Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma szans Krzysiu :/ Jeśli szukasz prawdziwie konsolowego doświadczenia z setkami gier najwyższej jakości polecam dla Ciebie zakup kombajnu ze stajni BIG N

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
15 minut temu, Pupcio napisał:

Nie ma szans Krzysiu :/ Jeśli szukasz prawdziwie konsolowego doświadczenia z setkami gier najwyższej jakości polecam dla Ciebie zakup kombajnu ze stajni BIG N

Oni to rzeczywiście pokazali najwięcej ostatnio, Pikmin 4 qrwa xD. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano
12 minut temu, Pupcio napisał:

Najwyższej jakości

:gachigasm:

Sorry pupcio ale zostałeś zidonktryzowany a nawet nie jesteś jeszcze przed 40tką. Ciekawe jak przebiegała inicjacja...

Opublikowano

Jeśli chodzi o Switcha to ja mam przecież :frog: w ogóle co to jest kurwa FOAMSTARS? Jak się czują ludzie, którzy pracują przy takim badziewiu. Czy w gamedevie to jest odpowiednik pracy w call center i oszukiwanie emerytów?

Opublikowano
3 minuty temu, oFi napisał:

Najwyższej jakości

:gachigasm:

Sorry pupcio ale zostałeś zidonktryzowany a nawet nie jesteś jeszcze przed 40tką. Ciekawe jak przebiegała inicjacja...

Big N skończyło się na Zelda DLC w tym roku. 

Opublikowano
5 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

FF XVI jeszcze w tym zapomnianym przez Boga kąciku rpg xd

przeciez tam się wiecej dzieje niz w dziale xboxa

Opublikowano
18 minut temu, Shen napisał:

przeciez tam się wiecej dzieje niz w dziale xboxa

A to, to nie sztuka akurat. 

Opublikowano
31 minut temu, Krzysztof93 napisał:

w ogóle co to jest kurwa FOAMSTARS? 

Podroba splatona od SE, crossgen to wyglada jak wyglada. 

@messer88 bo nie wszystkie RPGI sa tam, jakby byly to bylby jeden z bardziej obleganych tematow.

Edytowane przez aph

Opublikowano

Właśnie gdzie powinny być te wszystkie Finalowe exy na Niebieską potęgę? W dziale Sony, czy RPG :D? Są w dziale RPG. 

Opublikowano

Zielone kundle powochają co najwyżej dupe następcy królów rpg z krwi i kości czyli baldurów? Nie jestem zdziwiony :) Srakfield to co najwyżej rpgowy niedorozwinięty uposledzeniec, a nie rpg kiedy zestawimy go z baldurem 3. Kwintesencja gatunku tylko na playstation :)

Opublikowano

Czemu temat Starfield jest w dziale xbox, a nie RPG? Tak jak poprzednie gry bughtesdy?

@Square coś wiesz na ten temat?

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał:

Szkalują niebieskich na forum. 

Podwójne standardy, niestety, ale tak to jest, jak ma się za sąsiadów, zielonych, niepełnosprawnych umysłowo.

Opublikowano

Niebieskich szkalują xDDDDDD Tak samo prześladowana grupa jak chrześcijanie w Polsce :kekw:

Opublikowano
8 minut temu, Bzduras napisał:

Niebieskich szkalują xDDDDDD Tak samo prześladowana grupa jak chrześcijanie w Polsce :kekw:

Żeby nie było mowy o nienawiść, to proszę przenieść temat starfielda do działu rpg, bo jak nie, to sprawa będzie zgłoszona do fundacji Nigdy Więcej.

Stop wykluczeniu, stop prześladowaniu, stop nienawiści. Demokracja, równe prawa dla wszystkich.

ZWYCIĘŻYMY, ZWYCIĘŻYMY!!!11

Opublikowano

Będzie w tym samym rzucie co przeniesienie tematów gierkek sonki które wyszły na PC do multiplatform, ale nie wiem czy moderatorzy dostają adekwatne wynagrodzenie do ilości roboty jaka się z tym wiąże xD

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Będzie w tym samym rzucie co przeniesienie tematów gierkek sonki które wyszły na PC do multiplatform, ale nie wiem czy moderatorzy dostają adekwatne wynagrodzenie do ilości roboty jaka się z tym wiąże xD

Jaki fikołek :pawel: Możemy iść tą drogą, przy okazji zlikwidujemy dział xbox.

Powiedz mi, z jakiego powodu starfield jest w dziale xbox, skoro to RPG i od takich gier mamy jest odpowiedni dział, gdzie znajduje się tam FFXVI.

Opublikowano
  • Autor
25 minut temu, YETI napisał:

Czemu temat Starfield jest w dziale xbox, a nie RPG? Tak jak poprzednie gry bughtesdy?

@Square coś wiesz na ten temat?

Bo nikomu nie przeszkadzał? Można przenieść aby się trzymać ram.

Opublikowano

Dobra, klapy, premiera Gay Fantasy 16 za pasem, czas na MANEWR BEŁCHATOWSKI :balon: 

Czyli taktyczną ucieczkę niebieskich kundli z forum, żeby nie wydało się, że żaden z nich tego badzewia nie kupił :reggie:

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Trzebaby zacząć od przeniesienia wszystkich 126 Finali do działu Final Fantasy...

https://thefinalfantasy.net/games/

Opublikowano

Chuj mnie to obchodzi, bo nie ja zakładałem temat :lapka: Dla mnie może być i w kogutach domowych jeśli tak bardzo cię to uwiera

1 minutę temu, YETI napisał:

Możemy iść tą drogą, przy okazji zlikwidujemy dział xbox.

Zostaw tematy do pogadanek i deal. A nie, przecież to nie od ciebie zalezy, a moderka chyba nie spełnia chorych zachcianek bo nie mają tego w umowie

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał:

Bo nikomu nie przeszkadzał? Można przenieść aby się trzymać ram.

Jakiś porządek chyba tu panuje? Strafiled do działu RPG, tam gdzie jego miejsce, no chyba że zostaje w dziale xbxox, to przy okazji można przenieść temat FFXVI, Demons Souls, Bloodborne i kilku innych gier do działu PlayStation.

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Jakiś porządek chyba tu panuje? Strafiled do działu RPG, tam gdzie jego miejsce, no chyba że zostaje w dziale xbxox, to przy okazji można przenieść temat FFXVI, Demons Souls, Bloodborne i kilku innych gier do działu PlayStation.

Akurat jak już jest taka merytoryczna rozmowa, to zgadzam się, ale osobny dział Final Fantasy powinien istnieć jednak w multiplatformach.