Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
4 godziny temu, jimmyyy8 napisał:

Ktoś tu się jarał padzikiem ze Starfielda?

Tak wygląda król  gówno.

b9228bebb0a5eff2aefe.thumb.webp.26f045697d957118bbdba1ef57d6721d.webp

Fix :)

500 strona, więc prawda :obama:

Edytowane przez Shago

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 620,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Niedaleko pada jabłko od jabłoni :) Jak słusznie zauważyłeś: nie ma przypadków, są tylko znaki

gamertag.JPG

Opublikowano

Tworcy quantum error ladnie toczą beke z zielonego smiecia:kekw:  nie dość, że najwolniejszy dysk co nie wyrabia z wczytywaniem danych to jeszcze ten ziemniak do kompletu:kekw:

Screenshot_20230721_202205_Twitter.jpg

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Series S zaczyna powoli gryźć w tyłek,hehe....

Opublikowano

Nie chcę tu pisać jebie mnie całe to klaunowanie w CW ale jak widzę jaranko w dziale Sony nowym tabletem z doklejonymi padami to nie mogę przejść obojętnie.

Cytat

Coraz bardziej mi się to podoba, returnal na hamaku, poboczne zadania z ff16 na kibelku.

To są jednak pierdolone zwierzęta. Przecież nie dość, że gówno to nawet nie będzie to natywne granie.

Szykuje się kolejny gadżetowy sukces playstation po VR.

the-rock-spit.gif.16402934301bf50885cd3c28ffaabddf.gif

Opublikowano
11 minut temu, devilbot napisał:

Nie chcę tu pisać jebie mnie całe to klaunowanie w CW ale jak widzę jaranko w dziale Sony nowym tabletem z doklejonymi padami to nie mogę przejść obojętnie.

To są jednak pierdolone zwierzęta. Przecież nie dość, że gówno to nawet nie będzie to natywne granie.

A przypadkiem fhd na 8 calach nie wygląda lepiej niż 4k na 65?

Ślina była bardzo pożywna, dziękuję.

Opublikowano
Godzinę temu, devilbot napisał:

To co powiedzieć na jaranko sd tablecikiem z doczepianymi plastikowymi padzikami w dziale Switcha? :reggie:

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

To co powiedzieć na jaranko sd tablecikiem z doczepianymi plastikowymi padzikami w dziale Switcha? :reggie:

może to że to konsola do gier a nie ekran służący do podtarcia dupy? :) 

Opublikowano

Jeśli telefon z kosza w biedronce jest bardziej wydajny niż switch to jak można to plastikowe gowno nazywać konsola? 

Opublikowano

Duszę konsol tworzą gry wideo a nie moc :) 

Opublikowano

Jaki ból dupy klapeuszy że konsola totalna o mocy pralki co miesiąc dostarcza sztosa, a kurvaa pięć same rozczarowania bez gier, a zaraz ryan im w dupala zapoda ps5pro bo już się ten oczyszczacz powietrza dusi, a exel nie zgadza.

Opublikowano
6 godzin temu, devilbot napisał:

Z tym remote play to różnie bywa, ale każdy co jakiś czas próbuje ;)

Opublikowano
W dniu 21.07.2023 o 20:20, PanKamil napisał:

Tworcy quantum error ladnie toczą beke z zielonego smiecia:kekw:  nie dość, że najwolniejszy dysk co nie wyrabia z wczytywaniem danych to jeszcze ten ziemniak do kompletu:kekw:

Screenshot_20230721_202205_Twitter.jpg

A oto gameplay z tego nextgenowego sztosa, wykorzystującego w  moc SSD PS5.

robili grę o ktorej pamietały jedynie matki developerów, więc prawdopodobnie doszli do wniosku że zrobienie CW na Twitterze da im trochę rozgłosu. I jak widać strategia ta okazala się skuteczna, więc profit

Opublikowano

Jak zwykle zielone ameby na informacje o tym, że xbox to elektrosmiec miotają się po ścianach z poduszek w swoich izolatkach :)

i tak wygląda o wiele lepiej niż 99% gowna że śmieciary :kekw: 

no i w sumie zabawne, ze tworcy gier musza się miotać przy optymalizacji aby w ogóle moc odpalić quantum error czy baldurs gate 3. Wolny dysk ssd i ziemniak robią to co do nich należy czyli hamują generacje w zielonym kurwidolku.

Opublikowano

Ej, a kamilek wbije platynkę w tym kłantum briku, jak myślicie? Bo mi się wydaje, że skoro eksik to nieważne jak chujowa gierka - trofiki musowo muszą być jak na warriors of the world przystało, co nie? Czy może standardowo będzie biczowanie się tym gównem przez trzy dni po premierze, a zagrają ze dwie osoby z forum? OTO JEST PYTANIE

Opublikowano

Z tym że to nawet nie jest eksik i gra wychodzi też na PC i Xboxa. 

Tak jak pisałem jeszcze niedawno nikt o tej grze nie pamiętał, twórcy było całkowicie anonimowi a ich ostatnia gra Kinga od Lorn z 2020 r. dorobiła się jednej recenzji na Opencritic i Metacritic, tak bardzo nikogo nie obchodziła. 

Więc przy okazji nowej gry twórcy postanowili zyskać trochę rozgłosu kontrowersyjnymi wpisami Twitterze i sam fakt że piszemy na tym forum o niej, świadczy że strategia ta najwyraźniej okazała się skuteczna, bo o grze o której jeszcze niedawno nikt nie słyszał zrobiło się głośno. 

Opublikowano

Małe studio to może sobie pozwolić na mówienie niepoprawnie politycznej prawdy, o której wiedzą też duzi, ale korpo-regulamin im zabrania tego ogłaszać. Xbox to padaka - pod względem hardware i software ;)

Opublikowano

O quantum error to było głośno jeszcze przed premierą ps5 ale zielone ameby żyją w równoległej rzeczywistości i znają każde gówno do śmieciary a nie słyszały o quantum error :kekw: nie dla elektro śmiecia z za wolnym dyskiem i ziemniakiem. Jebany zielony hamulcowy generacji, gdyby nie ten syf to gry byłyby 100 x razy lepsze technicznie. Teraz trzeba je skalować w dół żeby dały radę je odpalić i cierpią wszystkie sprzety.:(

Edytowane przez PanKamil