Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Daffy napisał:

Wg wycieku Ratchet Rift Apart się nie spłacił to co się dziwisz xddd

I bardzo dobrze, niech wreszcie uśmierca tego szczura. Od 20 lat powstają kolejne gry z serii która imo powinna się zatrzymać na trójce. Żeby nie było - og trylogia bardzo dobra, ale te kolejne części to jakieś zbiorowe prowo .

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 628 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Mi Tools of Destruction sie mocno podobalo. Jedna z moich pierwszych gier na PS3. Wspaniale sie bawilem.

Opublikowano
10 minut temu, XM. napisał:

I bardzo dobrze, niech wreszcie uśmierca tego szczura. Od 20 lat powstają kolejne gry z serii która imo powinna się zatrzymać na trójce. Żeby nie było - og trylogia bardzo dobra, ale te kolejne części to jakieś zbiorowe prowo .

Wypraszam sobie, crash in time i tools of destruction były świetne, potem już dno, a nowa to gra na 7 w piorunującej grafice. Ogólnie seria się cofa, a nawet nie rozwija, mimo wszystko nie chciałbym by umarła bo czarów nie trzeba by wyszła na ludzi

Opublikowano

Ale to pewnie dlatego że nowy Ratchet miał być pokazem mocy ps5 i dysku SSD. Nic więcej. To dalej jest przyjemna, prosta strzelanka. Platformówką to napewno nie.

Problem to jest chyba jako całość gier Sony, dopiero gdy ludzie dostali z rzędu mega bezpieczne sequele Horizon, GoW czy Spidermany to jest kręcenie nosem. Ale no wiadomo, my możemy tu sobie podyskutować.

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał:

Ale to pewnie dlatego że nowy Ratchet miał być pokazem mocy ps5 i dysku SSD.

To niezły pokaz SSD działający na HDD.

Opublikowano

To ogółem problem Sony, że ich gierki to pokazówki I mało co więcej.

Opublikowano
Godzinę temu, Daffy napisał:

To ogółem problem Sony, że ich gierki to pokazówki I mało co więcej.

No God of War Ragnarok to pokazówka, chyba, że nie grasz na easy, tylko jednym z 4 innych poziomów trudności, badasz inne tryby, liżesz ściany i robisz wyzwania i jednego z 14 unikalnych opcjonalnych bossów. :notsure:

Wtedy to zamograj, ale na 70-100h.

Returnal też samograj, Demon's Souls, no same samograje! 

Opublikowano

ratchet z niskim budżetem nie zarobił na siebie?  :kekw:   niebieskie mapety casuale od fifki i fortnite

pięknie się osrali w niebieskim szambie bez gier i przyszłości :jim:

Opublikowano

Szczerze? 3 z 10 najbardziej wymagających również manualnie gier, z największą ilością unikalnego contentu w tej generacji to wciąż gry Sony. Abstrahując od tego, że jeszcze ostatnio dostają one mięsiste DLCki. 

Opublikowano
27 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Szczerze? 3 z 10 najbardziej wymagających również manualnie gier, z największą ilością unikalnego contentu w tej generacji to wciąż gry Sony. Abstrahując od tego, że jeszcze ostatnio dostają one mięsiste DLCki. 

O czym Ty pierdolisz?

Opublikowano
40 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

O czym Ty pierdolisz?

O tym, ze te wasze gry Sony samograje to są chyba tylko w waszym umyśle. 

Tylko na tym forum któs potrafi nazwać Returnala, Demon's Souls, Tlou2 na Grounded, czy Ragnaroka samograjem :beka:

Insomniac to może jedyny target takich gier z "łatwą platyną" i mniejszą ilością rzeczy itp. 

Opublikowano

ja się już nauczyłem
PlayStation: TPP, gała do przodu i :PS_triangle:
Xbox: innowacje, innowacje, innowacje

Opublikowano
18 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

O tym, ze te wasze gry Sony samograje to są chyba tylko w waszym umyśle. 

Tylko na tym forum któs potrafi nazwać Returnala, Demon's Souls, Tlou2 na Grounded, czy Ragnaroka samograjem :beka:

Insomniac to może jedyny target takich gier z "łatwą platyną" i mniejszą ilością rzeczy itp. 

Ale ty jesteś kurwa odklejony XDddd

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

O patrzcie Vezyrek co nawet nie gra w gry, chyba może na easy, znafca exów Sony włożył 1500h w Returnala i zabił Gnę na hardzio w GoW w 5 sekund to się zna xDD. Gry Sony to samograje... ja jebie typie idź z tego forum. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

wnioskuję o wyjaśnienie bo na ten moment nie mam pojęcia co jest nie tak w tym poście

Opublikowano
Teraz, Krzysztof93 napisał:

wnioskuję o wyjaśnienie bo na ten moment nie mam pojęcia co jest nie tak w tym poście

Chyba kleju zabraknie xD.  

Opublikowano
3 minutes ago, KrYcHu_89 said:

O patrzcie Vezyrek co nawet nie gra w gry, chyba może na easy, znafca exów Sony włożył 1500h w Returnala i zabił Gnę na hardzio w GoW w 5 sekund to się zna xDD. Gry Sony to samograje... ja jebie typie idź z tego forum. 

Pomyśl ile jeszcze godzin zrobisz w Returnalu i GoW do końca tej generacji bo już nowych gier na PS nie będzie :kekw:

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

bo już nowych gier na PS nie będzie :kekw:

hehe :( i śmieszno i smutno!

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Pomyśl ile jeszcze godzin zrobisz w Returnalu i GoW do końca tej generacji bo już nowych gier na PS nie będzie :kekw:

I to NA HARDZIE!