Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 300

Featured Replies

Opublikowano
13 minut temu, Roger napisał:

Dziś do druku zjeżdża też Zerowy, więc sporo się dzieje, za wszelkie problemy przepraszam. 

Jeszcze film  w tym miesiącu:obama:

• Odpowiedzi 745
  • Wyświetleń 74,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• LeifErikson ladnie to ujął, że czasem brakuje tego braku poczucia bycia "u siebie". Po 14 latach przyzwyczaiłem się już do innego kraju i mam ustabilizowane życie bez większych problemów, ale czasem p

• Panie i Panowie - ogromne dzięki za tyle wspólnego czasu:). To dzięki Wam ten cyrk się kręci!:). Ze swojej strony postaram się obiecać jeszcze z co najmniej jedno 9+ dla bijatyki (no, może niekonieczn

• Dziękujemy wszystkich serdecznie za wsparcie, wygląda na to, że 300 numer pobije rekordy sprzedaży we współczesnej historii magazynu. To dla nas ważny oddech w środku roku, bo zazwyczaj łapaliśmy powi

Opublikowano

Allegro oczywiście nie wysłane więc pękłem i kupiłem w kiosku. Mieli tylko ta beznadziejna okładkę z residentem, więc czekam na przesyłkę z tekkenem i mgsem. 

A teraz czytanko :banderas:

comment_Lr4KzZ07acICD2mgi2YVuPtzES3H3Y5x.thumb.jpg.18e2e916cef34b9bec93a05cfc93af94.jpg

-dzień dobry ja po psx extreme

-proszę

-mmm a ma pani z inną okładka?

-nie

-to poproszę ta 

Opublikowano

Mogę udostępnić pdf`a, mimo że nie powinien, to jeśli ktoś chce - niech da znać ;)

Opublikowano

Gdyby kazdy numer wzbudzał podobne zainteresowanie, to przez jakis czas pismo pewnie nie musiałoby się martwic o to czy przetrwa :)

Opublikowano
16 minut temu, Konsolite napisał:

Mogę udostępnić pdf`a, mimo że nie powinien, to jeśli ktoś chce - niech da znać ;)

nie wysyłaj tego nikomu, spokojnie, mamy czas.

Masz w jednym pliku 8 okładek?

Opublikowano
Teraz, grzybiarz napisał:

nie wysyłaj tego nikomu, spokojnie, mamy czas.

Masz w jednym pliku 8 okładek?

Aye, all in one ;)

Opublikowano

numer upolowany, niestety okładka z Jinem ( RE :/) ale już mi sie starej nie chciało tłumaczyć czemu szukamy gazetki z inną okładka :/

Opublikowano

ostatni raz kupiłem jakąś gazetkę o grach gdzieś 2007 r. ale dla tego 300 numeru zrobię wyjątek.

Oczywiście będę polował na okładkę z zieloną ikoną gier wideo

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

chyba nie ma okładki z Crociem

Opublikowano

A u mnie idealne trafienie, chciałem okładkę z Zeldem albo Leonem. Numer jest genialny i tak mocno nostalgiczny że powinniście dodawać husteczki :) Fajnie zobaczyć w HP dawno nie widziane twarze (Star), ale brak Shivy mnie dziwi, ileż można mieć focha o jakieś stare sprawy. Co tam jeszcze.. Mielu fajnie napisał i pokazał ciekawe okładki których nie było i może z czasem dowiemy się od niego, jak to było na prawdę z upadkiem Neo Plusa, hehe. Teraz biorę się za wypociny Ściery. Recenzja Stray trochę mnie wkurzyła, dostaliśmy takie indie cudo, a typ narzeka że kocie łapki prześwitują przez obiekty. Ech..

20220804_130534.thumb.jpg.0b390d8a70d21d8995c35f3d964a7de2.jpg

Z tego miejsca chciałbym podziękować wszystkim byłym i obecnym redaktorom naszej ulubionej gazetki. Jesteście po prostu de best! Od marca 2005 (numer 91) jestem z wami co miesiąc. Czytałem przeróżne czasopisma o grach, ale o żadnym nie mogłem powiedzieć że to jest moje ulubione. Aż natrafiłem w kiosku na Psx Extreme, które zachwyciło mnie wszystkim, z obleśnym humorem i luzem na czele :) Życzę kolejnej trzysetki i żeby pismo zdobywało kolejnych fanów, konsolowych maniaków.

