Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Na Sony gierki wjeżdżają z lewa na Nintendo z prawa a na Xboxa ni to z lewa ni to z prawa jeden wielki chuj.

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 626,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
5 godzin temu, Daddy napisał:

ahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  :kekw::kekw::kekw:

dickman ma konkurencje u rudego paszteta na najbardziej zjebaną i lewacką grę  :leo:

Pokaż ukrytą zawartość

FuCZni3aMAUxYV9?format=jpg&name=large

:kekw::kekw::kekw:

Czyli jednak to Sony wyjechało pierwsze z growym Netflixem.

Opublikowano

Czy sekcja LGBT na powiat bełchatowski już zajęła stanowisko?:shieeet:

Opublikowano

W tym wszystkim to mam w huj szacunek do Nintendo, że ich gry nie próbują uczestniczyć w jakiejś większej dyskusji, podpinać się pod aktualne tematy czy dorównywać filmom.

Pozostają przede wszystkim grami i chwała im za to 

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano

Dobrze że jest taka spokojna przystań gierek o żelkach i elfach w oceanie tych politycznych spierdolin

Opublikowano

Film też wyprany był z lewactwa 

Opublikowano
31 minut temu, Homelander napisał:

Tylko ja widziałem zarysowaną relację pomiędzy Zeldą a Urbosą? 

Pojebało Cię młody? Przecież to była córka jej koleżanki

Opublikowano
7 godzin temu, Daddy napisał:

ahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  :kekw::kekw::kekw:

dickman ma konkurencje u rudego paszteta na najbardziej zjebaną i lewacką grę  :leo:

Ukryj zawartość

FuCZni3aMAUxYV9?format=jpg&name=large

:kekw::kekw::kekw:

dzieki za ostrzezenie, a miałem kupować dodatek w weekend :)

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

hmm brzmi jak dobry materiał :)

Widziałem taki jeden filmik z księżniczką i tą mamuśką :) 

Opublikowano
Just now, Pupcio said:

Widziałem taki jeden filmik z księżniczką i tą mamuśką :) 

Widziałem wiele z mamusią i córeczką, także ten :)

Opublikowano
2 godziny temu, drozdu7 napisał:

W tym wszystkim to mam w huj szacunek do Nintendo, że ich gry nie próbują uczestniczyć w jakiejś większej dyskusji, podpinać się pod aktualne tematy czy dorównywać filmom.

Pozostają przede wszystkim grami i chwała im za to 

Nintendo robi to tak dyskretnie i niepretensjonalnie (w odróżnieniu od zachodu), że nawet nie zdajesz sobie sprawy. Ba, pierwszą transgenderową postać w historii gier wprowadziło właśnie Nintendo (Birdo w Super Mario Bros. 2). W Paper Mario postać Vivian też jest transgender. W Fire Emblemach można sobie romansować z tą samą płcią, a nawet wziąć z nią ślub. 

Opublikowano

I co DLC do Horizona nie okazało się aż tak dobre? Niezła porażka te konsole nowej „potężnej” generacji. PS5 sprzedaje się dużo lepiej, bo Spencer ułatwił ludziom wybór, co nie oznacza, że PS5 jest w pytę. VR2 porażka, „PSVita2” też będzie porażką, a do tego dochodzi ten dziecinny spór o Acti, patologia.

TOTK wyjaśni te konsole-wydmuszki 0.3 klopsami.

Opublikowano

Zapomniałem dodać podtytuł, choć oba dodatki to takie 8 widzę maks, Forzy Horizon i Horizona Forbidden West.

Serio, gdyby nie remaki to nie byłoby w co grać. 12 maja wjeżdża Mesjasz, a zaraz po - direct z shadow dropem, Mario i jakąś niespodzianką z premierą 3 miesiące później i bombą na okres świąteczny.

Gdy konkurencja nie ma co pokazać, albo rzuci jakimś zbugowanym średniakiem-multiplatformą, to Nintendo wydaje perełki, a do tego zawsze ma coś w zanadrzu, co czeka na okienko wydawnicze. Tak to się robi :banderas:

Olać ten wyścig technologiczny, dla mnie każda generacja mogłaby trwać 10 lat. Przypomnijcie sobie ile kiedyś gier wydawało Rockstar, czy ND, a ile wydają teraz? GTA5 po raz trzeci i GTA marną kolekcję, albo TLOU po raz trzeci, TLOU, remaster, remake.

Devi nie nadążają za tym śmiesznym postępem, graficzka, graficzka, graficzka, a na fizykę, czy konkretne AI wyjebane.

Zelda Król.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
41 minut temu, PanKamil napisał:

Zdjęcie

:kaz:

starfield was rozjebie :shotgun:

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Przecież dlc horizon bs zmiażdżyło konkurencję. 

Screenshot_2023-04-20-12-31-35-40_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.e5669ec2d6da589a33b2da0c545d5476.jpg

Odejmij motywy LGBT i oceny za graficzkę i wychodzi dlc 5/10

Opublikowano
1 minutę temu, Daffy napisał:

Screenshot_2023-04-20-12-31-35-40_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.e5669ec2d6da589a33b2da0c545d5476.jpg

Odejmij motywy LGBT i oceny za graficzkę i wychodzi dlc 5/10

Odjąć IQ botów i dalej zostaje 80.

Edytowane przez Donatello1991