Jump to content

Wycena towaru - temat ogólny

D.B. Cooper

Recommended Posts

Czekaj bo nie wiem czy to była ironia i czy sobie jaj nie robisz ;p nie sadziłem ze to w ogóle coś warte jest trzymam to w domu od 8 lat chyba :D wiele razy była szansa żeby na śmietniku wylądowało nawet ale jako gracz broniłem tego nie znając nawet wartości tego ;p

trzymaj trzymaj nie sprzedawaj. Kup telewizorek Sony , usadź na standzie i pykaj ile wlezie

Sega Saturn, biała NTSC-J + pad, kabelki i karta pamięci. Do tego oryginalne gry:

Clockwork Knight

D

Daytona USA: Circuit Edition

Decathlete

Digital Dance Mix Vol. 1

Dracula Detective

Enemy Zero

Fighting Vipers

Grandia

Hang On GP '95

Henry Explorers

House of the Dead

Last Gladiators

Neon Genesis Evangelion 2nd Impression

Neon Genesis Evangelion: Digital Card Library

Nights

Nights: Christmas

Riglord Saga

Sakura Wars

Sakura Wars 2

Sega Rally Championship

Shin Megami Tensei: Devil Summoner

Shutokou Battle '97

Super Robot Taisen F

Tomb Raider

Vampire Hunter: Darkstalkers Revenge

Virtua Cop 2

Virtua Fighter 2

Virtua Fighter: Kids

Virtua Fighter: Remix

Virtual On

Yuukyuu Gensoukyoku

Virus

Virtual Hydlide

Wipeout

Wangan Dead Heat

Wszystko w stanie idealnym. Ile można za to krzyczeć?

Wszystko w stanie idealnym. Ile można za to krzyczeć?
Wystaw na allegro z "wysoką" ceną minimalną (100zł) to się przekonasz :)

Krótko: nie sprzedawaj, nie ma szans na rozsądną cenę, no chyba że masz to ze złomowiska w Japonii za grosze.

@ProstyHeker: ok.300zł (nie w komplecie), więc nie licz na >10GB HDD do tego X-a, chyba że trafisz na okazję (realną - wymiana wykluczona) to w komplecie 250GB może być warte np.50zł.

Edited by Arek_
Czekaj bo nie wiem czy to była ironia i czy sobie jaj nie robisz ;p nie sadziłem ze to w ogóle coś warte jest trzymam to w domu od 8 lat chyba :D wiele razy była szansa żeby na śmietniku wylądowało nawet ale jako gracz broniłem tego nie znając nawet wartości tego ;p

W żadnym wypadku to nie była irionia, naprawdę myślę, że kiedyś to będzie sporo warte. No i jaki dziś to jest kolekcjonerski skarb :).

• 2 weeks later...

Chcialbym sie z was spytac czy pamieta ktos mniej/wiecej jaka jest obecnie aktualna wartosc na serwisach aukcyjnych uzywek w idealnym stanie Unreal Tournament III i Don King Prizefighter na X360 ? Pytam tutaj, bo niestety na allegro nie ma obecnie licytacji Unreala, a Don Kinga sa same "kup teraz" po chorych cenach.

Chcialbym sie z was spytac czy pamieta ktos mniej/wiecej jaka jest obecnie aktualna wartosc na serwisach aukcyjnych uzywek w idealnym stanie Unreal Tournament III i Don King Prizefighter na X360 ? Pytam tutaj, bo niestety na allegro nie ma obecnie licytacji Unreala, a Don Kinga sa same "kup teraz" po chorych cenach.

Są to gry mało popularne w Polsce i nie tylko. Za unreala moze dostaniesz 40-50 zł. Don King tez coś koło tego.