Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Słuchaj klapów w sprawie gier i sprzętu czekolad to daleko nie zajedziesz
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Gorzej niz z cyberpunkiem nie moze byc, a 9 i 10 leciały od jebanych pismakow
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Wyciekła lista gier, która nie miała znakiem leakerów na premierę żadnych błędów: > CP2077 > Fallout 76 > No Man's Sky > GTA Trilogy Remastered > Redfall > Starfield
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Szykuje się zajebiata gierka a soniarze posucha i jedyne co na radarze to nudny SM2, o którym nikt nie chce gadać, bo to to samo co jedynka Temat FF XVI też umarł i nikt nawet nie chce o tej grze już gadać.
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 2 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Szykuje się zajebiata gierka a soniarze posucha i jedyne co na radarze to nudny SM2, o którym nikt nie chce gadać, bo to to samo co jedynka Temat FF XVI też umarł i nikt nawet nie chce o tej grze już gadać. To akurat kłamstwo.
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 4 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Szykuje się zajebiata gierka a soniarze posucha i jedyne co na radarze to nudny SM2, o którym nikt nie chce gadać, bo to to samo co jedynka nudny spider man a sprzeda sie kilka razy lepiej od crapfielda
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 17 minut temu, Donatello1991 napisał: Coraz więcej leaków i ten starfirld to bubel niezły się szykuje xd Nie wiem czy bubel czy nie, ciul z przerośniętymi grami ogólnie, ale ten filmik z tym guardem co podbija z tą nieistniejącą mimiką twarzy jest bardzo śmieszny xD
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 5 minut temu, Szermac napisał: Nie wiem czy bubel czy nie, ciul z przerośniętymi grami ogólnie, ale ten filmik z tym guardem co podbija z tą nieistniejącą mimiką twarzy jest bardzo śmieszny xD
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Nie no kurwa Ci teraz nie będą spali szukając leaków dobrze że w piątek już chyba recenzje więc coś tam będzie wiadomo
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r No ale co się dziwisz? 1. Najpierw mesjasz Forsraken, wszyscy wiemy jak to się skończyło 2. Następnie upośledzone gównofatnazy szesnaście hajpowane bez pomyślunku. 3. Wisienka na torcie czyli BG3, które już wrzucali jako konsolowy ex. Nie dość, że najpierw zagrają Ptowcy to na Xboxie i tak pojawi się 3/4 miesiące po wersji na plejkurwę pięć. Frustracja rośnie co widać na forumku. Trzymajta się tam klapy.
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: To akurat kłamstwo. Na razie co widzę, to że ten Starfield wywołuje u was takie emocje Kolejne bezpieczne przygody Pitol Parkera i jego wiernego towarzysza murzyna yay
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r https://www.ppe.pl/news/325690/ps5-juz-sprzedaje-sie-lepiej-od-ps4-w-usa-xsx-s-z-gorszym-wynikiem-od-xone.html I nawet Sraczfield nie pomoże xd buaha
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 6 godzin temu, dee napisał: Mamy pierwszego WYDYMANEGO xDDDDD No, ale akurat ten typ uwielbia być dymany No jak widać nie bardzo, skoro za śmiec usługe zapłaciłem grosze Ruchanie Xboxa? Zawsze i wszędzie
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 3 godziny temu, Shen napisał: nudny spider man a sprzeda sie kilka razy lepiej od crapfielda i tyle mniej więcej wam zostało po chujowym FF XVI - jaranie się DLC do rajtuziarza szkoda, że intercwelar zniknął z forum, chociaż coś czuję że to twój alter
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Na razie co widzę, to że ten Starfield wywołuje u was takie emocje Kolejne bezpieczne przygody Pitol Parkera i jego wiernego towarzysza murzyna yay U mnie Starfield wywołuje emocje jako gra pecetowa.
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 2 godziny temu, Ins napisał: No ale co się dziwisz? 1. Najpierw mesjasz Forsraken, wszyscy wiemy jak to się skończyło 2. Następnie upośledzone gównofatnazy szesnaście hajpowane bez pomyślunku. 3. Wisienka na torcie czyli BG3, które już wrzucali jako konsolowy ex. Nie dość, że najpierw zagrają Ptowcy to na Xboxie i tak pojawi się 3/4 miesiące po wersji na plejkurwę pięć. Frustracja rośnie co widać na forumku. Trzymajta się tam klapy. i tak najlepsze jak po zapowiedzi BG3 na Xboxa na jesień momentalnie wygasało jaranko tym tytułem u pana debilka, krychy czy jinna 4 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Szykuje się zajebiata gierka a soniarze posucha i jedyne co na radarze to nudny SM2, o którym nikt nie chce gadać, bo to to samo co jedynka Temat FF XVI też umarł i nikt nawet nie chce o tej grze już gadać. coś w tym jest ale sm2 to gra do 12 lat, może dlatego Edytowane 28 sierpnia 20231 r przez Daddy
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Jak nisko upadł Xbox przez ostatnie 10 lat, że Bekafield jaki się jako ostania deska ratunku śmiecia
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r To tylko jedna z zajebistych gier w tym roku na Nadkonsole Spencera, dopiero wyszło AOE4, teraz SF, za chwilę FM To nie jest jak u niebieskich yebanych partaczy z jednym dlc do gry dla dzieci o pajonku i przez 1.5 roku dosłownie nic, a nie sorry przyszły rok atak gaasów od jima, klapy już zmieniają narracje i teraz fanami multi będą, yeti już od 2020 napierdala w frakcje ze swoimi insajderami ,,będzie grane 3mc po premierze''
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Klaperskie jakie demege control "Wyruchałem spencera bo kupiłem taniej Godpassa" xDDD Co za kurwa matoły bez szkoły Klasyka CW, niebieskie kundle ujadają, próbują szarpać za nogawki, potem wyłączają CW i grzecznie hołd lenny na kolanach przed Panem Spencerem i potęga Xboksa
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Klapy specjaliści od niewidzialnych ścian. Ewidentne nie dało się tego zrobić lepiej na nadkonsoli z super ssd, zwanym tez potocznie niedojebanym małżem.
Opublikowano 29 sierpnia 20231 r Ciekawe co tam ukrywają te obsrańce z Microsoftu, że dają kopie gry tylko "zaprzyjaznionym" recenzentom https://www.eurogamer.net/eurogamer-and-bethesda-starfield
Opublikowano 29 sierpnia 20231 r Eurogamer jest z UK więc to zemsta za CMA. No ale godzinę po opublikowaniu dostali kod do recenzji, więc spokojna twoja rozczochrana. Z jednej strony chciałbym totalnej porażki tego tytułu bo ich gry są dla mnie padliną i stawianie wszystkiego przez MS na jednego konia powinno im podpalić odbyt ale ta wasza krucjata frustratów jest tak żałosna, że tylko czekam jak będzie 90+ na MC by podziwiać pękające dupska. Taka sama sytuacja dla mnie jak w przypadku deala z Activision - wyjebane na ich gierki ale widok kamilka w amoku? Tak, poproszę.
Opublikowano 30 sierpnia 20231 r Zaczynają się przygotowania do budowania narracji, którą będzie jakoś próbował przekonać siebie i innych, dlaczego ten zabugowany crap jakim miał okazać się Starfield zdobył tak wysokie oceny. Na pierwszy ogień idzie klasyka: "Microsoft przekupił recenzentów, a tym uczciwym spoza zielonej strefy komfortu nie dał kodu do recenzji, trzeba poczekać na obiektywne recenzje w wykonaniu Krychy i Donatello"