Opublikowano 15 maja 20231 r Teraz tylko czekać na marudzenie i niezadowolenie Paolo San na legalu w temacie elfów a Metroidy oczywiście wersje 3D >>>>> 2D
Opublikowano 15 maja 20231 r 1 minutę temu, Daddy napisał: a Metroidy oczywiście wersje 3D >>>>> 2D slodki jezu
Opublikowano 15 maja 20231 r 45 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Mowisz o TYM totk? Daj znać, czy tym razem świat gry nie jest w 90% zaludniony tymi samymi 3 przeciwnikami w różnych kolorach
Opublikowano 15 maja 20231 r 8 minut temu, SnoD napisał: Daj znać, czy tym razem świat gry nie jest w 90% zaludniony tymi samymi 3 przeciwnikami w różnych kolorach Jest lepiej, pod każdym względem, świat jest też bardziej bogaty w atrakcje i praktycznie co krok coś jest, a nie tylko setny korok pod kamieniem
Opublikowano 15 maja 20231 r Wczoraj zacząłem grać w BOTW i zaliczyłem pierwszą ubi wieże niesamowita gra.
Opublikowano 15 maja 20231 r 7 minutes ago, messer88 said: Wczoraj zacząłem grać w BOTW i zaliczyłem pierwszą ubi wieże niesamowita gra. morda 10 na 10 i nie chce słuchać ani słowa krytyki ani widzieć haniebnej oceny 9/10
Opublikowano 15 maja 20231 r 22 minuty temu, Czoperrr napisał: 10 na 10 i nie chce słuchać ani słowa krytyki ani widzieć haniebnej oceny 9/10 Możesz ją jebać i nazywać grą 9/10 pod warunkiem że zamówisz kolekcjonerkę drugiej części nabijając kieszeń Pana Nintendo
Opublikowano 15 maja 20231 r Film już zarobił 1.2mld zielonych, teraz totk pewnie sprzeda się w chorych ilościach. Słupki to raczej mają wysokie tam w księgowości Nintendo xd
Opublikowano 15 maja 20231 r Byłem na filmie, polecam jest klimat, no ale taki fast food dla zabicia czasu.
Opublikowano 15 maja 20231 r Potwierdzam, ale taki raczej miał być w założeniach. Ale ilość smaczków z uniwersum jest niesamowita, dla oglądania i wyłapywania tego wszystkiego nawet warto się wybrać.
Opublikowano 15 maja 20231 r 14 minut temu, aph napisał: Byłem na filmie, polecam jest klimat, no ale taki fast food dla zabicia czasu. Szkoda, bo miałem nadzieje że film o Mario okaże się ambitnym przedstawicielem kina alternatywnego w stylu filmów Federico Felliniego
Opublikowano 15 maja 20231 r Cytat Jest tak samo, nie wolno się zbliżać zbyt do ekranu, ale z 2 metrów jest pięknie. Fagi w formie. Zakrzywienie rzeczywistości w 2023 jak w 2015
Opublikowano 15 maja 20231 r 31 minut temu, oFi napisał: Fagi w formie. Zakrzywienie rzeczywistości w 2023 jak w 2015 Tobie się mózg zlasował od tych pikseli i klatek. Chyba zapomniałeś czym powinny być gry?
Opublikowano 15 maja 20231 r Teraz, Paolo de Vesir napisał: Nie no, akurat ma rację. Switch na TV wygląda jak gówno. Raz w życiu odpaliłem gre na tv, xeno2, no nie polecam
Opublikowano 15 maja 20231 r 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Nie no, akurat ma rację. Switch na TV wygląda jak gówno. Co z Wami? Kiedyś napierdalaliście na PSXie, gdzie piksele, aż szczypały w oczy, a spadki to była normalność i było gites, gdy teraz wymagacie nie wiadomo czego od 0.3 klopsów? O brak fizyki to się jakoś nie sapiecie, że wszystko jest takie mało naturalne, bądź że oponenci są durni jak manekiny w sklepach. Przecież to jest jakiś mega wyczyn programistów, co oni osiągnęli na poczciwym Switchu i to bez bugów, crashy itp.. Spoiler Nawet mi Was nie żal. Edytowane 15 maja 20231 r przez zdrowywariat
Opublikowano 15 maja 20231 r Switch na full hd spoko luzik, switch na 4k w większości przypadków xddd.
