Opublikowano 15 grudnia 20231 r No akurat w Rebirth to bym pograł, przyznaję. Trzeba czekać na wersję PC.
Opublikowano 15 grudnia 20231 r 39 minut temu, Bzduras napisał: No aourat w Rebirth to bym pograł, przyznaję. Trzeba czekać na wersję PC. Czyli jakieś 2 lata xD
Opublikowano 15 grudnia 20231 r No i spoko, mam w co grać przez te dwa lata. Już biegnę po szrotstejszon żeby zagrać w jedną grę xD
Opublikowano 15 grudnia 20231 r Żaden zdrowo myślący czlowiek nie kupi tego woke bulshitu po tym co sie odyebalo w dwojce. Chyba ze u żyda dwa lata po premierze.
Opublikowano 16 grudnia 20231 r Ciekawe ile Todd klamca musial wydac zeby dostac ta nominacje Sony tez dostalo nominacje
Opublikowano 16 grudnia 20231 r 5 godzin temu, Ryuk napisał: Ciekawe ile Todd klamca musial wydac zeby dostac ta nominacje gameplay gdzie 50% czasu spędza się w różnych menusach jest dość innowacyjny
Opublikowano 16 grudnia 20231 r Ano Starfield był i tyle, z perspektywy czasu to chyba najważniejsze że wyszedł;) miał momenty, miał też dużo mankamentów. Dalej ma. Spędziłem w nim 70h, może i wrócę jak coś fajnego dodadzą lub pozmieniaja. Ale wyzej w tym roku stawiam Hi Fi Rush bo to jest rodzaj gier jakich chciałbym żeby MS dostarczał w większej ilości Edytowane 16 grudnia 20231 r przez drozdu7
Opublikowano 16 grudnia 20231 r Każda osoba która spędziła więcej niż 10h ze Starfield może się nazwać współczesnym męczennikiem.
Opublikowano 16 grudnia 20231 r 12 minutes ago, Donatello1991 said: Każda osoba która spędziła więcej niż 10h ze Starfield może się nazwać współczesnym męczennikiem. Jest ich z 4 w temacie xbox wrapped
Opublikowano 16 grudnia 20231 r Jak chodzi o podsumowania roku i bycie męczennikiem to tutaj na forumku nikt nie jest chyba nawet blisko Redfall Fans Show Off Their 100+ Hour Playtimes On Xbox In 2023 | Pure Xbox
Opublikowano 16 grudnia 20231 r Ja 71h, ale Phil Specer i tak lepszy 148h. Nie wierzę, że typ ma tyle czasu na gierkowanie w podróży, bo ciągle w delegacji i na spotkaniach. Może nabił na AFK, bo 13/50 aczików to podejrzan xD.
Opublikowano 16 grudnia 20231 r 4 minutes ago, KrYcHu_89 said: Ja 71h, ale Phil Specer i tak lepszy 148h. Nie wierzę, że typ ma tyle czasu na gierkowanie w podróży, bo ciągle w delegacji i na spotkaniach. Może nabił na AFK, bo 13/50 aczików to podejrzan xD. Pewnie gra na Xbox series S więc 3 minuty ładowania lokacji za każdym razem
Opublikowano 17 grudnia 20231 r Jeszcze nie tak niedawno: A od kilku dni jak go nie ma zobaczcie co mi wyrosło na jego miejscu, zdecydowanie lepsza zabawa to będzie: Edytowane 17 grudnia 20231 r przez Whisker
Opublikowano 17 grudnia 20231 r To normalne, bo na trzeźwo przy plejce się nie da. Ja z kolei odłączyłem tego obrzydliwego białego kabana i podłączyłem sobie lampki na choinkę
Opublikowano 17 grudnia 20231 r Wspaniale Whisker znowu najebany będzie spamował zdj telewizora z telefonu.
Opublikowano 17 grudnia 20231 r 4 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Wspaniale Whisker znowu najebany będzie spamował zdj telewizora z telefonu. Nic z tych rzeczy
Opublikowano 18 grudnia 20231 r Teraz, Daffy napisał: Podobno Sony zaktualizowało regulamin, zabrania w nim: Sprzedaży fizycznych gier bez pozwolenia Zakaz handlowania Zakaz pożyczania gier Zakaz sprzedawania/kupowania kont osób trzecich Gra kupiona w pudle lub cyfrowo nie jest twoją własnością Zakaz pisania źle o marce PlayStation Bycia wulgarnym Zakaz streamowania bez pozwolenia
Opublikowano 18 grudnia 20231 r Nie wiem jak reszta ale czytałem że ten zakaz odsprzedaży gier był od lat w regulaminie.
Opublikowano 18 grudnia 20231 r Odsprzedaży bankowo, od stu lat na pudle pisało not for resale. Tylko że możliwości weryfikacji przez lata jednak poszły o krok do przodu
Opublikowano 18 grudnia 20231 r Jak tam niegrzeczne kundle? 55 minut temu, Daffy napisał: Odsprzedaży bankowo, od stu lat na pudle pisało not for resale. Tylko że możliwości weryfikacji przez lata jednak poszły o krok do przodu Ten regulamin się zmienił w tym miesiącu, niby drobne szczegóły ale powoli do celu i uwalenia używanych gier, Sonka pięknie rucha swoje mapety.
Opublikowano 18 grudnia 20231 r można tego Xboxa postawić pod telewizorem, jeść nie woła ale myśl, że miałbym taką konsole w domu jak Daddy to jakoś tak wstyd
Opublikowano 18 grudnia 20231 r Te final fantasy VII rebirth to remake final fantasy VII remake z PS4?