Skocz do zawartości

Wycena towaru - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

Jak 3, płyta w stanie bardzo dobrym, przy dobrych wiatrach idealnym. Platyna, komplet, 2xPL 1xA

Batman Begins, stan idealny, 2xPL, 1xA, komplet, wydanie premierowe. W ogóle to sprzedam?

King Kong, stan bardzo dobry, 3xPL, komplet, wydanie premierowe.

Memory Card 8MB, oryginalna Sony, sprawna, srebrna.

• Odpowiedzi 612
  • Wyświetleń 197,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jaka cisza   Pewnie że coś wartę. Popatrz na ceny na serwisach i wystaw za tyle albo ciut mniej i czekaj.  Nie będzie to tysiąc złotych. Za wszystko pewnie osobno ponad 2 spokojnie jak nie o

• Nie bardzo, przecież ceny można sprawdzić na portalach aukcyjnych. Chyba ,że w śród gierek jest ukryta jakaś perełka co na ebayu chodzi za większe pieniądze. Jak nowe to ciężko ocenić bez zdjęć. 

Opublikowano

Jak 3 25/30 zeta

Batman Begins 10/15 zeta

King Kong 12/13 zeta

Memory Card 8MB 30/40 zeta (raczej 40,srebrna)

A teraz ja VANDAL HEARTS na PSX. PAL,komplet. Plyta ma drobne ryski,przednia i tylna okladka byly zgiete w polowie,ale jeszce cale. Ksiazeczka OK.ma jakies drobne plamki na froncie. Gra ma juz kilkanascie lat,wiec przeszla swoje,tak czy siak raczej unikat. Ile za to?

Opublikowano
Jak 3 25/30 zeta

Batman Begins 10/15 zeta

King Kong 12/13 zeta

A teraz ja VANDAL HEARTS na PSX. PAL,komplet. Plyta ma drobne ryski,przednia i tylna okladka byly zgiete w polowie,ale jeszce cale. Ksiazeczka OK.ma jakies drobne plamki na froncie. Gra ma juz kilkanascie lat,wiec przeszla swoje,tak czy siak raczej unikat. Ile za to?

Z 30 zl ?

Opublikowano

Z 60 zł dałbym w stanie dać, swego czasu w stanie idealnym na allegro poszła za 90 zł.

Opublikowano
Jak 3 25/30 zeta

Batman Begins 10/15 zeta

King Kong 12/13 zeta

Dzięki wielkie :).

Opublikowano

Kupiłem gacława niedawno w zestawie z grami . Gdy je przejdę chcę sprzedać by kupić inne . Jaka cena bo na allegro coś tego mało .

Resident Evil 0

Resident Evil Remake

Star Wars Rogue Squadron Rogue Leader 2

Wydania premierowe , stan dobry + . Remake anglik , Zero francja , Star Wars francja , ale w grach anglik .

Jak przejdę to poluję na Zeldy :D

Edytowane przez malin1976

Opublikowano

ile teraz moge za te gry dostac mniej wiecej?

obie w stanie idealnym, komplety (widokowki, te sprawy) ico wydanie drugie. obie 3xa

Opublikowano

dzieki

nie warto ich sprzedawac, nie? zostawie sobie na pamiatke.

Opublikowano

No ja bym zostawił, jak mi się takie gry nie dublują to trzymam bo potem odkupić jest problem.

Opublikowano

Ile może być wart taki zestaw:

-x360 60gb

-jeden bezprzewodowy pad

-gwarancja do grudnia 2011

-wszelkie papiery i pudełko

-headset

-kabel component

-kabel vga

-kabel hdmi

i do tego 7 oryginalnych gier:

-Burnout Paradise

-Gears of War 2 pl

-Pure

-Call of Duty 4

-Forza 2 pl

-Pgr 4 pl

-Tony Hawk Project 8

Opublikowano

Chcę sprzedać kilka gier na XBOXA360 i mam prośbę. Nie wiem za ile mogę je sprzedać. Proszę Was o rzetelną wycenę.

