Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 18 minut temu, Czoperrr napisał: Ale wiesz, że planety tak właśnie wyglądają? Ale wiesz ze gry rządzą się swoimi prawami?
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 3 minutes ago, Donatello1991 said: Ale wiesz ze gry rządzą się swoimi prawami? Ale wiesz, że w Starfield będą też planety bardziej urozmaicone i gdzie coś się będzie działo?
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Wyobraźcie sobie że gracie rpga z wątkiem głównym na kilkadziesiąt godzin, z setkami questow, rozbudowanymi lokacjami, miastami, kilkoma frakcjami do wyboru, w której można się wcielić w rolę przemytnika, pirata albo łowcę nagrod, budować własne statki kosmiczne, a was najbardziej interesuje bieganie przez kilkanaście minut po jednej z ponad 900 pustych planet. To tak jakby oceniać całego Masa Effecta po tym że wylądowało się na jednej z pustych planet i pojeździlo się Mako.
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 5 minut temu, ASX napisał: was najbardziej interesuje bieganie przez kilkanaście minut po jednej z ponad 900 pustych planet. a to po prostu nie chodzi o kity jakie wciskali jeszcze calkiem niedawno?
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 1 minutę temu, Shen napisał: a to po prostu nie chodzi o kity jakie wciskali jeszcze calkiem niedawno? jaki konkretnie kity?
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Wystarczyłoby żeby porozstawiali tam jakieś wieże i porozrzucali plecaki to już by było co robić a tak to lipa, nuda.
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 6 minut temu, Czoperrr napisał: Wystarczyłoby żeby porozstawiali tam jakieś wieże i porozrzucali plecaki to już by było co robić a tak to lipa, nuda. ale jest dużo kamieni, ambitniej mogliby coś pod nimi poukrywać najlepiej tak z 200 na planetę.
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Siedzą te klaperskie zjeby i nagrywają filmik jak przez 10h idą przed siebie, czyli w zasadzie robią to samo co w przeciętnym exie na Plejstejszona. Nota bene te 10h wystarczyło by na jego przejście i spacer do paczkomatu. Starfield dokładnie jak Kolodziejcziak w KO, papierek lakmusowy na klapersow, szał pizdy i szambiarka odpalona pełna para. Nie wiem, nie macie jakiejś petycji w necie do podpisania?
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 17 godzin temu, drozdu7 napisał: Chłopie nawet nie prowokuj ich bo Ci wyjadą z tymi riftami, rewolucyjnym wietrzyku z Tsushimy, bujaniu w Spidermanie czy relacji ojciec syn z gowa. Jest trochę tych perełek No ale to i tak więcej niż na tym zielonym rakowisku od 10 lat
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Gra, która daje ci wolnośc rozgrywki powoduje błyskawiczny critical error w klaperskich móżdżkach zniszczonych przez sony-the-game
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Już chwileczkę i weryfikacja. Oczywiście opinie graczy, bo recki bankowo podkupione.
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 58 minut temu, Czoperrr napisał: Ale wiesz, że planety tak właśnie wyglądają? Tak, że idziesz sobie 10 minut i nagle wyskakuje komunikat "cofnij się, tu jest niewidzialna ściana"? No to sprawa dla NASA to, że 999 planet będzie totalną nudną chujnią to już swoją drogą. RDR2 obrywało się na za długie animacje a tu kurwa puste wydmuszki będą EKSPLORACJĄ Zielone ameby dobrze wiedzą, że muszą bronić najważniejszej premiery na tego szrota nawet kosztem połykania tych splunięć które wypluł todd i udawać "nie, oni nigdzie nie kłamali"
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 2 godziny temu, drozdu7 napisał: Ciekawe jest że to akurat klapy przeczesują cały Internet by znaleźć jakieś leaki, gameplaye z gry którą mają w dupie, która będzie hujowa i na konsolę która przecież jest trupem. Tymczasem normalni użytkownicy Xboxa w spokoju sobie czekają bo co ma być to będzie Doskonały tytuł do następnego CW.
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Najlepsze w tym wszystkim jest to, że Xpadliniarze myślą, że ktokolwiek zazdrości im Starfielda to tak jakby zazdrościć koledze grubej żony z wąsem
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 1 minute ago, Krzysztof93 said: Najlepsze w tym wszystkim jest to, że Xpadliniarze myślą, że ktokolwiek zazdrości im Starfielda to tak jakby zazdrościć koledze grubej żony z wąsem ty na pewno zazdrościsz bo latasz po forum jak suczka z cieczką i piszesz o Starfieldzie.
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Uwaga Microsoft otworzył Akademię Dymania. Pierwsza pokazowa lekcja z udziałem całej zielonej społeczności została okrzyknięta dużym sukcesem.Phil zapowiedział, że to dopiero początek i można spodziewać się kolejnych pokazów dymania zielonych odbytów w niedługim czasie. Stay tuned https://lowcygier.pl/aktualnosci/microsoft-wycofal-xbox-game-pass-ultimate-za-4-zl-tuz-przed-premiera-starfielda/?fbclid=IwAR2Z1jegQ72F3Bit2LDJEuYJHX8vUjUwYNGuWildPPifMmvDyoLd59OsgAw
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 3 minuty temu, Czoperrr napisał: ty na pewno zazdrościsz bo latasz po forum jak suczka z cieczką i piszesz o Starfieldzie. ale ja sobie zagram w Starfielda 6 września. To jest niesamowite wśród Xpadliniarzy, że dzielą się na tych totalnie pokurwionych, którzy piszą o rozjebaniu niebieskiej śmieciary 4.5 przez mesjasza Starfielda i są ci mniej popierdoleni, którzy udają, że tych pierwszych wśród nich nie ma
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 6 minut temu, izon napisał: Uwaga Microsoft otworzył Akademię Dymania. Mamy pierwszego WYDYMANEGO xDDDDD No, ale akurat ten typ uwielbia być dymany W dniu 22.08.2023 o 18:44, izon napisał: Ja kupiłem dzisiaj kody jako przedłużający i za każde 3 mc golda wbiło mi 1,5 miesiąca ULTIMATE.
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Oj banieczka Starfielda nadmuchana na maxa, aż wszystkich telepie widzę. Kompletnie odwrotna sytuacja niż z BG3. Te leaki potwierdzają pewne obawy - jest trochę drętwo i wychodzą blefy Bethesdy. Może nie być mesjasza. Zagrać nie planuję, bo i nie mam na czym. Ale na czytanie recek i forumka browar już się chłodzi
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Ludzie pograjcie serio w bg3 we wrześniu a temu szrotowi dajcie czas.
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Godzinę temu, jimmyyy8 napisał: Oj banieczka Starfielda nadmuchana na maxa, aż wszystkich telepie widzę. Kompletnie odwrotna sytuacja niż z BG3. Te leaki potwierdzają pewne obawy - jest trochę drętwo i wychodzą blefy Bethesdy. Może nie być mesjasza. Zagrać nie planuję, bo i nie mam na czym. Ale na czytanie recek i forumka browar już się chłodzi Ode mnie na pewno wejdzie OBIEKTYWNA recenzja stanu faktycznego :D.
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Czekam na recenzję ludzi, którzy pisali że FFXVI GOTY mesjasz z nextgenową oprawą.
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Ten FF XVI to największy trolling tego roku. Powinienem żądać zwrotu pieniędzy od każdego klapa na tym forum