Opublikowano 21 lipca 20231 r 4 godziny temu, jimmyyy8 napisał: Ktoś tu się jarał padzikiem ze Starfielda? Tak wygląda król gówno. Fix 500 strona, więc prawda Edytowane 21 lipca 20231 r przez Shago
Opublikowano 21 lipca 20231 r Niedaleko pada jabłko od jabłoni Jak słusznie zauważyłeś: nie ma przypadków, są tylko znaki
Opublikowano 21 lipca 20231 r Tworcy quantum error ladnie toczą beke z zielonego smiecia nie dość, że najwolniejszy dysk co nie wyrabia z wczytywaniem danych to jeszcze ten ziemniak do kompletu Edytowane 21 lipca 20231 r przez PanKamil
Opublikowano 22 lipca 20231 r Nie chcę tu pisać jebie mnie całe to klaunowanie w CW ale jak widzę jaranko w dziale Sony nowym tabletem z doklejonymi padami to nie mogę przejść obojętnie. Cytat Coraz bardziej mi się to podoba, returnal na hamaku, poboczne zadania z ff16 na kibelku. To są jednak pierdolone zwierzęta. Przecież nie dość, że gówno to nawet nie będzie to natywne granie. Szykuje się kolejny gadżetowy sukces playstation po VR.
Opublikowano 22 lipca 20231 r 11 minut temu, devilbot napisał: Nie chcę tu pisać jebie mnie całe to klaunowanie w CW ale jak widzę jaranko w dziale Sony nowym tabletem z doklejonymi padami to nie mogę przejść obojętnie. To są jednak pierdolone zwierzęta. Przecież nie dość, że gówno to nawet nie będzie to natywne granie. Szykuje się kolejny gadżetowy sukces playstation po VR. A przypadkiem fhd na 8 calach nie wygląda lepiej niż 4k na 65? Ślina była bardzo pożywna, dziękuję.
Opublikowano 22 lipca 20231 r Godzinę temu, devilbot napisał: Nie chcę tu pisać jebie mnie całe to klaunowanie w CW ale jak widzę jaranko w dziale Sony nowym tabletem z doklejonymi padami to nie mogę przejść obojętnie. To są jednak pierdolone zwierzęta. Przecież nie dość, że gówno to nawet nie będzie to natywne granie. Szykuje się kolejny gadżetowy sukces playstation po VR. To co powiedzieć na jaranko sd tablecikiem z doczepianymi plastikowymi padzikami w dziale Switcha?
Opublikowano 22 lipca 20231 r 2 minuty temu, izon napisał: To co powiedzieć na jaranko sd tablecikiem z doczepianymi plastikowymi padzikami w dziale Switcha? może to że to konsola do gier a nie ekran służący do podtarcia dupy?
Opublikowano 22 lipca 20231 r Jeśli telefon z kosza w biedronce jest bardziej wydajny niż switch to jak można to plastikowe gowno nazywać konsola?
Opublikowano 22 lipca 20231 r Jaki ból dupy klapeuszy że konsola totalna o mocy pralki co miesiąc dostarcza sztosa, a kurvaa pięć same rozczarowania bez gier, a zaraz ryan im w dupala zapoda ps5pro bo już się ten oczyszczacz powietrza dusi, a exel nie zgadza.
Opublikowano 22 lipca 20231 r 6 godzin temu, devilbot napisał: Nie chcę tu pisać jebie mnie całe to klaunowanie w CW ale jak widzę jaranko w dziale Sony nowym tabletem z doklejonymi padami to nie mogę przejść obojętnie. To są jednak pierdolone zwierzęta. Przecież nie dość, że gówno to nawet nie będzie to natywne granie. Szykuje się kolejny gadżetowy sukces playstation po VR. Z tym remote play to różnie bywa, ale każdy co jakiś czas próbuje
Opublikowano 23 lipca 20231 r W dniu 21.07.2023 o 20:20, PanKamil napisał: Tworcy quantum error ladnie toczą beke z zielonego smiecia nie dość, że najwolniejszy dysk co nie wyrabia z wczytywaniem danych to jeszcze ten ziemniak do kompletu A oto gameplay z tego nextgenowego sztosa, wykorzystującego w moc SSD PS5. robili grę o ktorej pamietały jedynie matki developerów, więc prawdopodobnie doszli do wniosku że zrobienie CW na Twitterze da im trochę rozgłosu. I jak widać strategia ta okazala się skuteczna, więc profit
Opublikowano 23 lipca 20231 r Jak zwykle zielone ameby na informacje o tym, że xbox to elektrosmiec miotają się po ścianach z poduszek w swoich izolatkach i tak wygląda o wiele lepiej niż 99% gowna że śmieciary no i w sumie zabawne, ze tworcy gier musza się miotać przy optymalizacji aby w ogóle moc odpalić quantum error czy baldurs gate 3. Wolny dysk ssd i ziemniak robią to co do nich należy czyli hamują generacje w zielonym kurwidolku.
Opublikowano 23 lipca 20231 r Ej, a kamilek wbije platynkę w tym kłantum briku, jak myślicie? Bo mi się wydaje, że skoro eksik to nieważne jak chujowa gierka - trofiki musowo muszą być jak na warriors of the world przystało, co nie? Czy może standardowo będzie biczowanie się tym gównem przez trzy dni po premierze, a zagrają ze dwie osoby z forum? OTO JEST PYTANIE
Opublikowano 23 lipca 20231 r Niektóre klapersy dopiero TLOU2 pokończyły tak więc to Kłanto może na PS6 Spoiler pro
Opublikowano 23 lipca 20231 r Z tym że to nawet nie jest eksik i gra wychodzi też na PC i Xboxa. Tak jak pisałem jeszcze niedawno nikt o tej grze nie pamiętał, twórcy było całkowicie anonimowi a ich ostatnia gra Kinga od Lorn z 2020 r. dorobiła się jednej recenzji na Opencritic i Metacritic, tak bardzo nikogo nie obchodziła. Więc przy okazji nowej gry twórcy postanowili zyskać trochę rozgłosu kontrowersyjnymi wpisami Twitterze i sam fakt że piszemy na tym forum o niej, świadczy że strategia ta najwyraźniej okazała się skuteczna, bo o grze o której jeszcze niedawno nikt nie słyszał zrobiło się głośno.
Opublikowano 23 lipca 20231 r Małe studio to może sobie pozwolić na mówienie niepoprawnie politycznej prawdy, o której wiedzą też duzi, ale korpo-regulamin im zabrania tego ogłaszać. Xbox to padaka - pod względem hardware i software
Opublikowano 23 lipca 20231 r O quantum error to było głośno jeszcze przed premierą ps5 ale zielone ameby żyją w równoległej rzeczywistości i znają każde gówno do śmieciary a nie słyszały o quantum error nie dla elektro śmiecia z za wolnym dyskiem i ziemniakiem. Jebany zielony hamulcowy generacji, gdyby nie ten syf to gry byłyby 100 x razy lepsze technicznie. Teraz trzeba je skalować w dół żeby dały radę je odpalić i cierpią wszystkie sprzety. Edytowane 23 lipca 20231 r przez PanKamil