- Far Cry 2 3xPL stan 5/5

- Fable 2 3xPL stan 5/5

- Gears of War 3xA stan 3/5 płyta nieco porysowana, ale czta bez problemu

- Gears of War 2 3xPL stan 5/5

- FIFA 09 3xPL stan 5/5

- Stranglehold 3xA stan 5/5

- Lost Planet 3xA stan 5/5

- Splinter Cell DA 3xA stan 5/5

- Project Gotham Racing 4 3xPL stan 5/5

- Medal of Honor Airborne 3xPL stan 5/5

- Dead Rising 3xA stan 5/5

Gry oczywiście używane;)

Edytowane przez mclusky

Opublikowano

Ile mógłbym dostać za ps2 slim stan idealny + pad + memorka 8mb + gry GTA SA , Onimusha 3 , Full Spectrum Warrior ten hammers, Smack Down vs RAW 2006 (nie działa, można zregenerować) + kable , pudło instrukcje.

?

Edytowane przez Cris

Opublikowano

A ja dałbym, kwestia gdzie to ma być sprzedane, jeśli na Allegro jako komplet to cena 250zł jest realna, jeśli w firmach skupujących to 200-350, trzeba podzwonić i umiejętnie zareklamować pytając się o każdą rzecz z osobna, o SDvsRAW zapomnieć.

PGR4 - z 60 zł

To tyle co wiem, reszty nie potrafię wycenić.

Oj kiepsko :) Nowe PGR4 jest za 49, więc używka max 30.

Jeśli cały komplet na Allegro (tak sprzedają idioci) to wtedy wyjdzie ok.350 :) Jeśli pojedynczo to obdzwonić firmy, a jak Allegro to zobaczyć po ile mają to inni (wyszukiwarka), dać cenę minimalną (np.50%), aukcje na 10 dni, a niesprzedane próbować drugi raz, a potem opchnąć w komplecie (lub zostawić), napewno wyjdzie grubo ponad 350.

Opublikowano

Breath of Fire III (PSX),3xA,kompletny zestaw,instrucja,pudelko itd,stan dobry +,po regeneracji bdb pewnie.

Pytanie,za ile w Polsce,za ile na ebayu moge to opchnac?

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Za ile mogę sprzedać Lego Star Wars TCS na X0, w stanie dobrym (lekkie ślady użytkowania), okładka i instrukcja po niemiecku, gra natomiast jest w języku angielskim?

Opublikowano

Za ile moge sprzedac nastepujace gry na GBA? (Same katridge):

Pokemon Fire Red (orginalny czerwony przezroczysty katridge!)

Pokemon Emerald (to samo co wyzej tylko ze zielony)

LoTR: tRotK

Worms World Party

Super Mario advence 2

Opublikowano

Od 1zl :P - wystaw od 1zl caly ten pack/pojedynczo a moze pojdzie fartowanie za "spora" kase + oczywiscie ladna aukcja, zdjecia (realfoto), opis,itp

Opublikowano

kurde myslalem ze pokemony fire redy i emeraldy orginalne kolorowe katridge sa duzo warte bo pamietam jak sam placilem za nie po 150-200 zl to byly najdrosze gry na GBA ;p

Opublikowano

sorry pudelka do pokemonow znalazlem ;p nie mam tylko wirless adaptera do fire redow ;p wystawilem narazie na goozexie ;p

Opublikowano

Witam , ile warta jest ta PS3 ?

"Mam do sprzedania SONY PLAYSTATION 3 ,80GB DUALSHOCK 3 z wszytstkim kablami, padem bezprzewodowym oraz dokumentami i 2 letnią gwarancją!!!

Konsola ma 2.5 miesiąca i jest w idealnym stanie ponieważ grałem na niej zaledwie kilka razy!!!

Do konsoli dokładam gry takie jak :

-Ratchet & Clank : Tools Of Destruction

-Motorstorm

-Uncharted : Drake's Fortune

-Prince Of Persia

Konsole zakupiłem w sklepie Avans w Kościanie.

Paragonu nie posiadam ale po numerze seryjnym konsoli można wszystko sprawdzić więc nie ma problemu."

Konsola jest moja , chce sprzedac i chcialbym wiedziec ile jest warta konsola bez gier i z grami oraz po ile poszczegolne gry , motorstorm i ratchet to clasicssy (seria).

pzdr