Opublikowano 19 grudnia 20231 r Godzinę temu, Daffy napisał: Wg wycieku Ratchet Rift Apart się nie spłacił to co się dziwisz xddd I bardzo dobrze, niech wreszcie uśmierca tego szczura. Od 20 lat powstają kolejne gry z serii która imo powinna się zatrzymać na trójce. Żeby nie było - og trylogia bardzo dobra, ale te kolejne części to jakieś zbiorowe prowo .
Opublikowano 19 grudnia 20231 r Mi Tools of Destruction sie mocno podobalo. Jedna z moich pierwszych gier na PS3. Wspaniale sie bawilem.
Opublikowano 19 grudnia 20231 r Ratchet fajna gra dla kaszojadów, dla dorosłego gracza zbyt mało wymagająca no i te furrasy...
Opublikowano 19 grudnia 20231 r 10 minut temu, XM. napisał: I bardzo dobrze, niech wreszcie uśmierca tego szczura. Od 20 lat powstają kolejne gry z serii która imo powinna się zatrzymać na trójce. Żeby nie było - og trylogia bardzo dobra, ale te kolejne części to jakieś zbiorowe prowo . Wypraszam sobie, crash in time i tools of destruction były świetne, potem już dno, a nowa to gra na 7 w piorunującej grafice. Ogólnie seria się cofa, a nawet nie rozwija, mimo wszystko nie chciałbym by umarła bo czarów nie trzeba by wyszła na ludzi
Opublikowano 19 grudnia 20231 r Ale to pewnie dlatego że nowy Ratchet miał być pokazem mocy ps5 i dysku SSD. Nic więcej. To dalej jest przyjemna, prosta strzelanka. Platformówką to napewno nie. Problem to jest chyba jako całość gier Sony, dopiero gdy ludzie dostali z rzędu mega bezpieczne sequele Horizon, GoW czy Spidermany to jest kręcenie nosem. Ale no wiadomo, my możemy tu sobie podyskutować.
Opublikowano 19 grudnia 20231 r 3 minuty temu, drozdu7 napisał: Ale to pewnie dlatego że nowy Ratchet miał być pokazem mocy ps5 i dysku SSD. To niezły pokaz SSD działający na HDD.
Opublikowano 19 grudnia 20231 r Godzinę temu, Daffy napisał: To ogółem problem Sony, że ich gierki to pokazówki I mało co więcej. No God of War Ragnarok to pokazówka, chyba, że nie grasz na easy, tylko jednym z 4 innych poziomów trudności, badasz inne tryby, liżesz ściany i robisz wyzwania i jednego z 14 unikalnych opcjonalnych bossów. Wtedy to zamograj, ale na 70-100h. Returnal też samograj, Demon's Souls, no same samograje!
Opublikowano 19 grudnia 20231 r ratchet z niskim budżetem nie zarobił na siebie? niebieskie mapety casuale od fifki i fortnite pięknie się osrali w niebieskim szambie bez gier i przyszłości
Opublikowano 19 grudnia 20231 r Szczerze? 3 z 10 najbardziej wymagających również manualnie gier, z największą ilością unikalnego contentu w tej generacji to wciąż gry Sony. Abstrahując od tego, że jeszcze ostatnio dostają one mięsiste DLCki.
Opublikowano 19 grudnia 20231 r 27 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Szczerze? 3 z 10 najbardziej wymagających również manualnie gier, z największą ilością unikalnego contentu w tej generacji to wciąż gry Sony. Abstrahując od tego, że jeszcze ostatnio dostają one mięsiste DLCki. O czym Ty pierdolisz?
Opublikowano 19 grudnia 20231 r Lista jak lista, ale opchnie kolejne kilkadziesiąt milionów sztuk konsol bo konsola = playstation to wie każde dziecko
Opublikowano 19 grudnia 20231 r 40 minut temu, Paolo de Vesir napisał: O czym Ty pierdolisz? O tym, ze te wasze gry Sony samograje to są chyba tylko w waszym umyśle. Tylko na tym forum któs potrafi nazwać Returnala, Demon's Souls, Tlou2 na Grounded, czy Ragnaroka samograjem . Insomniac to może jedyny target takich gier z "łatwą platyną" i mniejszą ilością rzeczy itp.
Opublikowano 19 grudnia 20231 r ja się już nauczyłem PlayStation: TPP, gała do przodu i Xbox: innowacje, innowacje, innowacje
Opublikowano 19 grudnia 20231 r 18 minut temu, KrYcHu_89 napisał: O tym, ze te wasze gry Sony samograje to są chyba tylko w waszym umyśle. Tylko na tym forum któs potrafi nazwać Returnala, Demon's Souls, Tlou2 na Grounded, czy Ragnaroka samograjem . Insomniac to może jedyny target takich gier z "łatwą platyną" i mniejszą ilością rzeczy itp. Ale ty jesteś kurwa odklejony XDddd
Opublikowano 19 grudnia 20231 r 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Ale ty jesteś kurwa odklejony XDddd O patrzcie Vezyrek co nawet nie gra w gry, chyba może na easy, znafca exów Sony włożył 1500h w Returnala i zabił Gnę na hardzio w GoW w 5 sekund to się zna xDD. Gry Sony to samograje... ja jebie typie idź z tego forum. Edytowane 19 grudnia 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 19 grudnia 20231 r 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Ale ty jesteś kurwa odklejony XDddd wnioskuję o wyjaśnienie bo na ten moment nie mam pojęcia co jest nie tak w tym poście
Opublikowano 19 grudnia 20231 r Teraz, Krzysztof93 napisał: wnioskuję o wyjaśnienie bo na ten moment nie mam pojęcia co jest nie tak w tym poście Chyba kleju zabraknie xD.
Opublikowano 19 grudnia 20231 r 3 minutes ago, KrYcHu_89 said: O patrzcie Vezyrek co nawet nie gra w gry, chyba może na easy, znafca exów Sony włożył 1500h w Returnala i zabił Gnę na hardzio w GoW w 5 sekund to się zna xDD. Gry Sony to samograje... ja jebie typie idź z tego forum. Pomyśl ile jeszcze godzin zrobisz w Returnalu i GoW do końca tej generacji bo już nowych gier na PS nie będzie
Opublikowano 19 grudnia 20231 r Teraz, Czoperrr napisał: bo już nowych gier na PS nie będzie hehe i śmieszno i smutno!
Opublikowano 19 grudnia 20231 r 2 minuty temu, Czoperrr napisał: Pomyśl ile jeszcze godzin zrobisz w Returnalu i GoW do końca tej generacji bo już nowych gier na PS nie będzie I to NA HARDZIE!