Opublikowano 13 marca13 mar 2 godziny temu, Konsolite napisał(a):Gracie w residenta ?Właśnie będzie grane dlatego nawet nie włączam, bo spoilery Ale nadrobię na pewno po ograniu!
Opublikowano 13 marca13 mar 4 godziny temu, oFi napisał(a):Właśnie będzie grane dlatego nawet nie włączam, bo spoilery Ale nadrobię na pewno po ograniu!Mamy odznaczone spoilery ale spokojnie, nie ucieknie :)
Opublikowano 16 marca16 mar @Piechota nie pochwalił się że wrzucił ciekawy temat na rusztNajgorsza pojedyncza miejscówka w grach jaką spotkałem to The Great Crystal w FF12, teleportowanie się między identycznymi, skąpanymi w żółtym bełcie lokacjami. Ogólnie powtarzalność mnie mocno odrzuca i z tego powodu odpuściłem gdzieś po połowie gry zarówno Diablo 1 jak i Diablo 2. Diablo 2 mocnego combosa mi sprzedało gdzie po pustyni wpakowali na bagna.FF12
Opublikowano 16 marca16 mar Najgorsze guano i zapchaj dziura w grach toKANAŁYJedyne w silent hill 3 mi się podobały.
Opublikowano 17 marca17 mar 16 godzin temu, Grześ napisał(a):@Konsolite co z Retro menelami?są, zbierają się do nagrania ;)
Opublikowano 26 marca26 mar Oj, ale mnie uszczęśliwiliście tematyką odcinka @Piechota Nawet wybaczam, że od prawie 3 miesięcy nie było platformówek!
Opublikowano 26 marca26 mar Autor 1 minutę temu, Pix napisał(a):Oj, ale mnie uszczęśliwiliście tematyką odcinka @Piechota Nawet wybaczam, że od prawie 3 miesięcy nie było platformówek!Ze dwie są nagrane, trzecia będzie nagrywana dziś. Nie było komu usiąść i zmontować, żeby usunąć wszystkie "yyy" Spokojnie, nadrobimy to z nawiązką – zaraz koniec "Incydentu Raccoon City" i matur!
Opublikowano 27 marca27 mar Niedługo okaże się że połowa redakcji lata po podcastach ale wystartowanie z oficjalnym PSX Extreme to za dużo roboty i nie ma chętnych
Opublikowano 27 marca27 mar 7 minut temu, łom napisał(a):Niedługo okaże się że połowa redakcji lata po podcastach ale wystartowanie z oficjalnym PSX Extreme to za dużo roboty i nie ma chętnych Wiesz, to też trochę tak, że poza monolitem redakcyjnym jesteśmy też odrębnymi bytami, każdy chce mieć trochę coś "swojego", realizować się na różnych polach, być panem własnych projektów. To poczucie indywidualizmu jest paradoksalnie tym, co sprawia, że Extreme dalej dostarcza ciekawe treści i dalej trwa.A odcinek bardzo spoko, niech się kręci. Ja tam z chęcią i o TLoU i o SW posłucham, w eterze jest dość miejsca dla każdej treści ;) Niech się tam kręci, kolega po piórze wszak, trzeba trzymać kciuki :D
Opublikowano 27 marca27 mar 4 minuty temu, K.Adamus napisał(a):Wiesz, to też trochę tak, że poza monolitem redakcyjnym jesteśmy też odrębnymi bytami, każdy chce mieć trochę coś "swojego", realizować się na różnych polach, być panem własnych projektów. To poczucie indywidualizmu jest paradoksalnie tym, co sprawia, że Extreme dalej dostarcza ciekawe treści i dalej trwa.To rozumiem ale brak nawet jednego godzinnego podcastu raz w miesiącu w którym to zostanie wrzucona zajawka nowego numeru/speciala, poruszone zostaną ciekawsze tematy/gry z poprzednich numerów (aby nie kanibalizować sprzedaży miesięcznika) czy nawet puszczone w eter (na forumku/FB) jakieś zagadnienie o którym można by podyskutować mocno brakuje. Właściwie już przed erą Łapusza były sugestie o podcaście a na 100% był ten temat wałkowany wraz ze startem patronite (spotkanie z redakcją).
Opublikowano 27 marca27 mar Dostaję wszystko czego chcę i oczekuję od ikstrima w PE i specjalach/albumach. Nie mam potrzeby słuchać jeszcze Oficjalnego Podcastu Extreme. To już by było wręcz dla mnie za dużo. Niech chłopaki realizują się indywidualnie w swoich pobocznych projektach, które też zresztą chętnie śledzę, ale już bez tego obciążenia łatką PSX Extreme i jakichś konkretnych oczekiwań.
Opublikowano 27 marca27 mar Autor 40 minut temu, Pix napisał(a):Dostaję wszystko czego chcę i oczekuję od ikstrima w PE i specjalach/albumach. Nie mam potrzeby słuchać jeszcze Oficjalnego Podcastu Extreme. To już by było wręcz dla mnie za dużo.Niech chłopaki realizują się indywidualnie w swoich pobocznych projektach, które też zresztą chętnie śledzę, ale już bez tego obciążenia łatką PSX Extreme i jakichś konkretnych oczekiwań.o właśnie. Podzielam tę opinię!
Opublikowano 27 marca27 mar Mój tygodniowy kalendarz podcastów jest już całkiem wypchany, a aktualnie większość z nich to te growe. Musiałbym chyba zacząć prasować gacie i skarpety żeby jeszcze jeden pomieścić. Także mi nie brakuje, ale gdyby był, to na pewno bym słuchał. I jedno przemyślenie - nie każdy się jednak nadaje na podcastera. Można mieć lekkie pióro, ciekawe przemyślenia, ale jednak operowanie głosem i sztuka improwizacji w eterze to chyba ciężki kawałek chleba. Nie mówiąc o wrodzonym dowcipie / luzie.
Opublikowano sobota o 13:075 dni Akurat dzisiaj o tym myślałem, że podcastów coraz więcej i ja się z tego cieszę, bo dobrze mi się ich słucha i dobrze, jak ktoś działa po swojemu a nie nagrywa tematycznie pod kliki. Swoją drogą przypomniał mi się też Hiv i jego Zagranie, był lata przed wszystkimi jeśli chodzi o nagrywanie na YT, ale nie przetrwał zbyt długo.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Autor 47 minut temu, łom napisał(a):Tym razem już naprawdę planowałem wrzucić! Dzięki dzięki ☺️ to jeden z bardziej meandrujących odcinków w naszym katalogu i bardzo lubię, gdy podcast wchodzi w takie orbity
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. @Piechota Po odcinkach z RE czy SH proponuję ogranie czegoś mocno zapomnianego a mianowicie Extremination z PS2. Gierka taka 7/10 (po ogarnięciu sterowania) ale ma parę dobrych pomysłów i każda wersja (JP, USA, EU) ma całkowicie inny dubbing i zmiany w poziomie trudności.