D.B. Cooper 3056 Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 ja zaczne. xbox360 z rodem bez gwary,papierow,pada i dysku stan wizualny bdb ile moge za to wziac? wiem,ze nie wiele Quote Link to comment
pogromcamuch 0 Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 nie więcej niż 80 zł. nic nie ma, rozjebany, bez papierów, do śmieci praktycznie. Quote Link to comment
ShtaS 174 Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Najlepiej sprzedaj na części. Quote Link to comment
mortis 2 Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 orginalny stand po psx zawsze zastanwialem sie ile to moze byc warte Quote Link to comment
genetyk@ 0 Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 orginalny stand po psx zawsze zastanwialem sie ile to moze byc warte zastanowić się można ale sprzedać ..... nigdy w życiu. Zbyt klasyczne, że tak powiem. Są pewne rzeczy których sprzedać nie wolno. Jak ten stand Tobie. Quote Link to comment
mortis 2 Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Ale czemu nie wolno? ma jakas wartosc kolekcjonerska czy co? ;p Quote Link to comment
raven_raven 12012 Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Taki rarytas, że aż żal sprzedawać. A już lepiej potrzymać z 20 lat, wtedy to dopiero cenę osiągnie! Quote Link to comment
mortis 2 Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Czekaj bo nie wiem czy to była ironia i czy sobie jaj nie robisz ;p nie sadziłem ze to w ogóle coś warte jest trzymam to w domu od 8 lat chyba wiele razy była szansa żeby na śmietniku wylądowało nawet ale jako gracz broniłem tego nie znając nawet wartości tego ;p Quote Link to comment
genetyk@ 0 Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Czekaj bo nie wiem czy to była ironia i czy sobie jaj nie robisz ;p nie sadziłem ze to w ogóle coś warte jest trzymam to w domu od 8 lat chyba wiele razy była szansa żeby na śmietniku wylądowało nawet ale jako gracz broniłem tego nie znając nawet wartości tego ;p trzymaj trzymaj nie sprzedawaj. Kup telewizorek Sony , usadź na standzie i pykaj ile wlezie Quote Link to comment
mortis 2 Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 kurde i pomyslec ze ojciec mial w firmie taki drugi identyczny prosto od sony ale oddal zlomiarza na zlom ;/ Quote Link to comment
ping 9003 Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Sega Saturn, biała NTSC-J + pad, kabelki i karta pamięci. Do tego oryginalne gry: Clockwork Knight D Daytona USA: Circuit Edition Decathlete Digital Dance Mix Vol. 1 Dracula Detective Enemy Zero Fighting Vipers Grandia Hang On GP '95 Henry Explorers House of the Dead Last Gladiators Neon Genesis Evangelion 2nd Impression Neon Genesis Evangelion: Digital Card Library Nights Nights: Christmas Riglord Saga Sakura Wars Sakura Wars 2 Sega Rally Championship Shin Megami Tensei: Devil Summoner Shutokou Battle '97 Super Robot Taisen F Tomb Raider Vampire Hunter: Darkstalkers Revenge Virtua Cop 2 Virtua Fighter 2 Virtua Fighter: Kids Virtua Fighter: Remix Virtual On Yuukyuu Gensoukyoku Virus Virtual Hydlide Wipeout Wangan Dead Heat Wszystko w stanie idealnym. Ile można za to krzyczeć? Quote Link to comment
ProstyHeker 1725 Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Ile byłby wart mój szrocik wrzucony do tego tematu? http://www.psxextreme.info/index.php?showt...p;#entry1727593 Quote Link to comment
Arek_ 20 Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 (edited) Wszystko w stanie idealnym. Ile można za to krzyczeć?Wystaw na allegro z "wysoką" ceną minimalną (100zł) to się przekonasz Krótko: nie sprzedawaj, nie ma szans na rozsądną cenę, no chyba że masz to ze złomowiska w Japonii za grosze. @ProstyHeker: ok.300zł (nie w komplecie), więc nie licz na >10GB HDD do tego X-a, chyba że trafisz na okazję (realną - wymiana wykluczona) to w komplecie 250GB może być warte np.50zł. Edited February 19, 2009 by Arek_ Quote Link to comment
Ryo-San 1756 Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Wszystko w stanie idealnym. Ile można za to krzyczeć? nie wiem czy jest sens pozbywac sie tak ciekawej kolekcji. Wezmiesz za to troche wiecej niz tysiak Quote Link to comment
Arek_ 20 Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 (edited) Nie ma sensu się pozbywać i lepiej podaj gdzie? Na allegro czy w punktach skupu bez szans, cena ok.150zł, jedynie może na ebay.com da radę znaleźć kolekcjonera, a wtedy cena będzie drastycznie wyższa. Edited February 21, 2009 by Arek_ Quote Link to comment
raven_raven 12012 Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Czekaj bo nie wiem czy to była ironia i czy sobie jaj nie robisz ;p nie sadziłem ze to w ogóle coś warte jest trzymam to w domu od 8 lat chyba wiele razy była szansa żeby na śmietniku wylądowało nawet ale jako gracz broniłem tego nie znając nawet wartości tego ;p W żadnym wypadku to nie była irionia, naprawdę myślę, że kiedyś to będzie sporo warte. No i jaki dziś to jest kolekcjonerski skarb . Quote Link to comment
Fernando 0 Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Chcialbym sie z was spytac czy pamieta ktos mniej/wiecej jaka jest obecnie aktualna wartosc na serwisach aukcyjnych uzywek w idealnym stanie Unreal Tournament III i Don King Prizefighter na X360 ? Pytam tutaj, bo niestety na allegro nie ma obecnie licytacji Unreala, a Don Kinga sa same "kup teraz" po chorych cenach. Quote Link to comment
genetyk@ 0 Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Chcialbym sie z was spytac czy pamieta ktos mniej/wiecej jaka jest obecnie aktualna wartosc na serwisach aukcyjnych uzywek w idealnym stanie Unreal Tournament III i Don King Prizefighter na X360 ? Pytam tutaj, bo niestety na allegro nie ma obecnie licytacji Unreala, a Don Kinga sa same "kup teraz" po chorych cenach. Są to gry mało popularne w Polsce i nie tylko. Za unreala moze dostaniesz 40-50 zł. Don King tez coś koło tego. Quote Link to comment
ping 9003 Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 za cztery dychy to sam bym unreala wciągnąl. Quote Link to comment
genetyk@ 0 Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 za cztery dychy to sam bym unreala wciągnąl. oczywiście ping używka z taką ceną , jak widziałem... nówki przesada cenowa Quote Link to comment
ping 9003 Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 zdaje sobie z tego sprawę Dlatego twierdzę że cena 4 dyszek za używkę jest ceną dobrą. Quote Link to comment
Sig 395 Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Zestaw zawiera konsole Psp fat , z softem 5.00 m33-3 , pudelko papiery itp. , sluchawki , kabel usb , ładowarka , karta 4 gb kilka płyt z grami . Czy cena 400 zł jest odpowiednia ? Quote Link to comment
Infidel 218 Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Ja bym za to dał 420zł Quote Link to comment
Soban 3978 Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 psp fat CFW 4.01 m33 karta 2gb,pokrowiec,usb,ladowarka,bateria to pandora,grip,przejsciowka na sluchawk.Ile za to moge wyciagnac?i Quote Link to comment
Recommended Posts