Skocz do zawartości

Wycena towaru - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

ja zaczne.

xbox360 z rodem bez gwary,papierow,pada i dysku

stan wizualny bdb

ile moge za to wziac? wiem,ze nie wiele

• Odpowiedzi 612
  • Wyświetleń 197,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jaka cisza   Pewnie że coś wartę. Popatrz na ceny na serwisach i wystaw za tyle albo ciut mniej i czekaj.  Nie będzie to tysiąc złotych. Za wszystko pewnie osobno ponad 2 spokojnie jak nie o

• Nie bardzo, przecież ceny można sprawdzić na portalach aukcyjnych. Chyba ,że w śród gierek jest ukryta jakaś perełka co na ebayu chodzi za większe pieniądze. Jak nowe to ciężko ocenić bez zdjęć. 

Opublikowano

nie więcej niż 80 zł. nic nie ma, rozjebany, bez papierów, do śmieci praktycznie.

Opublikowano

DSC00202.JPG

orginalny stand po psx :D zawsze zastanwialem sie ile to moze byc warte

Opublikowano
DSC00202.JPG

orginalny stand po psx :D zawsze zastanwialem sie ile to moze byc warte

zastanowić się można :) ale sprzedać ..... nigdy w życiu. Zbyt klasyczne, że tak powiem. Są pewne rzeczy których sprzedać nie wolno. Jak ten stand Tobie.

Opublikowano

Ale czemu nie wolno? :D ma jakas wartosc kolekcjonerska czy co? ;p

Opublikowano

Czekaj bo nie wiem czy to była ironia i czy sobie jaj nie robisz ;p nie sadziłem ze to w ogóle coś warte jest trzymam to w domu od 8 lat chyba :D wiele razy była szansa żeby na śmietniku wylądowało nawet ale jako gracz broniłem tego nie znając nawet wartości tego ;p

Opublikowano
Czekaj bo nie wiem czy to była ironia i czy sobie jaj nie robisz ;p nie sadziłem ze to w ogóle coś warte jest trzymam to w domu od 8 lat chyba :D wiele razy była szansa żeby na śmietniku wylądowało nawet ale jako gracz broniłem tego nie znając nawet wartości tego ;p

trzymaj trzymaj nie sprzedawaj. Kup telewizorek Sony , usadź na standzie i pykaj ile wlezie

Opublikowano

kurde i pomyslec ze ojciec mial w firmie taki drugi identyczny prosto od sony ale oddal zlomiarza na zlom ;/

Opublikowano

Sega Saturn, biała NTSC-J + pad, kabelki i karta pamięci. Do tego oryginalne gry:

Clockwork Knight

D

Daytona USA: Circuit Edition

Decathlete

Digital Dance Mix Vol. 1

Dracula Detective

Enemy Zero

Fighting Vipers

Grandia

Hang On GP '95

Henry Explorers

House of the Dead

Last Gladiators

Neon Genesis Evangelion 2nd Impression

Neon Genesis Evangelion: Digital Card Library

Nights

Nights: Christmas

Riglord Saga

Sakura Wars

Sakura Wars 2

Sega Rally Championship

Shin Megami Tensei: Devil Summoner

Shutokou Battle '97

Super Robot Taisen F

Tomb Raider

Vampire Hunter: Darkstalkers Revenge

Virtua Cop 2

Virtua Fighter 2

Virtua Fighter: Kids

Virtua Fighter: Remix

Virtual On

Yuukyuu Gensoukyoku

Virus

Virtual Hydlide

Wipeout

Wangan Dead Heat

Wszystko w stanie idealnym. Ile można za to krzyczeć?

Opublikowano
Wystaw na allegro z "wysoką" ceną minimalną (100zł) to się przekonasz :)

Krótko: nie sprzedawaj, nie ma szans na rozsądną cenę, no chyba że masz to ze złomowiska w Japonii za grosze.

@ProstyHeker: ok.300zł (nie w komplecie), więc nie licz na >10GB HDD do tego X-a, chyba że trafisz na okazję (realną - wymiana wykluczona) to w komplecie 250GB może być warte np.50zł.

Edytowane przez Arek_

Opublikowano

nie wiem czy jest sens pozbywac sie tak ciekawej kolekcji. Wezmiesz za to troche wiecej niz tysiak

Opublikowano

Nie ma sensu się pozbywać i lepiej podaj gdzie? :) Na allegro czy w punktach skupu bez szans, cena ok.150zł, jedynie może na ebay.com da radę znaleźć kolekcjonera, a wtedy cena będzie drastycznie wyższa.

Edytowane przez Arek_

Opublikowano

W żadnym wypadku to nie była irionia, naprawdę myślę, że kiedyś to będzie sporo warte. No i jaki dziś to jest kolekcjonerski skarb :).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chcialbym sie z was spytac czy pamieta ktos mniej/wiecej jaka jest obecnie aktualna wartosc na serwisach aukcyjnych uzywek w idealnym stanie Unreal Tournament III i Don King Prizefighter na X360 ? Pytam tutaj, bo niestety na allegro nie ma obecnie licytacji Unreala, a Don Kinga sa same "kup teraz" po chorych cenach.

Opublikowano
Chcialbym sie z was spytac czy pamieta ktos mniej/wiecej jaka jest obecnie aktualna wartosc na serwisach aukcyjnych uzywek w idealnym stanie Unreal Tournament III i Don King Prizefighter na X360 ? Pytam tutaj, bo niestety na allegro nie ma obecnie licytacji Unreala, a Don Kinga sa same "kup teraz" po chorych cenach.

Są to gry mało popularne w Polsce i nie tylko. Za unreala moze dostaniesz 40-50 zł. Don King tez coś koło tego.

Opublikowano
za cztery dychy to sam bym unreala wciągnąl.

oczywiście ping używka z taką ceną , jak widziałem... nówki przesada cenowa

Opublikowano

zdaje sobie z tego sprawę :) Dlatego twierdzę że cena 4 dyszek za używkę jest ceną dobrą.

Opublikowano

Zestaw zawiera konsole Psp fat , z softem 5.00 m33-3 , pudelko papiery itp. , sluchawki , kabel usb , ładowarka , karta 4 gb kilka płyt z grami . Czy cena 400 zł jest odpowiednia ?

Opublikowano

psp fat CFW 4.01 m33 karta 2gb,pokrowiec,usb,ladowarka,bateria to pandora,grip,przejsciowka na sluchawk.Ile za to moge wyciagnac?i

Opublikowano

350-400?