Opublikowano 17 sierpnia 20222 l 5 minut temu, Roger napisał: Blisko 5000 przesyłek do spakowania A 300 numer ile było zamówień? O comiesięczny nakład nie pytam, bo wiem, że nie możesz się podzielić.
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l Godzinę temu, Roger napisał: Zerowy na 3 paletach wjechał do redakcji Blisko 5000 przesyłek do spakowania Mrrr, widzę że numer zszywany (nie klejony) jak z dawien dawna. Czekam.
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, dee napisał: Będą tips and tricks? No masz w lewym górnym rogu okładki
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l 7 minut temu, maciucha napisał: No masz w lewym górnym rogu okładki Dobra, biere
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l Ale będzie kapsuła czasu Czaicie wrócić do 96 roku (ja pierwszy raz gralem w 98r) i odpalić pierwszy raz pierwszego szaraczka z pachnącym jeszcze zapieczętowanym digital controlerem? Spoiler Ale to się będzie czytało FANTASTYCZNIE kurła kiedyś to było ;[ Trzeba tam wrócić
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Zastanawiam się czy nie kupić numeru poprzez sklep, bo niepokojąca cisza w kwestii patronów nie napawa optymizmem.
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Przegapiłem te aukcje na allegro, więc fajnie że mogłem zamówić jak człowiek w sklepie PE.
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Ma FB pisali, że w pierwszej kolejności ma lecieć do patronów i do ludzi z Amigi. Ciekawe jak to rozwiążą jak byłem wspierającym Amigę i kupiłem na allegro. Na allegro napisałem, żeby wysłali 2 egzemplarze. Na amidze był paczkomat, na allegro wziąłem priorytet, więc jakby nie patrzeć dwie przesyłki różne i teraz, czy wyślą dwa priorytetem, który musiałem opłacić czy 2 paczkomatem, który też musiałem opłacić. Na logikę powinna iść jedna paczką żeby oszczędzić na wysyłce ale znając Łapusza, który się nic nie udziela i "nic nie robi" to pewnie pójdą dwie różne i zapłacą za to, zamiast jednej wysyłki i coś uchować dla siebie.
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Nie sądziłem, że po tylu latach dygnie na widok Lary jak za młodu Spoiler Edytowane 18 sierpnia 20222 l przez Badus
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l @Roger czy patroni nie mieli przypadkiem być pierwsi w kolejce do wysyłki? No c00rwa mać.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l 19 godzin temu, Badus napisał: Nie sądziłem, że po tylu latach dygnie na widok Lary jak za młodu Tańsze jest inventum.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l 16 minut temu, Bzduras napisał: @Roger czy patroni nie mieli przypadkiem być pierwsi w kolejce do wysyłki? No c00rwa mać. prenumeratorzy i patroni zawsze na koncu, pamietaj. Nawet nikt do mnie nie pisał o jakieś dane do wysyłki. Ja mam nadal w przygotowaniu i to jest ten numer z allegro.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Teraz, Shen napisał: prenumeratorzy i patroni zawsze na koncu, pamietaj. Nawet nikt do mnie nie pisał o jakieś dane do wysyłki. Ja mam nadal w przygotowaniu i to jest ten numer z allegro. Ja to samo. Wykonałem jednak podwójne uderzenie wyprzedzające i wysłałem wiadomość na Patro oraz maila z danymi do wysyłki.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Też zero pytania o adres, żadnego komunikatu na patro, żadnego odzewu na maile. Wspaniałe podziękowanie za wsparcie
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l myślę że macie tutaj odpowiedź dlaczego nie warto wspierać. Sorry, ale tak to wygląda, allegro się liczy bo tam możesz napisać negatywa który wpłynie na słabą sprzedaż (pozycjonowanie) a tak, kogo obchodzi patronite który dzieje się "wewnątrz". Masz podziękowanie w gazetce i nara, tak to wygląda. Szkoda bo to powinno być priorytetem, no ale... Dodam, że mimo iż jestem gazetkowym świrem i Extrima kupuje od 1999, to "tylko" go prenumeruję.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Noo ciekawe na kogo będzie złożona wina jeśli zawalą sprawę z patronitem. Jak byłem aktywnym patronem to dostawałem odpowiedź w ciągu jednego dwóch dni teraz sobie czekam już miesiąc na odzew mimo że wiadomość była odczytana dawno temu. Żeby się przypadkiem nie przejechali na takim podejściu bo wpływy z patro mogą im mocno stopnieć.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Ja mam jeszcze patronite 3 miechy i koncze, bo wyjebke maja w to i tak.