Opublikowano

Shiva się niedawno rozwlekle wypowiedział na forum, myślę że starczy :kekw:

Opublikowano
34 minuty temu, Konsolite napisał:

Jeszcze chwile poczekam.

Lepiej bys zrobil jakbys dawal zapowiedzi o czym bedzie w plusie. 

Opublikowano

Te, które chciałem kupiłem - z MGS i Master Chiefem <3 Jutro mam urodziny, więc zrobiliście mi doskonały prezent :) Od czwartego numeru jestem z Wami.

Opublikowano
2 minuty temu, maciucha napisał:

Shiva się niedawno rozwlekle wypowiedział na forum, myślę że starczy :kekw:

W jakim temacie jeśli można spytać?

Opublikowano
5 minut temu, aux napisał:

Fajnie zobaczyć w HP dawno nie widziane twarze (Star),

Lokiego tylko mi brakuje jeszcze.

Opublikowano
2 minuty temu, Wolny napisał:

W jakim temacie jeśli można spytać?

Epopeja zaczyna się tutaj 

Opublikowano
3 minuty temu, aux napisał:

A u mnie idealne trafienie, chciałem okładkę z Zeldem albo Leonem. Numer jest genialny i tak mocno nostalgiczny że powinniście dodawać husteczki :) Fajnie zobaczyć w HP dawno nie widziane twarze (Star), ale brak Shivy mnie dziwi, ileż można mieć focha o jakieś stare sprawy. Co tam jeszcze.. Mielu fajnie napisał i pokazał ciekawe okładki których nie było i może z czasem dowiemy się od niego, jak to było na prawdę z upadkiem Neo Plusa, hehe. Teraz biorę się za wypociny Ściery. Recenzja Stray trochę mnie wkurzyła, dostaliśmy takie indie cudo, a typ narzeka że kocie łapki prześwitują przez obiekty. Ech..

Dokładnie! Super jest też te kilka stron z wypowiedziami ludzi z branży - masa znanych nazwisk z game devu i mediów. Nawet reprezentacja CDA się znalazła i to z całkiem odważnym stwierdzeniem na początku. :D 

Jest też Radek z Polsat Games, ale bez współprowadzącego... ;)

Opublikowano
3 minuty temu, LeifErikson napisał:

Jest też Radek z Polsat Games, ale bez współprowadzącego... ;)

Co Ty tym Radkiem tak się rajcujesz (już drugi raz)? Pracujesz dla muzo.fm? :)

Opublikowano
Teraz, grzybiarz napisał:

Co Ty tym Radkiem tak się rajcujesz (już drugi raz)? Pracujesz dla muzo.fm? :)

Nieee, bardziej mnie to bawi/ciekawi w kontekście nieobecności jego kolegi z programu, bo trochę się jednak w Szmatławcu udzielał, do pewnego momentu. ;)

Opublikowano

Aż mnie naszła ochota dokupić nr1 i 200, ale pewnie ceny z kosmosu za jedynke :rayos:

Opublikowano
19 minut temu, Słupek napisał:

chyba nie ma okładki z Crociem

Croc xD

Opublikowano
46 minut temu, Jontek80 napisał:

Jeszcze chwile poczekam.

Lepiej bys zrobil jakbys dawal zapowiedzi o czym bedzie w plusie. 

Zajawka jest ret2go ;) 

extreme-plus-300mockup copy.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Konsolite napisał:

Zajawka jest ret2go ;) 

extreme-plus-300mockup copy.jpg

Moze jakby to bylo oglaszane wczesniej to na niektóre numery moze ludzie by jednorazowo dorzucali na patrona.

Ps ja czekam dalej cos o ace combat. Ostatnio skonczylem Lost odyssey i lepsze to niz teraz co gram live a live. Czekam na kolejny rpg od Sakaguchiego, czyli The last story. Udalo mi sie dorwac z niemczech za 40 funtow. To i tak rewelacyjna cena. 

Kolejne co by mnie interesowalo w plusie to wlasnie gry Sakaguchiego choc to chyba nie twoj ulubiony temat. 

Edytowane przez Jontek80