May 28, 20233 yr siema taki zestaw, znalazłem jeszcze 1 ekstra pad ori, czyli 2x Pad w zestawie. Sprawny model, wszystko git. Ile może byc to warte?
December 31, 20232 yr Ostatnio znalazłem na sklepie Nowe PS2 firmy Sony, nigdy nieużywane, jedynie co to plomba od playstation przecięty, ze względu na to, że klient pewnie X lat temu chciał zobaczyć zawartość pudełka. Wszystko w nim jest oryginalne, pudełko itd. Jest szansa, ze od sklepu jeszcze 2 lata gwarancji, paragon będzie.w komplecie. Chciałem się spytać ile ono jest faktycznie warte? Za ile mogę realnie sprzedać?
December 31, 20232 yr Slimka? Jeśli tak to nowe zaplombowane chodzą od 300-400 dolców bez wysyłki, cła ect. Twoja pewnie była już wyciągana z pudełka to dostaniesz kasę za idealny stan ale nikt nie zapłaci za to jak za nowe. Jak FAT to daj na licytację i te kilkaset dolców może wpaść. Jak coś FATY chyba nigdy nie były plombowane.
April 28, 20242 yr Mam w domu Wii U w specjalnym wydaniu Wind Waker w z pudełkiem, w bdb stanie z Pro controllerem i zestawem całkiem niezłych gier i zastanawiam się czy jest to coś warte więcej niż mój sentyment. Na konsoli jeszcze kilka gier na sporym USB (konsola nie przerobiona - służy jako dysk), m.in. Metroid Prime, wszystkie dodatkowe trasy i dlc do Mario Kart 8, Fatal Frame Maiden of Black Water (jak dobrze pamiętam?). https://postimg.cc/gallery/dr51PdF A i jeszcze mam Mario Galaxy 1 i 2 i wiilota do tego. Edited April 28, 20242 yr by marbel007
May 1, 20242 yr Jaka cisza Pewnie że coś wartę. Popatrz na ceny na serwisach i wystaw za tyle albo ciut mniej i czekaj. Nie będzie to tysiąc złotych. Za wszystko pewnie osobno ponad 2 spokojnie jak nie okolice 3k.
May 1, 20242 yr 2 godziny temu, iluck85 napisał: Jaka cisza Pewnie że coś wartę. Popatrz na ceny na serwisach i wystaw za tyle albo ciut mniej i czekaj. Nie będzie to tysiąc złotych. Za wszystko pewnie osobno ponad 2 spokojnie jak nie okolice 3k. Dzięki, już myślałem, że nikt się nie orientuje.. Właśnie mocno myślę by to powystawiać i może bym kupił za to Series X i mojego One Xa wymienić... Albo planszówek nakupować
May 1, 20242 yr Jest za duży rozstaw cenowy żeby Ci coś konkretnie podać. Musisz popatrzeć. Ale nowego Series X kupisz za to ze spokojem.
August 15, 20241 yr Ile za taki zestaw moglbym w PL zawolac? Najchetniej opchnalbym calosc jesli ktos by sie chetny znalazl
August 21, 20241 yr Commodore c 64 , magnetofon do tego , joystick wszystko wygląda jak nowe oczywiście sprawne + 15 gier. Gość chce 1000 zł, brat sie pyta czy da sie zarobić na tym w przyszłości? Edited August 21, 20241 yr by Dud.ek
August 21, 20241 yr Nie bardzo, przecież ceny można sprawdzić na portalach aukcyjnych. Chyba ,że w śród gierek jest ukryta jakaś perełka co na ebayu chodzi za większe pieniądze. Jak nowe to ciężko ocenić bez zdjęć.
October 11, 20241 yr Ile mogę dostać za: PS4 FAT (nowsza wersja matowa) w stanie dobrym, była czyszczona ale nadal głośno chodzi z padem w stanie bdb, kablami, papierami i pudełkiem z bundle Uncharted Kolekcja. Na dysku zainstalowane P.T Gamecube w wersji limitowanej Resident Evil 4 + pad RE4, kable, zasilacz, 2 memorki, brak pudełka. Stan idealny ale konsola ma chipa do odpalania moich importów, piraty nie były odpalane.
October 30, 20241 yr PS4 z P.T. poszło dziś na eBay za 1999 zł + wysyłka niestety minus opłaty to wyszło niecałe 1800.
November 6, 20241 yr Czapa Mercedesa z podpisami Lewisa Hamiltona i Georga Russella może być coś więcej warta? Totalnie nie siedzę w F1, a czapę wygrałem przypadkiem w konkursie. Myślałem, że wystawię gdzieś na eBay'u, ale niestety dziadostwo przyszło bez żadnego certyfikatu autentyczności, który z pewnością podbiłby wartość. Jest sens to wystawiać w rodzimych serwisach, czy interesować się bardziej sprzedażą za granicą?