Opublikowano 27 grudnia 20231 r 2 hours ago, drozdu7 said: Po artykule gruchy już mam pewność że w przyszłym roku przebudzenie mocy plejstulejszyn
Opublikowano 28 grudnia 20231 r Ale wjedzie Helldivers2 i Tlou2 remake w styczniu, że was boty zaora doszczętnie.
Opublikowano 28 grudnia 20231 r Potężna kontynuacja indora z 2015 i remaster 3-letniej gry. Niesamowite ruchańsko.
Opublikowano 28 grudnia 20231 r A potem odrazu Rebirth i Ronin. I po pierwszym kwartale klapy już tak wyjebane że będą do 2025 odpoczywać
Opublikowano 28 grudnia 20231 r 4 minuty temu, drozdu7 napisał: A potem odrazu Rebirth i Ronin. Tylko plejkurwa Edytowane 28 grudnia 20231 r przez Szermac
Opublikowano 28 grudnia 20231 r A potem " Ciche dni Xszczurów 2" i jeszcze ta laska chińska w zielonych ciuchach. No i Death stranding dwa i bomba od Bluepoint.
Opublikowano 28 grudnia 20231 r Ten Ronin spadochroniarz z PS3 to będzie niezła beka coś czuję. Wygląda gorzej niż jebane Wo Long, a zaoferować ma (UWAGA! Tego jeszcze nie grali!) żywy świat na który będziemy mieli wpływ naszymi wyborami. Mass Effect z X360 pozdrawia, ale przy tym lepiej wygląda.
Opublikowano 28 grudnia 20231 r Przecież w mass effect jedyne na co miałeś wpływ to to czy ktoś zdechnie na końcu.
Opublikowano 28 grudnia 20231 r Myślisz, że tu będzie inaczej? Team Ninja jedyne co faktycznie potrafi to system walki, a oni jeszcze chcą zrobić złożonego open-worlda z mnóstwem zależności. Wiadomo, będzie 90+ na Meta, bo Sony aktywnie dba o budowanie propagandy sukcesu u swoich partnerów biznesowych (czyt. redakcji growych), ale realnie będzie kolejna wydmuszka zapomniana po miesiącu już Spierdolman 2 czy druga Alocha Forgotten West.
Opublikowano 28 grudnia 20231 r Jeśli Ronin będzie grą o chińczyku samuraju bez walki z wielkim krabem na plaży to już jestem kupiony. Niestety robią to japońce więc obawiam się dużej zawartości chińskiego mentalnego pojebaństwa. A to, że jest brzydki? Kurwa ludzie, na Xboxie wszystko ostatnio jest brzydkie i jakoś żyją (ale co to za życie) to jedną brzydką grę ale z SAMURAJEM przeżyjemy
Opublikowano 28 grudnia 20231 r 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Myślisz, że tu będzie inaczej? Team Ninja jedyne co faktycznie potrafi to system walki, a oni jeszcze chcą zrobić złożonego open-worlda z mnóstwem zależności. Wiadomo, będzie 90+ na Meta, bo Sony aktywnie dba o budowanie propagandy sukcesu u swoich partnerów biznesowych (czyt. redakcji growych), ale realnie będzie kolejna wydmuszka zapomniana po miesiącu już Spierdolman 2 czy druga Alocha Forgotten West. Nie no bez przesady. Taki szit jak SP2 nie będzie. Tutaj jedyne obawy to optymalizacja. Wygląda średnio i wydaje się działać średnio. Jak zjevia to ich Sony zakopie ewentualnie skończą na robieniu wulongów do gp. Edytowane 28 grudnia 20231 r przez Donatello1991
Opublikowano 28 grudnia 20231 r Czy mi się wydaje czy Silent Fucken Hill 2 ma zostać Najlierw wydany na PS5? Ale byłyby jaja jakby jedna z najlepszych gier wszechczasów była czasowym exem hahaahha
Opublikowano 28 grudnia 20231 r dokładnie perełka od mistrzów z Blubera ominie na premierę Xboxa. Doliczając do tego mocarnie zapowiadające się Helldivers 2, remaster TLoU2, Ronina i kolejną odsłonę Final Fantasy śmiało można powiedziec że z Playstation jeszcze nigdy nie było tak dobrze, a xbox na kolanach z pełnymi ustami.
Opublikowano 28 grudnia 20231 r Ten Silent Hill to nie wyjdzie wczesniej niz Q3 2025 Nawet jednej nowej gry first-party sony obecnie nie ma na 2024 masakra jak ta marka sie stoczyla.
Opublikowano 28 grudnia 20231 r 41 minut temu, ASX napisał: dokładnie perełka od mistrzów z Blubera ominie na premierę Xboxa. Doliczając do tego mocarnie zapowiadające się Helldivers 2, remaster TLoU2, Ronina i kolejną odsłonę Final Fantasy śmiało można powiedziec że z Playstation jeszcze nigdy nie było tak dobrze, a xbox na kolanach z pełnymi ustami. No na Finala Rebith nikt nie czeka, to tylko najbardziej oczekiwana gra 2024 i główny kandydat do GOTY 2024, @ASX w formie ostatnio xD.
Opublikowano 28 grudnia 20231 r Masz jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Czy gdzieś napisałem że nikt nie czeka na Final Fantasy?
Opublikowano 28 grudnia 20231 r 2 minuty temu, ASX napisał: Masz jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Czy gdzieś napisałem że nikt nie czeka na Final Fantasy? Chyba Ty w każdym poście, przecież wyraźnie napisałeś, że jest to chujowy lineup, nie trzeba czytać między słowami. Tymczasem oczywiście jest dokładnie odwrotnie i Microsoft znowu nic nie ma na początek 2023, prócz kilku perełek do gamepassa, które nawet nie są eksklusywne, jak remake Persony 3 xD. Godzinę temu, Whisker napisał: Czy mi się wydaje czy Silent Fucken Hill 2 ma zostać Najlierw wydany na PS5? Ale byłyby jaja jakby jedna z najlepszych gier wszechczasów była czasowym exem hahaahha Bedzie też day1 na Steam
Opublikowano 28 grudnia 20231 r 8 minut temu, ASX napisał: Masz jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Czy gdzieś napisałem że nikt nie czeka na Final Fantasy? Hola hola ostatnio wzorowali sie na grze o tron, a tym razem na Wiedźminie w zadaniach pobocznych. Będzie zbieranie paprochów tylko ze smutną muzyczką i rozterkami głównego bohatera
Opublikowano 28 grudnia 20231 r Nie wiem skąd ta nienawiść botów do Finala, oprócz tego, że nie wychodzi na Xbekę, ale polecam zagrać na premierę, bo to będzie meta 95+ i wpompowali w to masę serducha, co widać już po preview i wywiadach, można drzeć bekę z XVI, że odarta z RPG, Gra o Tron, prosta itp. ale Rebirth to należy z szacunkiem Panowie :). Zresztą wyjebongo, bo widzę, FInal VII Remake też się tutaj prawie nikomu nie podobał ,bo zbyt japoński xD.