Bansai 11 198 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Potrzebuje wyceny za: Playstation 3 FAT 40gb - ponad 4 lata, ani razu na gwarancji, zadnych usterek nigdy nie bylo Pelne okablowanie Dualshock 3 (w bdb stanie) Oryginalny Headset Sony Brak papierow i oryginalnego pudelka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Poszukiwacz.01 17 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Pytanie może wydać się dziwne. W okolicach 9 września dotrze moja biała PS4 z grą Destiny (+Vanguard Armory DLC). Jako, że gra mnie kompletnie nie interesuje chciał bym ją sprzedać. Ile może być warta taka wersja z bundla? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Jak szybko sprzedaż to około 159złPamiętaj że BUNDLE nie jest na sprzedaż ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Nie jest na sprzedaż w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gomlin 17 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Witam, aktualnie sprzedaje moją małą kolekcję gier na X60 ale konsolkę też bym chciał sprzedać i nie wiem za ile by ją można wycenić. Zestaw jaki posiadam to: - Konsola Slim zakupiona w wersji 4 gb - czyli wersji matowej (dla mnie lepsza niż błyszcząca ale to rzecz gustu) Dokupione: - Dysk 250 gb - Drugi Pad - Kinect Nie jestem hardcorowym graczem - konsola nigdy nie była katowana. Grałem od czasu do czasu ( głównie w weekendy) Zatem stan padów bardzo dobry, grzybki działają jak nowe. Kinect też działa jak należy i nigdy nie robił problemów - oczywiście dochodzi do tego Kinect Adventures. Ogólnie dbałem o cały zestaw. W grudniu Konsola będzie miała 2 lata.Konsola nigdy nie była naprawiana, laser chodzi jak żyleta i ogólnie nigdy nie sprawiała żadnych problemów. Potem mogę wstawić fotki jak się prezentuje. Posiadam do tego oryginalne pudełka do: konsoli, drugiego pada i kinecta ( nie pamiętam czy do dysku posiadam pudełko). Na chwilę obecną nie wiem za ile taki zestaw mógłbym wycenić więc proszę o wycenę i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ja obstawiałbym 599zł(zależy jeszcze co jest na dysku)Jest teraz duży zalew konsol używanych a same pady i KINECT straciły na wartości wraz z pojawieniem się na rynku młodszego brata 360tki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gomlin 17 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 No ja myslalem ze za caly zestaw z 750 bym dostal... no na dysku to hitman najnowszy, tomb raider, tekken 6, rayman legends, street fighter, deus ex, bully, i pare indykow Cytuj Odnośnik do komentarza
PUSH 2 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Bry, mam do wycenę taki zestaw: -PS3 Slim Cech 2004A 120 GB, -pudło instrukcje i pełne okablowanie, kabel AV, hdmi itd... -2 pady, jeden to podróba chińska z wszystkimi funkcjami oryginału Dualshock 3 Sixaxis i tracer na kabelek, -Gran turismo 5, Kilzone 2, Uncharted 3, Castlevania lords of shadow, Need For Speed: Most Wandet (wersje pudełkowe, zwykłe nie platynowe), Z góry dzięki za pomoc w wycenie. Edytowane 10 Września 2014 przez PUSH Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 up. Może z 7 stówek. Proszę o wycenę i doradztwo kiedy sprzedać ten sprzęt. Teraz gdy na allegro jest kilka egzemplarzy czy jeszcze trochę poczekać. gameboy advance sp, stan używany, trochę rysek jest, ekran bdb, technicznie bdb, the sims 2, ładowarka, adapter Cytuj Odnośnik do komentarza
najs_sc 1 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 A ja poproszę o wycenę komputera. Jego większa część pochodzi z 2010: Procesor: AMD Athlon II X4 620Grafika: Powercolor Radeon HD4850 PCS 1GBRAM: OCZ3OB1600LV4GK 2 x 2GBPłyta główna: Gigabyte MA770T-UD3PObudowa: CoolerMaster Elite 330Zasilacz: Be Quiet Pure Power L7 430 WDysk: Sata HD502HJ 500GBNagrywarka: LG Super Multi GSA-4167B Karta dźwiękowa: X-fi Xtreme Gamer Monitor: LG Flatron W1952TQ Stan całości bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Dzisiaj chyba łatwe: ile dostanę za dżojstik DualShock 3 do gierki elektronicznej PlayStation 3? Stan w porządku, już nie jest matowy jak nowy a gałki trochę wyruchane (ale bez przesady), w pełni sprawny bez mankamentów, w ogóle gów,na nie używam, a sakwa pusta, to trochę grosiwa by się przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Oddałem ostatnio znajomemu za 40zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 ma to jakąkolwiek wartość bo nie wiem co z tym zrobić a porządki w toku Cytuj Odnośnik do komentarza