Opublikowano 15 maja 20231 r 1 minutę temu, zdrowywariat napisał: Co z Wami? Kiedyś napierdalaliście na PSXie, gdzie piksele, aż szczypały w oczy, a spadki to była normalność i było gites, gdy teraz wymagacie nie wiadomo czego od 0.3 klopsów? rok 2000 dawno minął
Opublikowano 15 maja 20231 r 1 minutę temu, zdrowywariat napisał: Co z Wami? Kiedyś napierdalaliście na PSXie, gdzie piksele, aż szczypały w oczy, a spadki to była normalność i było gites, gdy teraz wymagacie nie wiadomo czego od 0.3 klopsów? Jak ta funkcja nie działa to po co ją reklamować/implementować? XOS też miał upscalling 4K, ale nikt o zdrowych zmysłach nie traktował tej konsoli jako dedykowanej ekranom 4K. Identycznie jest ze Switchem. Może jak ktoś ma podłączonego Pstryka pod monitor FHD, bez HDR-u to da się przeżyć, ale w salonach 4K jest od dawna standardem.
Opublikowano 15 maja 20231 r Gry mają bawić przede wszystkim, a TOTK jest synonim dobrej zabawy, jeśli kogoś bolą oczy to ma wybór (może grać w trybie przenośnym). Powtórzę się, gry mają bawić, ale co Wy o tym możecie wiedzieć jak jesteście zajęci liczeniem pikseli, klatek i czekacie na obiecane dobre gry przez Spencera. Czy pisałem, że nawet mi Was nie żal? To dodam jeszcze, że na waszym miejscu pierdolnąłbym tym hobby i zajął się hodowlą jedwabników. Edytowane 15 maja 20231 r przez zdrowywariat
Opublikowano 15 maja 20231 r na xboxach dobrobyt Spencer dostarcza bomby, dopiero co perła od Arkane a zaraz w najlepszej usłudze dla prawdziwych graczy CAR MECHANIC SIMULATOR tyle gier że można nie nadążyć z ogrywaniem
Opublikowano 15 maja 20231 r 16 godzin temu, drozdu7 napisał: Po niecałych dwóch miesiącach użytkowania ps5, ograniu Ragnaroka i Tlou2, nie powiem że żałuję ale jeśli ktoś myśli że to są jakieś nieosiągalne np dla multiplatform rzeczy.. no to chyba nie. Teraz lecę Death Stranding i narazie gameplay ciekawy, trochę inny ale wśród konsol to tylko PS5 jest tym sprzętem gdzie ograsz takie ociekające grubym hajsem exy aby nacieszyć oko i multiplatformy. Lepiej posłuchać OST z God of Wara niż grać w ?exy? na Xbox jeśli jakiekolwiek są Tak, tak wiem Hi-Fi Rush jest
Opublikowano 15 maja 20231 r Klalny od xboxa i plejbeki coś szczekają o dobrych grach wideo? Urocze odpodpalcie tatuśka wojny albo alohe to wam sony powie jak zrobić zagadki bo ma was za idiotów nie żeby się mylili hehe
Opublikowano 15 maja 20231 r Dupcio taki dobry w zagadki jesteś? No to masz Batmanie: Co to jest: małe, czarne i puka?
Opublikowano 15 maja 20231 r 38 minut temu, zdrowywariat napisał: Gry mają bawić przede wszystkim, a TOTK jest synonim dobrej zabawy, jeśli kogoś bolą oczy to ma wybór (może grać w trybie przenośnym). Powtórzę się, gry mają bawić, ale co Wy o tym możecie wiedzieć jak jesteście zajęci liczeniem pikseli, klatek i czekacie na obiecane dobre gry przez Spencera. Dobra, ale jakie to ma znaczenie w ujęciu tego, że Switch na dowolnym, niestarszym niż 15 lat telewizorze wygląda jak jebane gówno?