapomniałem, że gry to wyścigi. Trzeba ograć kiedy poyeby z forum uznają za stosowne. RDR2 tez jeszcze nie skończyłem, wiec gra jest gownem. :rotfl: 

Opublikowano

Wezyr pogrąża się coraz bardziej w odmętach swojej zwichrowanej psychy. No cóż każdego szkoda

Anyway, dla mnie ostatnią fajną grą Rare było Kameo. Razem z Gearsami i PGR3 kupiłem w dniu polskiej premiery i grało się super, w tamtym czasie gra robiła wrażenie. Oczywiście żaden to hit, ale spoczko gra. Viva Pinata nie interesowała mnie w ogóle, a na multiplayerowego gaasa nawet nie splunę. 

Opublikowano
3 godziny temu, zdrowywariat napisał:

Pokemony? Wydają to niedopracowane co rok, że też ludzie wciąż dają się golić. Ale od Mario i Zeldy to Ty się odpier.

Chyba nie zrozumiałeś, co cytujesz, mówiłem o " nowościach" w gamingu.

Opublikowano
Just now, Paolo de Vesir said:

Zdanie klapa jest bez znaczenia.

Przypominam tylko, tak dla jasności, że zaczynałem konsolową przygodę w 1997 od N64. W kolejnej generacji PS2 kupiłem po GCN i Xboxie, w kolejnej PS3 po X360 i Wii, a PS4 ledwo musnąłem. Grałem w zasadzie głównie na Xbox One. I na początku bieżącej Series X kupiłem jako pierwszy sprzęt. Na szczęście zobaczyłem jak bardzo robi mnie w chuja Microsoft, sprzedałem, kupiłem PS5. Jestem GRACZEM, w dupie mam na jakiej konsoli gram. 

Opublikowano

Homelander to czyj alter?

Opublikowano

No to on w serduszku najbardziej Nintendo. Nawet my się kiedyś osobiście konsolami wymienialiśmy. Ja mu PS4, a on mi Xboxa magnetowida pożyczył. Uszanowanko

Opublikowano

A Ja to też Homelander, potrzebowałem drugiego głosu, żeby kosić argumentami takich jak Wezyr i PanKamil, którzy nie znają się na grach (wiem to od Pupcia).

Moje gry życia? Zelda, TLOU, MP, NG, SMG1 i 2 itd.., nie zauważyliście, że taką samą listę ma Homelander?

Tylko z Returns się nie wychylam, bo wtedy byście się już domyślili :)

Opublikowano
17 minut temu, Daffy napisał:

No to on w serduszku najbardziej Nintendo. Nawet my się kiedyś osobiście konsolami wymienialiśmy. Ja mu PS4, a on mi Xboxa magnetowida pożyczył. Uszanowanko

Dla mnie sprawa trochę jak ze mną - od zawsze aż do czasów X360 na pierwszym miejscu było u mnie Nintendo - stacjonarnie i przenośnie. Było też PlayStation i PC, ale głównie Nintendo.

Potrafię pochwalić Sony, Nintendo i MS, ale i zgnoić każde z nich. Czy ta perspektywa sprawia, że ktoś ma mnie za kogos innego jak bota? Nie.

Tak jak izi jest klapem udającym blacharza, a greg klapem o podłożu nintendofilsikim. :)

Opublikowano
37 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Zapomniałem, że gry to wyścigi. Trzeba ograć kiedy poyeby z forum uznają za stosowne. RDR2 tez jeszcze nie skończyłem, wiec gra jest gownem. :rotfl: 

To się nazywa delektowanie się grą, co nie? W 2027 pewnie będziesz miał już nastukane w piratach setki godzin :banderas:

Opublikowano

Chciałbym w sprawie ,,Exy sony zmierzają na PC'' powiedzieć raz jeszcze:

A chuj mnie to obchodzi, ja nie mam PC

No serio chuj mnie to obchodzi bo ja PC zostawiłem mając C2Q i 9600 GT, kupiłem sobie X360 i wtedy zrozumiałem, że nigdy nie wrócę do PC bo mi się tutaj na konsoli podoba. Na PC może wyjść nawet data końca świata i ja to przegapię bo mi to zwisa. Temat nazywa się Console Wars więc Ex sony to PlayStation bo na Switchu i Xbox tego nie ma. A czy to za rok, dwa, trzy wyjdzie  na PC to miłej gry ale już karawana pojechała sobie dalej dawno temu i mam to w dupie.

@tjery jak chcesz coś jeszcze zajebistego poczytać to proszę: po X360 przeniosłem się na PS4 bo mi się Xbox za bardzo kojarzył z PC, serio. Później Switch i PS5 i nie chcę mieć już do czynienia ani z PC ani Xboxem, szczam kurwa na oba. Totalnie, dasz mi za darmo? To oddam do domu dziecka. W dupie mam wasze klatki, rozdziałki, szmery i bajery. Gram sobie na konsoli bo mi tak jest dobrze i jest to świadomy wybór kompletnie. Nic mnie nie przekona bo ja wszystko wiem: więcej klatek, wyższa rozdzielczość, darmowy multiplayer, lepsze promocje, mody, emulatory pierdoły. Tak kurwa wiem to od dawna i chuj. Wole konsole.

Edytowane przez Krzysztof93

Opublikowano
46 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Dla mnie sprawa trochę jak ze mną - od zawsze aż do czasów X360 na pierwszym miejscu było u mnie Nintendo - stacjonarnie i przenośnie. Było też PlayStation i PC, ale głównie Nintendo.

Potrafię pochwalić Sony, Nintendo i MS, ale i zgnoić każde z nich. Czy ta perspektywa sprawia, że ktoś ma mnie za kogos innego jak bota? Nie.

Tak jak izi jest klapem udającym blacharza, a greg klapem o podłożu nintendofilsikim. :)

Bycie klapem jeszcze na jakieś logiczne uzasadnienie. Bycie botem to objaw chorobowy. Minimum syndrom sztokholmski

Opublikowano

sS0qU9a.png

nawet plejkurwa 4.5 bez gier tak nie wydyma jak robi do pastendo  xD

Opublikowano

Sprawdźmy to!

Bot: syndrom sztokholmski definiowany jest jako stan psychiczny, w którym ofiara przywiązuje się do swojego oprawcy.

Klap: schozofrenia to zaburzenie psychiczne związane z błędnym postrzeganiem rzeczywistości, często prowadzącym do psychozy.

Konsole powodują choroby? :(

Opublikowano
12 minut temu, zdrowywariat napisał:

Bot: syndrom sztokholmski definiowany jest jako stan psychiczny, w którym ofiara przywiązuje się do swojego oprawcy.

Nie ma nic lepszego niż powrót na zielone łąki Spencera :)

Dwa razy sprzedawałem XboxOne żeby kupić PS4. Przeszedłem kilka exow i nie mogłem patrzeć na ten niebieski dashboard. 

W momencie jak MS poprzesuwał premiery też mógłbym sprzedać xsx wpizdu bo byłem wkurwiony. Ale wiem że po jakimś czasie chciałbym spowrotem bo po prostu cały ten ekosystem bardziej mi pasuje :)