andy2107 24 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 40 zł za zestaw myślę ,że się sprzeda raz dwa . Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) No dobra nadszedł czas na "małą" wyprzedaż sprzętu - wiadomo wyższa kultura konsolowośći się za coś musi kupić Jak na razie myślę o sprzedaży na Aukcjach pytanie ile dostanę za te itemki: PS3 160GB CUCH-3004A 2 x Nowe Dualshock'i The Last of Us + DLC Killzone 2 Killzone 3 Steelbook Gran Turismo 5 Uncharted 3 XBOX 360 MW3 320GB Wersje Pudełkowe: Titanfall + Season Pass Bad Company Battlefield 3 + DLC Battlefield 4 BFBC2 Crysis 2 Crysis 3 Halo 4 ANG Halo Reach Ninja Gaiden II Borderlands 2 GOTY Forza Horizon Forza Motorsport 2 Forza Motorsport 4 GTA IV + DLC GTA V C&C Tiberium Wars Mass Effect 3 LE Red Faction Armageddon Singularity Far cry 2 MOH 2010 Dead Rising Prey Force Unleashed G.R.A.W. Wersje Cyfrowe: Sleeping Dogs Wiedźmin 2 Max Payne 3 MGS : GZ Split/Second Alan Wake Far Cry 3 Far Cry 3: Blood Dragon Hitman Absolution Bulletstorm Portal 2 Saints Row 3 Tomb Raider Ghost :Future Soldier Trials Fusion Trials Evolution State of Decay Deadlight The Walking Dead Season 1 CoJ Gunsliger +kilka gierek F2P Edytowane 22 Października 2014 przez Krizz Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Mam parę zapytań co do wartości moich gierek: 1.Chrono Cross z edycji Greatest Hits, rozpakowany z folii, ograny, i schowany do pudła z grami, a więc w stanie nienagannym, płyty lustro. 2.Vagrant Story, palówka bez instrukcji. 3.Valkyria Chronicles, tu mam wątpliwości czy sprzedawać to jakoś teraz czy jeszcze przetrzymać aż będzie rzadszym okazem, poza tym aukcji za dużo z tą grą nie ma, a ceny rozstrzelone od 50 do 120 ziko więc z bardzo nie wiem co myśleć. Stan oczywiście bdb. 4.Valkyrie Profile Leneth oraz Valkyrie Profile 2 Sylmeria, w stanie dobrym/bardzo dobrym. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 mam na peesczwórke diablo 3 w bardzo dobrym stanie i tlou rowniez w bardzo dobrym stanie ile wolac za obydwie? Cytuj Odnośnik do komentarza
KUBUŚ 49 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Myślę że 380 byś skasował za zestaw. Zakupiłem ostatnio w dobrej cenie limitkę Wii Morio Bros Edycja, komplet pudełko +papiery, wszystko co było nawet gra z Marianem. Stan konsoli bdb. Ile według was jest naprawdę warta? Trzymać ? czy sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza
szerwony 1 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Witam. Na ile wycenilibyście taki zestaw: PSV 3G WiFiKarta pamięci 32GBFuterał SpeedlinkGra LittleBigPlanet PS Vita Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Prosze zacnych kolegow o wycene, ile moge dostac za takie cos: -Playstation 3 stan IDEALNY, uzywana moze kilka raz bo brak jakichkolwiek sladow uzytkowania (dostalem w rozliczeniu od kogos kto wiem ze tego prawie w ogole nie uzywal). Pad rowniez jak nowy, do tego paragon + gwarancja. Super slim 12gb. Karton i wszystko jest jak nowka. Lub gdybym zrobil z tego zestaw: - PS3 slim 12gb (stan jak powyzej) + move + eye + wonderbook + gra wonderbook + jakies randomowe gierki dorzucone jak cartoon network, battleship, bakugan. Cytuj Odnośnik do komentarza
zte 13 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) ps3 około 450 - 500zl mam Harvest Moon Back to Nature w folii na psone ile może być warte? i paper mario na gamecube w folii folie są oryginalne. Edytowane 30 Listopada 2014 przez zte Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Ostatnio nowka HM back to nature poszla na licytacji za 225zl. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 paper mario na gamecube w folii folie są oryginalne. Wow, prawdziwy skarb. Na eBay warte min. 500zł, na Allegro min. 300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) A Super Smash Bros Melee NGC w folii z paskiem Nintendo, ale lekko rozdarta? Edytowane 1 Grudnia 2014 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 PS3 250gb, 2 x DS3, Move - dwie różdżki i kamera, gry w pudełku [Mortal, Tekken 6, RDR] na dysku [Rayman Legends, Dead Space 3] Pięć stówek dostanę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi