Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
3 minutes ago, Donatello1991 said:

Ale wiesz ze gry rządzą się swoimi prawami?

Ale wiesz, że w Starfield będą też planety bardziej urozmaicone i gdzie coś się będzie działo? 

Opublikowano

Wyobraźcie sobie że gracie rpga z wątkiem głównym na kilkadziesiąt godzin, z setkami questow, rozbudowanymi lokacjami, miastami, kilkoma frakcjami do wyboru, w której można się wcielić w rolę przemytnika, pirata albo łowcę nagrod, budować własne statki kosmiczne, a was najbardziej interesuje bieganie przez kilkanaście minut po jednej z ponad 900 pustych planet. 

To tak jakby oceniać całego Masa Effecta po tym że wylądowało się na jednej z pustych planet i pojeździlo się Mako. 

Opublikowano
5 minut temu, ASX napisał:

was najbardziej interesuje bieganie przez kilkanaście minut po jednej z ponad 900 pustych planet. 

a to po prostu nie chodzi o kity jakie wciskali jeszcze calkiem niedawno?

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał:

a to po prostu nie chodzi o kity jakie wciskali jeszcze calkiem niedawno?

jaki konkretnie kity?

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

jaki konkretnie kity?

takie

Przechwytywanie.JPG.d1d7f94362c405ab28d866b0f48c2359.JPG

Opublikowano
6 minut temu, Czoperrr napisał:

Wystarczyłoby żeby porozstawiali tam jakieś wieże i porozrzucali plecaki to już by było co robić a tak to lipa, nuda.

ale jest dużo kamieni, ambitniej mogliby coś pod nimi poukrywać najlepiej tak z 200 na planetę. 

Opublikowano

Siedzą te klaperskie zjeby i nagrywają filmik jak przez 10h idą przed siebie, czyli w zasadzie robią to samo co w przeciętnym exie na Plejstejszona. Nota bene te 10h wystarczyło by na jego przejście i spacer do paczkomatu.

Starfield dokładnie jak Kolodziejcziak w KO, papierek lakmusowy na klapersow, szał pizdy i szambiarka odpalona pełna para. Nie wiem, nie macie jakiejś petycji w necie do podpisania?

Opublikowano
17 godzin temu, drozdu7 napisał:

Chłopie nawet nie prowokuj ich bo Ci wyjadą z tymi riftami, rewolucyjnym wietrzyku z Tsushimy, bujaniu w Spidermanie czy relacji ojciec syn z gowa. Jest trochę tych perełek 

No ale to i tak więcej niż na tym zielonym rakowisku od 10 lat :kekw:

Opublikowano

Gra, która daje ci wolnośc rozgrywki powoduje błyskawiczny critical error w klaperskich móżdżkach zniszczonych przez sony-the-game :jim:

Opublikowano
58 minut temu, Czoperrr napisał:

Ale wiesz, że planety tak właśnie wyglądają? 

Tak, że idziesz sobie 10 minut i nagle wyskakuje komunikat "cofnij się, tu jest niewidzialna ściana"? No to sprawa dla NASA:rotfl:

to, że 999 planet będzie totalną nudną chujnią to już swoją drogą. RDR2 obrywało się na za długie animacje a tu kurwa puste wydmuszki będą EKSPLORACJĄ :pawel:

Zielone ameby dobrze wiedzą, że muszą bronić najważniejszej premiery na tego szrota nawet kosztem połykania tych splunięć które wypluł todd i udawać "nie, oni nigdzie nie kłamali" :dynia:

Opublikowano
2 godziny temu, drozdu7 napisał:

Ciekawe jest że to akurat klapy przeczesują cały Internet by znaleźć jakieś leaki, gameplaye z gry którą mają w dupie, która będzie hujowa i na konsolę która przecież jest trupem.

Tymczasem normalni użytkownicy Xboxa w spokoju sobie czekają bo co ma być to będzie 

Doskonały tytuł do następnego CW.

Opublikowano

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że Xpadliniarze myślą, że ktokolwiek zazdrości im Starfielda :kekw:  to tak jakby zazdrościć koledze grubej żony z wąsem

Opublikowano
1 minute ago, Krzysztof93 said:

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że Xpadliniarze myślą, że ktokolwiek zazdrości im Starfielda :kekw:  to tak jakby zazdrościć koledze grubej żony z wąsem

ty na pewno zazdrościsz bo latasz po forum jak suczka z cieczką i piszesz o Starfieldzie.

Opublikowano

Uwaga Microsoft otworzył Akademię Dymania. Pierwsza pokazowa lekcja z udziałem całej zielonej społeczności została okrzyknięta dużym sukcesem.Phil zapowiedział, że to dopiero początek i można spodziewać się kolejnych pokazów dymania zielonych odbytów w niedługim czasie. Stay tuned :asax:

https://lowcygier.pl/aktualnosci/microsoft-wycofal-xbox-game-pass-ultimate-za-4-zl-tuz-przed-premiera-starfielda/?fbclid=IwAR2Z1jegQ72F3Bit2LDJEuYJHX8vUjUwYNGuWildPPifMmvDyoLd59OsgAw

Opublikowano

cebulaki juz maja nabite szrotpassa do konca generacji

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

ty na pewno zazdrościsz bo latasz po forum jak suczka z cieczką i piszesz o Starfieldzie.

ale ja sobie zagram w Starfielda 6 września. To jest niesamowite wśród Xpadliniarzy, że dzielą się na tych totalnie pokurwionych, którzy piszą o rozjebaniu niebieskiej śmieciary 4.5 przez mesjasza Starfielda i są ci mniej popierdoleni, którzy udają, że tych pierwszych wśród nich nie ma :kekw:

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:

Uwaga Microsoft otworzył Akademię Dymania.

Mamy pierwszego WYDYMANEGO xDDDDD :leo:

No, ale akurat ten typ uwielbia być dymany :jim:

W dniu 22.08.2023 o 18:44, izon napisał:

Ja kupiłem dzisiaj kody jako przedłużający i za każde 3 mc golda wbiło mi 1,5 miesiąca ULTIMATE.

Opublikowano

Oj banieczka Starfielda nadmuchana na maxa, aż wszystkich telepie widzę. Kompletnie odwrotna sytuacja niż z BG3.

Te leaki potwierdzają pewne obawy - jest trochę drętwo i wychodzą blefy Bethesdy. Może nie być mesjasza. 

Zagrać nie planuję, bo i nie mam na czym. Ale na czytanie recek i forumka browar już się chłodzi :)

Opublikowano
Godzinę temu, jimmyyy8 napisał:

Oj banieczka Starfielda nadmuchana na maxa, aż wszystkich telepie widzę. Kompletnie odwrotna sytuacja niż z BG3.

Te leaki potwierdzają pewne obawy - jest trochę drętwo i wychodzą blefy Bethesdy. Może nie być mesjasza. 

Zagrać nie planuję, bo i nie mam na czym. Ale na czytanie recek i forumka browar już się chłodzi :)

Ode mnie na pewno wejdzie OBIEKTYWNA recenzja stanu faktycznego :D. 

Opublikowano

Czekam na recenzję ludzi, którzy pisali że FFXVI GOTY mesjasz z nextgenową oprawą.