Opublikowano 23 czerwca 20222 l Spodziewałem się, że klapy zrobią fikołka mentalnego jak tylko się pojawi abonament Sony, ale nie sądziłem że wyjebią się tak widowiskowo na swój głupi ryj xD
Opublikowano 23 czerwca 20222 l moze w koncu zaczniecie grac w gry, a nie tylko zazdroscicie nam gamepassa
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 7 minut temu, Ins napisał: Spodziewałem się, że klapy zrobią fikołka mentalnego jak tylko się pojawi abonament Sony, ale nie sądziłem że wyjebią się tak widowiskowo na swój głupi ryj xD Bo nie ogarniasz podstawowej różnicy jak 90% zazdrosnych botów. pS + premium to tylko dla nas dodatek do wielkich gier AAA a wy boty traktujecie GPU jako jedyną opcje, może jedna lub dwie osoby z zielonych kupi Forze w pudełku ale nawet w waszym środowisku zostanie wyśmiana, No bo jakto płacić? Jak można za darmo za 4 zł z multi kont? Serio nie ogarnięcie różnicy. Sony nie reklamuje PS+ jako JEDYNEJ drogi, ma VR2, gry AAA, pudełka, Dual Sense i jako dodatek 3 warianty Ps+ czy to konsola idealna? Napewno jeżeli chodzi o wybory. ps. Wczoraj odpalam GPU No jest taka chujnia że aż przykro, Assassin zamiast chociaż Odyseja to dali Egipt (na Ps+ od razu Valhalla najnowsza!), zamiast FC6 wjebali FC5, starocie już dawno ograne, reszta to jakaś chujnia i popierdolki, zaczynam i po godzinie wyłączam bo kurwa tak wciągają jak facet w łódce odpaliłem nawet Halo Infinite a tam zero zmian, zero nowych map No kurwa to samo co grałem w grudniu Edytowane 23 czerwca 20222 l przez Whisker
Opublikowano 23 czerwca 20222 l jak ktos ma wybor i kupuje playstation, zeby grac w dynasty warriors to powinien zostac ubezwłasnowolniony
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 16 minutes ago, Mendrek said: Sam nie wiem co lepsze dzisiaj. Czy to, że usługa PS Plus Premium jest tak dobra, czy to że tak chwalony przez bociarnie gamepass został w jeden dzień zdominowany przez konkurencję z Sony. Ale odrobinę szacunku to jednak wam zwrócę drogie boty. Jesteście twardzi zawodnicy. Po tylu upokorzeniach, porażkach i posuch ex'owych od czasu poprzedniej generacji, wciąż macie odwagę się tu pokazywać i nawet próbować bronić Xboxa. Kurcze, ja bym nie dał rady, kupiłbym PlayStation i udawał że nie miałem Xboxa, co by ratować resztki honoru... najśmieszniejsze jest to, że Ty nadal sonki nie kupiłeś. 25 minutes ago, Popi said: Ty żeś zwierzaku sam ciągnął kody z Brazyli i w ogóle jesteś podwójny agent bo się nie umiesz określić taka typowa szwajcaria w zależności od dnia co tam wypłynie na dany dzień z danego obozu, jak poniedziałek to sonka bee, jak wtorek to Spencer król jak środa to jednak shitpas z gierkami na komórkę a jak piątek to sonka to sonka. Walić te random, nabij więcej platyn w gówno gierkach za dolara
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Ja piehdole xd xd do dziś myślałem że siostra i brat w pogoni za szczurami tylko na xkundla będzie xd patrzcie jak te xćwoki ładują kasę w pr xd xd sytuacja podobna do psychoszczura w, gdzie też boty i ms robiły narrację że to ich ex, a wyszła na sonki. Beka w uj z debili. Zara się okaże po dobrym riserczu, że tylko forza o starfield przez jakiś czas tylko na xszmacie xd
Opublikowano 23 czerwca 20222 l xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Co za jakość na tej Sonce, co za usluga wszyscy zagrajmerzy zadowoleni ponownie dzięki wielkiemu Sony Mogłem jednak grać w tego RDR na dual(bez)sensie w 640p w streamingu to jak lamus gram w darmowego remastera i rozwalam banki zombiakom za 18 zł z POLSKIEGO sklepu.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Szkoda że śmieć plus zdechło zanim ruszyło, zawsze to mogła być marna ale jakaś odpowiedź na XGP a tak teraz klapy zostały do 2025 z dlc do kratosiaka i gorszymi mulitplatformami za 350zł przejebana mają niebieskie frajery ale mi ich nie żal https://www.gamesradar.com/xbox-series-xs-outsell-ps5-in-japan-for-the-second-time/ XBOX znowu rozjebał plejkurwe 4.5 bez gier w KKW, to już tradycja nic dziwnego że MISTRZU KOJIMA spierdolił z niebieskiej tonącej łajby
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Sony takie dobre, ze gry w plusie na 2 tygodnie są Sonowcy wyscigowcy wiecznie żywi
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Kto chce to zdąży ograć shadow warrior 3. Ja i tak zaczynam od sierpnia dopiero nowego plusa, więc mnie ominie to że już gry jakieś wypadną.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 3 hours ago, Mendrek said: Sam nie wiem co lepsze dzisiaj. Czy to, że usługa PS Plus Premium jest tak dobra, czy to że tak chwalony przez bociarnie gamepass został w jeden dzień zdominowany przez konkurencję z Sony. Ale odrobinę szacunku to jednak wam zwrócę drogie boty. Jesteście twardzi zawodnicy. Po tylu upokorzeniach, porażkach i posuch ex'owych od czasu poprzedniej generacji, wciąż macie odwagę się tu pokazywać i nawet próbować bronić Xboxa. Kurcze, ja bym nie dał rady, kupiłbym PlayStation i udawał że nie miałem Xboxa, co by ratować resztki honoru... Co wniej takiego dobrego? Fakt,ze: - Placisz za granie w stare gry bo sony ci nie pozwoli wkladac plyty z ps3/2/ps one? - 81 gier ktore sa dostepne tylko w US - Wycofanie zdrapek na ps+ z sprzedazy
Opublikowano 24 czerwca 20222 l Jeśli Ragnarok będzie w październiku to dodatkowo całkowicie zayebie MS w tym roku, bo nikt nawet nie zauważy Scorna czy Plague, który sobie ms przypisał jako ex. To będzie K.O stulecia.
Opublikowano 24 czerwca 20222 l No właśnie trzeba zaznaczyc że Plague wyjdzie też w lepszej wersji na PS5 z wykorzystaniem Dual Sense i 3D Audio
Opublikowano 24 czerwca 20222 l Tekkenik niczym na salonach gier a jakie bijatyki w GPU w takiej skali retro?
Opublikowano 24 czerwca 20222 l 1 minutę temu, Bzduras napisał: Srogi nextgen sebastianie Multimedialny kombajn
Opublikowano 24 czerwca 20222 l 2 minuty temu, Whisker napisał: Multimedialny kombajn który nie odpala płyt CD
Opublikowano 24 czerwca 20222 l 8 minut temu, ASX napisał: który nie odpala płyt CD moze jeszcze kasety ma odpalac? mamy 2022 rok
Opublikowano 24 czerwca 20222 l 15 minutes ago, Whisker said: Tekkenik niczym na salonach gier a jakie bijatyki w GPU w takiej skali retro?