Opublikowano 19 kwietnia 20232 l Na Sony gierki wjeżdżają z lewa na Nintendo z prawa a na Xboxa ni to z lewa ni to z prawa jeden wielki chuj.
Opublikowano 19 kwietnia 20232 l 5 godzin temu, Daddy napisał: ahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dickman ma konkurencje u rudego paszteta na najbardziej zjebaną i lewacką grę Pokaż ukrytą zawartość Czyli jednak to Sony wyjechało pierwsze z growym Netflixem.
Opublikowano 19 kwietnia 20232 l W tym wszystkim to mam w huj szacunek do Nintendo, że ich gry nie próbują uczestniczyć w jakiejś większej dyskusji, podpinać się pod aktualne tematy czy dorównywać filmom. Pozostają przede wszystkim grami i chwała im za to Edytowane 19 kwietnia 20232 l przez drozdu7
Opublikowano 19 kwietnia 20232 l Dobrze że jest taka spokojna przystań gierek o żelkach i elfach w oceanie tych politycznych spierdolin
Opublikowano 19 kwietnia 20232 l 31 minut temu, Homelander napisał: Tylko ja widziałem zarysowaną relację pomiędzy Zeldą a Urbosą? Pojebało Cię młody? Przecież to była córka jej koleżanki
Opublikowano 19 kwietnia 20232 l 15 minut temu, Pupcio napisał: Pojebało Cię młody? Przecież to była córka jej koleżanki hmm brzmi jak dobry materiał
Opublikowano 19 kwietnia 20232 l 7 godzin temu, Daddy napisał: ahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dickman ma konkurencje u rudego paszteta na najbardziej zjebaną i lewacką grę Ukryj zawartość dzieki za ostrzezenie, a miałem kupować dodatek w weekend
Opublikowano 19 kwietnia 20232 l 18 minut temu, Paolo de Vesir napisał: hmm brzmi jak dobry materiał Widziałem taki jeden filmik z księżniczką i tą mamuśką
Opublikowano 19 kwietnia 20232 l Just now, Pupcio said: Widziałem taki jeden filmik z księżniczką i tą mamuśką Widziałem wiele z mamusią i córeczką, także ten
Opublikowano 19 kwietnia 20232 l 2 godziny temu, drozdu7 napisał: W tym wszystkim to mam w huj szacunek do Nintendo, że ich gry nie próbują uczestniczyć w jakiejś większej dyskusji, podpinać się pod aktualne tematy czy dorównywać filmom. Pozostają przede wszystkim grami i chwała im za to Nintendo robi to tak dyskretnie i niepretensjonalnie (w odróżnieniu od zachodu), że nawet nie zdajesz sobie sprawy. Ba, pierwszą transgenderową postać w historii gier wprowadziło właśnie Nintendo (Birdo w Super Mario Bros. 2). W Paper Mario postać Vivian też jest transgender. W Fire Emblemach można sobie romansować z tą samą płcią, a nawet wziąć z nią ślub.
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l I co DLC do Horizona nie okazało się aż tak dobre? Niezła porażka te konsole nowej „potężnej” generacji. PS5 sprzedaje się dużo lepiej, bo Spencer ułatwił ludziom wybór, co nie oznacza, że PS5 jest w pytę. VR2 porażka, „PSVita2” też będzie porażką, a do tego dochodzi ten dziecinny spór o Acti, patologia. TOTK wyjaśni te konsole-wydmuszki 0.3 klopsami.
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l Zapomniałem dodać podtytuł, choć oba dodatki to takie 8 widzę maks, Forzy Horizon i Horizona Forbidden West. Serio, gdyby nie remaki to nie byłoby w co grać. 12 maja wjeżdża Mesjasz, a zaraz po - direct z shadow dropem, Mario i jakąś niespodzianką z premierą 3 miesiące później i bombą na okres świąteczny. Gdy konkurencja nie ma co pokazać, albo rzuci jakimś zbugowanym średniakiem-multiplatformą, to Nintendo wydaje perełki, a do tego zawsze ma coś w zanadrzu, co czeka na okienko wydawnicze. Tak to się robi Olać ten wyścig technologiczny, dla mnie każda generacja mogłaby trwać 10 lat. Przypomnijcie sobie ile kiedyś gier wydawało Rockstar, czy ND, a ile wydają teraz? GTA5 po raz trzeci i GTA marną kolekcję, albo TLOU po raz trzeci, TLOU, remaster, remake. Devi nie nadążają za tym śmiesznym postępem, graficzka, graficzka, graficzka, a na fizykę, czy konkretne AI wyjebane. Zelda Król. Edytowane 20 kwietnia 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał: Przecież dlc horizon bs zmiażdżyło konkurencję. Odejmij motywy LGBT i oceny za graficzkę i wychodzi dlc 5/10
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l 1 minutę temu, Daffy napisał: Odejmij motywy LGBT i oceny za graficzkę i wychodzi dlc 5/10 Odjąć IQ botów i dalej zostaje 80. Edytowane 20 kwietnia 20232 l przez Donatello1991
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l Nie no, jakby MS wydał grę 1st party o tak niskiej ocenie to byłby płacz. Jednak niektórzy to nie mają żadnych standardów.
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l https://www.gry-online.pl/newsroom/blizzard-traci-pracownikow-powstaje-plan-kryzysowy/zd24bc2 czujecie na takie szambo chcieć wyjebać 68 mld ? W sumie w xgs burdel to trafi swój na swego.